Má inú?

Príspevok v téme: Má inú?
Ivalina

Už dlhšiu dobu mám pocit, že môj manžel má niekoho. Nemyslím teraz milenku, skôr nejakú lásku. Nemal by kedy ma podvádzať, skôr si myslím, že si len píšu... Pár krát na mňa niečo vyskočilo, že si píse s kolegyňou. Nečítala som ich konverzaciu, ani ma to len nenapadlo. Len po mesiacoch, rokoch som si uvedomila, ze to je akosi často.
Dosť ma to mrzí. Spolu sa bavime už len o deťoch. O mňa ako ženu nejavi zaujem už dlhu dobu. Ja ani neviem, čo robiť. Chcem, aby bol šťastný. On by sa nikdy nerozviedol, ale myslím, že spolu nie sme šťastní. Ak ho to ťahá inam, ja mu brániť nebudem. Aj keď to bolí.
Máme malé deti na ktore sme uplne samy, nemáme ani kamaratov, vsetko sa točí len okolo detí. Ja neviem ako sa mam zachovať. Čítať ale jeho správy nebudem. Viem s kým si píše, ale o čom nechcem sa starať, aj tak si v práci môžu hovoriť o čom chcú.
Ja ozaj neviem, čo robiť.

Chocokolo

Najdi si milenca, ak ma inu. Miesto toho, aby poriadne uspokojoval vlastnu zenu, riesi to inde. Ak nedokaze uspokojit vlastnu, tak ziadnu. Zasluzis si spokojny sex aj ty.

TvojaStarost

A preco by nemal, ked ma ma tak tolerantnu manzelku? Zachovaj sa jak chces a uznas za vhodne, je to tvoj muz a tvoj zivot.

petronneta

ivalina, skús to riešiť zlepšením komunikácie. Spýtaj sa ho, ako bolo v práci, čo mal na obed, čo povedal šéf na toto, alebo na ono, keď povie, že ho bolí chrbát, pomasíruj ho, urob mu jedlo, ktoré má rád, skús byť k nemu milšia a vydrž takto niekoľko týždňov, aj keď Ti to neopätuje.
Tiež dbaj o seba, keď odchádza do práce, pobozkajte sa, keď príde z práce tiež. Keď sa sťažuje, že ho niečo bolí, zavolaj mu do práce, či ho to ešte bolí.
Bojuj o svoje manželstvo a o rodinu pre Tvoje deti. Najlepším bojom je vzájomná komunikácia. Nie všetko iba okolo detí: ale láskyplne on a jeho potreby, a aj Ty. A tiež by nebolo od veci, keby sa dali dať deti na víkend príbuzným a vyrazili by ste niekam len Vy dvaja.

Najčítanejšie články