Hrdost versus odpustanie

Príspevok v téme: Hrdost versus odpustanie
laylaa

Kde je u vas hranicia odpustania a kde hrdost? Treba toleranciu odpustat si, ale ponizovat sa stracat hrdost, lebo strasne ste zalubeny a nechcete niekoho stratit nie je riesenie. je normalne mat pocit, ze sa k vam naozaj partner sprava zle ale odpustat, lebo ho stratit?
Stale neviem ako sa k muzom spravatm vzdy mi vychadza, ze vsetci sa ku mne spravaju zle a vsetkych by som rychlo nechala, ale potom ako mat dlhy vztah?
Vraj stale kazdeho zdrbavam vela, ale stale mi vela ludi povie, ze mam pravdu, tak ako mat vztah a netsratit hrdost?
Tolko zien pise o niekolkorocnych vztahoch a problemoch, ktore by som ja nezvladla a ucite by som to ksoncila rychlo... Ja uz neviem, asi ja vztah neviem mat, lebo nikdy si nechcem dat skakat po hlave.

CoachTomas_sk

Ahoj,

prestaň sa brať tak vážne a viac si ver. Moc riešiš to, čo by sa stalo, ak by si odpustila a "stratila" by si prevahu. Dám ti jednoduchú radu, buď viac ženou :-)

Coach Tomáš

CoachTomas_sk

Ahoj,

prestaň sa brať tak vážne a viac si ver. Moc riešiš to, čo by sa stalo, ak by si odpustila a "stratila" by si prevahu. Dám ti jednoduchú radu, buď viac ženou :-)

Coach Tomáš

petronneta

laylaa - sorry, ale sama si ešte nevyzreté decko aj s tým fuck... Tu nie je otázka hrdosť alebo odpúšťanie, ale mentálna vyzretosť Tvojich objektov záujmu a Teba.
Ani hrdosť ani odpúšťanie nie sú smerodajnými. Vlastne nič, len dospieť. :-)

laylaa

on mi predtym v hneve tiez napisal fuck off lebo som chcela rychlo od neho odpoved na ktoru som cakala 4 hodiny a on mi chcel najprv hovorit nieco ine svoje...

1vka

vztahy typu "fuck you" nemusim, take prenechavam pubertiakom, len skoda, ze ked si na to privelmi privyknu, tak z toho podaktori nadosmrti nevyrastu a potom sa divia, ze im to nevychadza

to je jedna z najsmutnejsich variant vobec - byt s niekym len preto, aby z toho bol vztah, to radsej nemat nikoho a nic, i ked to je este smutnejsie, ale clovek ma aspon ciste svedomie

laylaa

napisala som mu ok fuck you ale to ja pouzivam casto kamosom zo srandy aj oni mne hovoria nieco neslusne ale to sa vzdy na tom smejeme, jednoducho sa bojim nechcem, aby ma chlap klamal maval so mnou kedy chlapovi verit, kedy ukazat, ze nie ste naivna, ze vsetko verite?

Nesquikforte

Muza si treba uctievat ako svojho Boha.
To, ze si vulgarna a panovacna nema s hrdostou nic spolocne, skor si nevychovana.