Keď budem prajný, bude mi dopriate. Veríte tejto vete?

Príspevok v téme: Keď budem prajný, bude mi dopriate. Veríte tejto vete?
DenisAch

Som dlhodobo osamelý, zatrpknutý a nešťastný chlap veľmi krátko pred tridsiatkou a istá známa ma obvinila, že to všetko mám len preto lebo neprajem ľuďom a desne mi týmto ide na nervy a že ešte preto mi je zle, lebo nemám rád zvieratá a neteším sa zo šťastia iných. Ale čo ja mám s inými? Čo je na tom, keď ma nerobí šťastným šťastie iných?
Veríte týmto názorom mojej známej?

ozoon

DenisAch
nestastny si preto lebo ti stastie nedopraju ini, ako moze clovek priat to co sam nepreziva , ini mu to nechcu dopriat dat, pritom by stacilo malo , jedna skutocne dobra prajna osobka , ale na to su velmi prisne vyberove kriteria.

Medea7

Je taka veta praj a bude Ti dopriate. Mne tiež zopár ľudí ide hore krkom. Zistila som ze poukazovať na ich chyby nemá význam, lebo sami musia na to prísť. Inak prajem lebo nemám dôvod byť zatrpknuta a to mi aj tak v ničom nepomôže.

oson

anglicke vyrazy su krasne, nie sme tu na hodine slovenciny

ano, verim, lebo sa tak nastavis a budes pozitivny a stastny
teraz tomu neveris a si zatrpknuty a nestastny

poradimti

v skratke ti vyhodnotím odpovede -
1.NoAco - aj by to bola správna rada, ale je popretkávaná trávou
2.Kami - názorný príklad ako v reáli platí to, čo ti povedala známa. ber si príklad z Kami, dobrého a prajného človeka bez trávy
3.Tomáš, ak začne použiť správny výraz kouč, bude to bezchybne

ozoon

Syty hladnemu neveri, asi tak to funguje, nie na kazdeho sa usmeje stastie v zivote a ty co su stastny nie su ochotny pomoct nestastnym iba ak prazdnymi recami, samochvala smrdi povedal by som.

CoachTomas_sk

Ahoj,

tá veta nemusí mať v sebe nič spirituálne. Avšak, ak sám o sebe tvrdíš, že si zatrpknutý chlap a nemáš ani 30, niečo nebude v poriadku. Zrejme preto ti chcela známa takto poradiť.

Otázne je, či to chceš zmeniť a žiť šťastný život alebo si sa už zmieril s prehrou a si duchovný dôchodca. Žiaľbohu, alebo vďakabohu je to len na tebe.

Coach Tomáš

Kami1112

Ja rozhodne suhlasim s touto vetou ze dopraj a bude ti dopriate.
Robila som charitu, príjem minimalnu mzdu, bývala som s rodicmi, nemala som nikoho. Ale isla som sa rozdať aj z toho mala. Oslovila ma jedna firma ohladne prace, lebo vraj som dobry clovek. Odporucil ma jeden známy. Za tri roky som si zarobila na byt, auto, a mam priatela ktorého milujem, budeme sa brat.
Tie roky pretym boli tazke ale verim tomu ze ma postrehlo toto stastie lebo som priala inym voac ako sebe. Je to tak

NoAco

Skor by si si mal viac verit, nájsť si sakra nejake hobby co ta bude bavit a celkovo snažiť sa mat dobry zivot podla svojich predstav. Kašli na ludi, ty si strojcom svojho šťastia. A jasne, ze ked budes sediet v kute ako kopka nešťastia tak si nenajdes frajerku. Skor dopraj sebe uz konecne nieco. Sme tu len kratky čas, tak vyžmýkaj z toho života čo sa dá a nesťažuj sa hergot tolko. Sebalutost je pomalá cesta k sebadeštrukcii. Vzchop sa a daj si sakra zivot dokopy. Určite to dáš.