Hrdost versus odpustanie

Príspevok v téme: Hrdost versus odpustanie
laylaa

Kde je u vas hranicia odpustania a kde hrdost? Treba toleranciu odpustat si, ale ponizovat sa stracat hrdost, lebo strasne ste zalubeny a nechcete niekoho stratit nie je riesenie. je normalne mat pocit, ze sa k vam naozaj partner sprava zle ale odpustat, lebo ho stratit?
Stale neviem ako sa k muzom spravatm vzdy mi vychadza, ze vsetci sa ku mne spravaju zle a vsetkych by som rychlo nechala, ale potom ako mat dlhy vztah?
Vraj stale kazdeho zdrbavam vela, ale stale mi vela ludi povie, ze mam pravdu, tak ako mat vztah a netsratit hrdost?
Tolko zien pise o niekolkorocnych vztahoch a problemoch, ktore by som ja nezvladla a ucite by som to ksoncila rychlo... Ja uz neviem, asi ja vztah neviem mat, lebo nikdy si nechcem dat skakat po hlave.

laylaa

momentalne mam s jednym akoze pauzu lebo vraj stale som na neho nervozna... napriklad odcestoval a za 1.5 dna si nenasiel par sekund aby si prrecital moju spravu a odpisal mi par slov a mne to ponahlalo a nevedela som ze je odcestovany.... tak som mu napisala nahnevane neslusne slovo, lebo podla mna to prehnal a to si den predtym zrusil moznost, aby som videla kedy bol online, ale ja som h osledovala a online bol dost a tvrdil, ze on vela nebol a naozaj nemohol par sekund si najst ale na inych si nasiel, ked bol online????

mudrostOdveka

Vztahy, ktore nevychadzaju-nevytrvaju sa odohravaju bud s tymi nespravnymi ludmi co si nesedia alebo v nespravnom case, ked jeden z tych dvoch alebo obaja na to nie su este pripraveni.

llnzzda

v prvom rade treba skúsiť ísť od teba, chlapi sú jednoduchí, aj ja občas zbliaknem na toho mojho a potom povie, že po ňom štekám za blbosti, ale on vie, že ma do nepríčetna vytáča keď mu niečo 10x ukážem, 20x poviem ako a aj tak to urob´30x rovnako zle :D, ale proste milujem ho a dávam mu čas, jediné čo by som neodpustila je nevera a aj v takej forme keby si vypisuje s cudzími na badoo alebo kde si inde, keď si píše s kamoškami nevadí mi to :)