Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muži, prečo odmietate chodiť k urologovi?

Príspevok v téme: Muži, prečo odmietate chodiť k urologovi?
vasezdravie

Preco?
Vidim tu ako casto mate problemy s genitaliami, same problemy so svrbenim penisu, vyrazkami, hrckami na penise a semennikov, problemy s erekciou a ejakulaciou, plesne, s nestiahnutou predkozkou ...a este viac
Preco nejdete tak casto k urologovi ako zeny ku gynekologom chodia ..nie vsetky ja viem.
Je vam zdravie vasich genitalii ukradnute?
Ved ked ma to tam dole svrbi, vyhodilo sa.mi nieco tam, mam problem so sexom a pod. tak mojou prioritou je to riesit.
Robite si srandu z gynekologov ako sa sparaju v rozkroku zenam ale na vlastny rozkrok nedbate aj ked mate problem.
Nieje to hanba!
Preco ste taki nezdpovedni k vlastnym genitaliam ?!

vasezdravie

To ze mi zalezi natom aby muzi zacali rozumnejsie pristupovat k intimnemu zdraviu? Tak do vas kopem hej?
Zaujimave ..

genital

Plesne, vyrazky, svrbenie je podla mna casto sposobene nedostatocnou hygienou tela. Ked sa nepravidelne sprchuju a najma nedokladne sprchuju ze dole si to poriadne neumyju vodou a mydlom
A tak isto ak sa po sprche dostatocne dole nevysusia a hned obliekaju spodky tak z tojo vznikaju plesne a vyrazky(potničky) a tuch teda zapach genitalii.
Ono nieje vyrazka ako vyrazka ..potnicka je ina ako taka vyrazka herpesova(herpes genitalis) ci syfilisova a podobne.
Ale hygiena je nutna tam dole, pravifrlne sprcha a vymena trenirok. Dbre odvetravanie je tiez podstatne.

Xxl36

Fuj to ani zo srandy nehovor ked si niekto stiahne trenky a taketo ptoblemy tam asi ma prejde chut na sex na velmi dlhy cas