Je pre vas normalne s kamsom si dat pusu ked sa stretavate 2x tyzdenne nie je to normalne iba pri vynimocnej situacii ked sa stretnete po dlhsom case?
Ci mozno z toho vycitat, ze muz neberie zenu iba ako kamosku, ak ide o ex, ze asi este nieco stale chce?
Pusinkovanie s kamaratom
pusinkovanie? to čo je za infantilný výraz? dá ti pusu na líce pri stretnutí? alebo ti vrazí jazyk do huby? neviem čo pod pojmom "pusinkovanie" ty myslíš?????
Jasné, že je to normálne. Objať sa pri stretnutí a dať si pusu na líca a objať a pobozkať sa pri odchode je predsa normálny jav. Teda keď sa nestretávajú denne. Dvakrát do týždňa, do toho sa to pusinkovanie vojde...
..toto pride niekomu akoze normalne?..mne teda vobec..
Len to nesmie zistiť jeho frajerka. Potom to bude mať zlé fyzické aj psychické následky.
Pusinkovanie a objatie sa ma robiť všade. Doma, medi kamarátmi, na pracovisku. Je to prevencia proti depresii a dotykom tela sa lieči aj duša človeka. Takže sa s kamarátom bez sexuálneho podtónu kľudne objímať a pusinkuj. Je to len prejav ľudskej vrucnosti a dobroprajnosti.
okrem pusinkovania ti este nieco robil akoze si si myslela ze ma o teba zaujem???????
mna takto jeden pusinkoval a nic nechcel, zbytocne ma namotaval, asi mu to robilo dobre :(