Kde je u vas hranicia odpustania a kde hrdost? Treba toleranciu odpustat si, ale ponizovat sa stracat hrdost, lebo strasne ste zalubeny a nechcete niekoho stratit nie je riesenie. je normalne mat pocit, ze sa k vam naozaj partner sprava zle ale odpustat, lebo ho stratit?
Stale neviem ako sa k muzom spravatm vzdy mi vychadza, ze vsetci sa ku mne spravaju zle a vsetkych by som rychlo nechala, ale potom ako mat dlhy vztah?
Vraj stale kazdeho zdrbavam vela, ale stale mi vela ludi povie, ze mam pravdu, tak ako mat vztah a netsratit hrdost?
Tolko zien pise o niekolkorocnych vztahoch a problemoch, ktore by som ja nezvladla a ucite by som to ksoncila rychlo... Ja uz neviem, asi ja vztah neviem mat, lebo nikdy si nechcem dat skakat po hlave.
Hrdost versus odpustanie
Pokial nevies aku mas hrdost, tak ju nemas. Len sa snazis hrat sa na dolezitu, popripade sa nudis.
momentalne mam s jednym akoze pauzu lebo vraj stale som na neho nervozna... napriklad odcestoval a za 1.5 dna si nenasiel par sekund aby si prrecital moju spravu a odpisal mi par slov a mne to ponahlalo a nevedela som ze je odcestovany.... tak som mu napisala nahnevane neslusne slovo, lebo podla mna to prehnal a to si den predtym zrusil moznost, aby som videla kedy bol online, ale ja som h osledovala a online bol dost a tvrdil, ze on vela nebol a naozaj nemohol par sekund si najst ale na inych si nasiel, ked bol online????
Vztahy, ktore nevychadzaju-nevytrvaju sa odohravaju bud s tymi nespravnymi ludmi co si nesedia alebo v nespravnom case, ked jeden z tych dvoch alebo obaja na to nie su este pripraveni.
v prvom rade treba skúsiť ísť od teba, chlapi sú jednoduchí, aj ja občas zbliaknem na toho mojho a potom povie, že po ňom štekám za blbosti, ale on vie, že ma do nepríčetna vytáča keď mu niečo 10x ukážem, 20x poviem ako a aj tak to urob´30x rovnako zle :D, ale proste milujem ho a dávam mu čas, jediné čo by som neodpustila je nevera a aj v takej forme keby si vypisuje s cudzími na badoo alebo kde si inde, keď si píše s kamoškami nevadí mi to :)
ak ti vztahy nevychadzaju, potom je chyba v tebe