Onkológ

biorobot

tomas 12345 : Vyhladovanie rakoviny som myslel tak, že rakovina dostane menej energie, keďže cukry su pre nu velkym zdrojom, a imunitny system bude relativne silnejsi.

Existencia rakoviny je v podstate dokaz slabej imunity, pretoze virusovu infekciu dokaze telo potlacit za par dni. Preto su rakovinotvornymi latkami take ktore oslabuju imunitu.

STav kedy existuju nadory je vazny a pokladam ze nevyhnutne nasadit chemoterapiu. Ta prirodna B17 je ohladuplna k telu, skodi hlavne rakovine.

tomas 12345

biorobot :

"Diéta - ako pri cukrovke, rakovina bez cukru skape"

Tým že nebudeš jesť cukor nezabrániš tomu aby sa rakovinové bunky dostali k zdroju energie. Vsak predsa aj u nerakovinových buniek je to tak že ked človek prestane príjimať cukor, tieto nerakovinové bunky si už svoj zdroj energie nájdu, a ked sa im to nedostane prostredníctvom cukru tak si zoberú energiu napríklad z bielkovín, sacharidov. Rovnako je to aj u rakovinových buniek.

Namiesto takéhoto neúspešného pokusu o vyhladovanie rakovinových buniek by som skôr hladal riešenie v posilnení imunitného systému. Je totiž dokázané že pokial je imunitný systém v poriadku, dokáže rakovinu zničiť. Dôkazom toho je i imunoterapia ktorá ma zatial velmi slubné výsledky a to aj v posledných štádiach rakoviny.

Imunitný systém sa dá posilniť postúpným vynechaným múčnych jedál a geneticky modifikovaných potravín. Geneticky modifikované potraviny zatažujú organizmus pretože vznikli len nedávno a naše telá sa na ne ešte nestihli zcela prispôsobiť. Tiež je fajn užívať kyslú kapustu a kvalitné probiotiká z lekárne a každý den piť deci mrkvovej štavi a tiež jesť protizápalové potraviny typu kurkuma, skorica, cesnak, cibula.

biorobot

Haha, preklikal som sa cez obrázky a píšem tu. (sarkazmus)

Chemoterapia = B17 = jadierka marhulí
Diéta - ako pri cukrovke, rakovina bez cukru skape