Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

25, nemal som zatiaľ ani vzťah ani nič...

Príspevok v téme: 25, nemal som zatiaľ ani vzťah ani nič...
neskuuseny25

trápi ma, že mám 25 rokov a nikdy som nemal vzťah, žiadnu frajerku/priateľku ani krátkodobé úlety, nič...
a ostatní ľudia majú v takom veku za sebou aspoň 1 vážny vzťah a veľa sexuálnych dobrodružstiev... ja som nič z toho nezažil. keď stretávam bývalých spolužiakov, spolužiačky a dozvedám sa že niektorí z nich už aj decká majú tak je mi to ľúto...

neviem ako žena zareaguje keď zistí že som nikdy nemal priateľku. asi bude pre mňa najlepšie zostať už do konca života sám, lebo ja zas neviem ako by som zareagoval keby som sa dozvedel že moja potencionálna priateľka mala už napríklad 3 vzťahy a medzi tým veľa krátkodobých partnerov, asi by som sa cítil byť ponížený a cítil by som v tom nespravodlivosť že ona si užila a ja nie... viem, je to nelogické a vyznieva to ako keby som ženy vinil za moje "neúspechy".... ale viete ako to je, ten pocit ako keď ste decko a ostatné deti majú dobré hračky a vy ich nemáte... ako sa volá ten pocit... závisť? závisť a hnev že ostatní mali šťastie a ja nie aj keď viem že je to moja chyba že som nechodil sa zoznamovať.

možno som nechodil sa zoznamovať preto lebo ja to nedokážem brať len tak na ľahkú váhu a brať vzťahy len ako zábavu... možno preto som sám že ostatní tie vzťahy neberú vážne a sú len uvoľnení a nerozmýšľajú nad budúcnosťou a keď sa im vzťah skončí tak si jednoducho nájdu niekoho iného a nerobia z toho vedu... ja zase naopak, chcem aby som bol v takom vzťahu, ktorý by bol už celoživotný, a nie len sa baviť, ale aj sa obetovať a naozaj mať toho druhého rád... očividne toto už vyšlo nejak z módy. na jednej strane chcem celoživotný vzťah, na strane druhej sa cítim byť urazený lebo ostatní si užívali a ja nie... som zmätený a cítim smútok, hnev, závisť a nenávisť...
možno mi poviete že najprv by som mal zapracovať na sebe a prestať sa cítiť byť ukrátený... ale vám sa to ľahko hovorí, to nejde len tak si povedať že "nechcem to cítiť" a ono to automaticky prestane... ach jaj, je mi z toho všetkého úplne zle, z celého tohoto hnusného sveta....

farba smrti

Viem úplne ako sa cítiš. Aj keď ešte nedosahujem tvojho veku tak viem aký je to pocit. Počúvať kamarátov a spolužiakov o tom ako majú baby a tak... občas vážne netuším či mám nervy na nich alebo sám na seba. Aj keď sa občas bavíme na tému baby tak ostatní povedia svoje zážitky a ja tam len prikyvujem hlavou. Častokrát si z toho robím srandu sám zo seba ale vnútorne som na bojisku. Uprostred bojiska kde vedie vojnu moje šialenstvo z toho že som sám a oproti moje normálne ja ktoré žije život v tomto hnusnom svete. Neraz som preklínal svet za to čo mi dal. Smejem sa na vlastnom nešťastí. Ísť za dievčaťom - nereálna vec. Už iba pohľad do očí ma desí, keď vidím ako sa na mňa dívajú niektorý ľudia. Snažím sa dávať si teraz ciele sám sebe aby som mal o robiť a nemyslel na to utrpenie. Ja ani netuším aký je to pocit držať dievča za ruku.

Pag

Treba si prestelovat vnutornee nastavenie z nestastneho na stastnee, aby si vyzaroval stastie, potom to pride rychlo. To, ze nie si v pohode, vyciti zena do 5 sekund, preto sa ti to nedari. Ale nezacinaj zoznamovanie vetou: prepacte, nie som zoofil, mohli by sme sa zoznamit?:-) Tam si Divocina? A inak, mat vztah s clovekom, ktory nezazil lasku od rodicov, je riadne utrpenie, na to sa partnerky popytaj vzdy prf, aby si zbytocne nestracal cas s psychopatom.

clooo

Som na tom rovnako - bez vzťahu, sexu či dokonca bozku. Na ženské sa nemôžem už ani len pozrieť. Keď už z diaľky vidím, že nejaká oproti mne ide, hneď sa otočím, avšak nie vždy, resp. úplne sa dá vyhnúť pohľadu na ne. Čím je ženská mladšia, atraktívnejšia, tým väčší hnev voči nej pociťujem uvedomujúc si, aké požiadavky na mužov má a zároveň, ako sa jej v hľadaní takých mužov s vysokou pravdepodobnosťou darí.