Preco?
Vidim tu ako casto mate problemy s genitaliami, same problemy so svrbenim penisu, vyrazkami, hrckami na penise a semennikov, problemy s erekciou a ejakulaciou, plesne, s nestiahnutou predkozkou ...a este viac
Preco nejdete tak casto k urologovi ako zeny ku gynekologom chodia ..nie vsetky ja viem.
Je vam zdravie vasich genitalii ukradnute?
Ved ked ma to tam dole svrbi, vyhodilo sa.mi nieco tam, mam problem so sexom a pod. tak mojou prioritou je to riesit.
Robite si srandu z gynekologov ako sa sparaju v rozkroku zenam ale na vlastny rozkrok nedbate aj ked mate problem.
Nieje to hanba!
Preco ste taki nezdpovedni k vlastnym genitaliam ?!
Muži, prečo odmietate chodiť k urologovi?
Tipujem že najskor si vypočuje aky maš problem a potom ťa trošku poťaha za ráfik.. Možno dáke testy alebo ti zoberie moč. Ale fakt by som bol radšej za dáku slečnu.
Ako vlastne prebieha urologicke vysetrenie muza?
Nikdy som tam nebol zatial zo strachu co ma caka tam ..
Bobr no ja som cakal ze svoj prvy prispevok ukoncis tak ze lekar mal dovolenku, sestricka sexicka a kedze tam lekar nebol dali sme jednu sexjazdu :D
Ja mám problem s erekciou už asi 3 roky a začal som to riešiť až teraz, po rozchode. Mal som akokeby blok a hanbil som sa aj keď ma frajerka plne podporovala a chápala. Nuž odhodlal som sa a sestrička mi povedala že možem prísť až za dva mesiace že maju plno :(
Na urológii by mali pracovať ženy urologičky , ktoré budú robiť senzuálnu tantra masáž s vyvrcholením .... V rôznych erotických kostýmčekoch :D :D :D
Radsej zomriem so ctou, akoby som mal zit zneucteny urologom, ktory mi pichol prst do zadku, aby mi vysetril prostatu. Aj su zeny, ktore u gynekologa neboli, hoci uz maju celkom dost rokov. Chapem to uplne. Kazdy mame na vyber.
Mal som raz problém s erekciou a s tým že som dlhodobo nemal semeno , prišiel som na urológiu a tam bola celkom pekná sestrička v najlepších rokoch lekár mal dovolenku , hanbil som sa pred tou kočkou a povedal som si že k urologovi nepojdem
podla mna je to pol na pol.. napisala si, preco nechodia muzi k urulogovi rovnako, ako zeny ku gynekologovi. Lenze je tu aj ohromne mnozstvo tem o zenskych problemoch. Mnozstvo tem o vytokoch roznych farieb a zapachov, o mykozach, bolestiach prs, meskajucich a nepravidelnych periodach atd, atd... takze to zrejme nebude len o muzoch, ako sa to snazis prezentovat. Zeny rovnako ako aj muzi zanedbavaju svoje zdravie, ci uz z neznalosti alebo zo strachu, pripadne sa hanbia.
Ja napriklad ked mam nejaky problem, bez problemov zajdem k urologovi. Ako ked som mal slabe bolesti v lavom semenniku. Vysetril ma urolog, spravil mi ultrazvuk.. nenasiel nic a povedal, ze obcas sa moze objavit mierna bolest, ale kvoli tomu netreba panikarit. Treba si len pravidne sledovat, ci nevznikla v semenniku nejaka hrcka a po tridsiatke kazde dva roky zajst na kontrolu- co ale podotkol drviva vacsina muzov nedodrziava. Ja sa snazim to dodrzat.
Nie ja na tom nic, hanbu treba odlozit nabok, ide predsa o zdravie!
A prečo to vlastne riešiš ? Však to je na každom chlapovi, ako často navštivuje urológa nie ?
Nie je k tomu ziadna osveta a poistovne tiez neodporucaju preventivne prehliadky.