25, nemal som zatiaľ ani vzťah ani nič...

Príspevok v téme: 25, nemal som zatiaľ ani vzťah ani nič...
neskuuseny25

trápi ma, že mám 25 rokov a nikdy som nemal vzťah, žiadnu frajerku/priateľku ani krátkodobé úlety, nič...
a ostatní ľudia majú v takom veku za sebou aspoň 1 vážny vzťah a veľa sexuálnych dobrodružstiev... ja som nič z toho nezažil. keď stretávam bývalých spolužiakov, spolužiačky a dozvedám sa že niektorí z nich už aj decká majú tak je mi to ľúto...

neviem ako žena zareaguje keď zistí že som nikdy nemal priateľku. asi bude pre mňa najlepšie zostať už do konca života sám, lebo ja zas neviem ako by som zareagoval keby som sa dozvedel že moja potencionálna priateľka mala už napríklad 3 vzťahy a medzi tým veľa krátkodobých partnerov, asi by som sa cítil byť ponížený a cítil by som v tom nespravodlivosť že ona si užila a ja nie... viem, je to nelogické a vyznieva to ako keby som ženy vinil za moje "neúspechy".... ale viete ako to je, ten pocit ako keď ste decko a ostatné deti majú dobré hračky a vy ich nemáte... ako sa volá ten pocit... závisť? závisť a hnev že ostatní mali šťastie a ja nie aj keď viem že je to moja chyba že som nechodil sa zoznamovať.

možno som nechodil sa zoznamovať preto lebo ja to nedokážem brať len tak na ľahkú váhu a brať vzťahy len ako zábavu... možno preto som sám že ostatní tie vzťahy neberú vážne a sú len uvoľnení a nerozmýšľajú nad budúcnosťou a keď sa im vzťah skončí tak si jednoducho nájdu niekoho iného a nerobia z toho vedu... ja zase naopak, chcem aby som bol v takom vzťahu, ktorý by bol už celoživotný, a nie len sa baviť, ale aj sa obetovať a naozaj mať toho druhého rád... očividne toto už vyšlo nejak z módy. na jednej strane chcem celoživotný vzťah, na strane druhej sa cítim byť urazený lebo ostatní si užívali a ja nie... som zmätený a cítim smútok, hnev, závisť a nenávisť...
možno mi poviete že najprv by som mal zapracovať na sebe a prestať sa cítiť byť ukrátený... ale vám sa to ľahko hovorí, to nejde len tak si povedať že "nechcem to cítiť" a ono to automaticky prestane... ach jaj, je mi z toho všetkého úplne zle, z celého tohoto hnusného sveta....

tema 25

Ako fatk neviem k comu ti je riesit zeny takto vo vseobecnosti ako nejaky druh tovaru urceny pre tvoje uspokojovanie, ked nepises nic o ziadnej, ktora by ta cimsi oslovila a hladas len negativa jak v sebe, tak i v nejakeje fiktivnej potencialnej. Netaha ta to skor ku chlapcom, ked riesis taketo s prepacenim fakt podruznosti a utekas sam pred sebou alebo co?

SunkenBand

Ja velmi dobre viem ake to je... mam 24 a dlhe roky som nerobil nejak iniciativu, alebo ked aj robil tak zle... a malo moznosti. Preto som dost vyuzival internet, cez ktory som nejake zeny spoznal. Nedavno som sa rozhodol ze uz vztah nechcem po poslednej skusenosti (predchadzajuce boli fajn celkom), radsej len kamaratstvo. Lenze co sa stalo cez vikend mi dalo a nielen mne taku velku facku. Dievca s ktorym som skusal nieco riesit cez zimu, pred polrokom... tragicky zahynulo pri hroznej autonehode. Mala len 18, vsetci sme z toho totalne zdrveni, zajtra je pohreb ktory bude velmi tazky. Vtedy nevedela moc co chce, ale nakonec sa rozhodla pre chalana s ktorym sa poznala dlhsie a bol jej aj vekovo blizsi. Ten chalan stale bojuje o zivot v nemocnici. Keby sa vtedy rozhodla pre mna mohol som byt na jeho mieste, alebo by uz bolo po mne. Vtedy som vsak bol dost sklamany a nevedel som ani cim to bolo... odvtedy som sa jej skor vyhybal, ale v skutocnosti som ju mal stale moc rad, len uz som si to nepripustal.. teraz som si naplno uvedomil ze akymi blbostami som sa trapil. Pokial nejde o zivot nejde o nic. Preto si treba vazit toho a tych co mas, nikdy nevies kedy to mozes stratit.

hedviGA85

25-ka ...super! presne tak, bud sa niekto bude lutovať, aky je chudáčik sám, nikto ho nechce a bla bla... alebo to zoberie ako výhodu a užíva si život, cestuje po svete,..nič, nikto ho neobmedzuje...

takže milý zakladatel témy zobud sa, vzchop sa a začni na sebe pracovať... vždy je čo zlepšovať, či už na sebe, tele, -nejaký šport? nájsť si niečo čo ta bude baviť, cestovať po svete môžeš , spojiť to s prácou... a nikto ta nebude obmedzovať...

every

clooo, zeny nie su majetok, mozes ich bud milovat alebo nenavidiet...ty si si vybral cestu nenavisti a nahovaras si, ze si nemal na vyber, pricom by stacilo pustit vsetky tie zeny z hlavy a sustredit sa len na tu, co by za to stala, ibaze ty tuzis po pomste a takto mozes sam so sebou trpiet aj dalsich 50 rokov.

25-ka

jo jo, zvacsa su dlhodobo sami ti, co beru vztahy vazne a bud to s nimi dopadne totalne biedne (alkohol, drogy, fet, zavislost na porne) alebo sa maju fantasticky jak nikto na svete

Paulito27

To že si nemal ešte frajerku, je úplne normálne. Na druhej strane buď rád, ušetril si :D Ale rozhodne nerozmýšľaj nad tým, že chceš v 25tich celoživotný vzťah (neskutočná naivita), lebo ak si tú ženu nájdeš a nakoniec vám to nevýjde, budeš veľmi ale veeeeľmi sklamaný.

CoachTomas_sk

Ahoj,

máš 25 - je najvyšší čas začať so zoznamovaním. Je prirodzené, že máš strach. Očakáva sa od teba, že vďaka tvojmu veku máš už aj patričné skúsenosti.

Predstav si, že si nikdy nelyžoval a zrazu by ťa vyviezli na vrchol Chopku a kázali ta spustiť sa dole. Bolo by to pre teba nepredstaviteľné.

V rovnakej situácii sa teraz nachádzaš. Poznám ľudí, čo sú starší a mali rovnaké problémy. Nenechaj si radiť od ľudí, čo ti vravia, že si zvykneš.

Ak to chceš naozaj zmeniť, napíš mi na email a vyriešime to.

Tomáš

Mariettta

Ty si musis v prvom rade ujasnit ci chces celozivotny vztah alebo uzivat si kazdu chvilu s inou. A potom si hladat partnerku podla toho. Teraz mas rozhadzanu psychiku, nevies co chces a to ta brzdi mat akykolvek vztah s nejakou babou. Ak si chces len uzivat a nevies balit baby mozes si platit obcas aspon prostitutky. Nejake narkomanky by nemali byt tak drahe.