Pusinkovanie s kamaratom

JaSuhlasim

1ivka... presne a ešte je des aj na rodinných navstevach, alebo som zažila ze som nejaku pribuznu videla prvy raz v zivote napr. s rodičmi sme sa stretli v meste pri náhodnom stretnutí niekde v tescu...
a miesto toho aby sme si "iba" podali ruky a predstavili... sa na mna nejaká pani 50+ vrhne a vtlačí mi nechutné mokre bozky na lica, akoze fuj! a začne ma objímať že akááá je rada že ma vidííííí a tie afekty... a ja netuším kto to je... možno ma videla naposledy ked som bola v plienkach...

1vka

Ako co som si vsimla, tak dnesna mladez je o cosi inaksia....napriklad bezne vidavam, jak sa dievcata aj chlapci objimu na pozdrav ci ked sa lucia...to som kedysi vidavala iba v americkych serialoch. Asi je to i tym, ze teraz je cely svet vacsmi poprepajany i vdaka internetu. Mne to pride neprirodzene, ak sa nejedna o skutocne blizke vztahy, ludia sa tym mozu dost nepekne energeticky zaspinit ak su tie osoby toxicke a pustia si ich blizsie.

ahjajjaj

podľa mňa Ti tým možno chce dať najavo, že aj keď ste sa rozišli, ešte stále si preňho fyzicky atraktívna.

Sanquikforte

Neviem kto zaviedol ako normalne pusinkovanie na privitanie. S kamaratmi sa neoblizujem, ani nepusinkujem. Ani so zenami. To je moja osobna zona a tato vysada patri len partnerovi. Nie je nic trapnejsie a infantilnejsie ako ked sa stretnu dve sliepky, ktore sa pusinkuju na licka a objimaju ako keby sa nevideli 20 rokov, vzapati sa budu za chrbtom ohovarat a podkopavat si nohy.

1vka

Skoncit to mohlo, len pokracuje v comsi, co je prenho prirodzene. Pochybujem, ze by v tom pokracoval, ak by si nasiel inu a ona mu to tolerovala...ale bohvie, v dnesnych vztahoch sa nevyzna ani diva svina, kazdopadne ak by chcel viac, zrejme by sa o to pokusil, nie? Sak nie si pre neho cudzia, ked uz ste v minulosti spolu nieco mali.

llnzzda

podľa mňa to nieje normálne, po dlhšom čase napr. po troch mes. na jedno druhé líce áno, ale dva x do týždňa asi nie

1vka

Opusinkovani: Tak zalezi aj od toho, kto ma jak nastavene svoje osobne bariery a potrebu osobnej zony. Ak okrem toho clovek nikdy nemal blizsi fyzicky kontakt (pusinka ci objatie) od rodicov, je to prenho zvacsa neakceptovatelne len tak kocikoo si pustat k sebe na fyzickej urovni, narozdiel od ludi, ktori maju so svojimi rodicmi blizky a vrucny vztah a teda taky kontakt povazuju za bezpecny a celkom prirodzeny.

1vka

Ak si jeho ex, tak to moze byt aj sila zvyku, nie je to az tak neprirodzene, nez ked by bol iba cisto tvojim kamosom a nikdy s tebou nechodil.