Onkológ

biorobot

Tomas12345: Prečo probiotiká z lekárne? Kúp si kyslé mlieko alebo jogurty, nie ich napodobeniny, a máš skoro zadarmo tie najlepšie probiotiká

Kolko a preco jes denne kurkumy, skorice, cesnaku a cibule? Vies ze si mozes uskodit?

biorobot

tomas 12345: Nemám rád predefinovaní pojmy. Ak má byť mikroevolúcia prispôsobenie sa v rámci existujúcej DNA, tak to tak napíš a nezavádzaj pojmom evolúcia.

tomas 12345

biorobot :

Lenže mikroevolucia je dokázaná, to máš napríklad to že sa zvieratá zasrstia keď je zima a tým sa prispôsobia danému prostrediu. Lenže makroevolucia dokázaná nie je.

zena

Biorobot, hľadám špičkového onkológa na tento určitý typ rakoviny, s ktorým by kamoška prediskutovala navrhovanú liečbu v zahraničí. Nič viac, nič menej.

biorobot

zena: Kde si to chces prestudovať? V záplave hovadín na internete? Mala by si sa pýtať tých ktorí to už všetko prehrabali. Najprv by si mala vedieť čo je rakovina. ... To je ako v tom vtipe ako sa veriaci utopil lebo čakal na záchranu od Boha.

biorobot

Tomas12345: Tak prečo píšeš: "Geneticky modifikované potraviny zatažujú organizmus pretože vznikli len nedávno a naše telá sa na ne ešte NESTIHLI zcela PRISPOSOBIT"