Nemožnosť vzťahu, zdravotný problém

Príspevok v téme: Nemožnosť vzťahu, zdravotný problém
Terka2122

Ahoj vsetkym.Mam 21 rokov a trpim veľmi častým močením.Nikdy nemam prazdny močový mechur.Nic ma neboli,nepali urológ to skonštatoval na hyperaktivny močový mechúr beriem lieky už druhý mesiac a nič nezabera.Nemam ani zuženu mocovu ruru,lekár mi robil cystoskopiu.Stoho dôvodu si nemôžem najst ani priateľa,lebo isto nemôžem ani sexualne žiť možno by som preniesla nejaké baktérie poh.stykom.Co mam robiť?Nechcem takto žiť to si to mam rovno hodiť?Je to nábeh na rakovinu?

llnzzda

ja si myslím, že sa to dá riešiť, ale hľadaj problém v obličkách a ľadvinách najprv riadne prelieč tie a potom pokračuj a hlavne ty sa s tým nauč žiť a potom to bude easy aj vo vzťahu

mjanik

myslím,že tvoj prípad je riešiteľný-najskôr preliečiť obličky a podľa toho ako sa zachová mechúr,preliečiť aj jeho-akupunktúra

ivobrick

Ono sa to spravit tak, ze pridu ku tebe dvaja typci. Jeden sa vola Samo, druhy Sato. A bude to.

Mas 21, ale pises tu akoby si mala 12 alebo menej.
Nemozes mat vztah? Na zaklade toho ze ty to nikomu nedovolis.
Nemozes sexovat? Na zaklade toho ze ty to povies.
Spytaj sa doktora a nevymyslaj bachorky ako mala.

Terke123

Ano Terka mohol by ti knaz pomoct urcite, su uzdravovacie modlitby potom chodia sem evanjelisti zo zahranicia co maju taku sluzbu aj na internete su videa.V kat.cirkvi mozes poziadat.To by bolo super keby sa stal taky zazrak.V Medzugorii sa zevraj stali uzdravenia.

Milagros

Preco by si nemohla sex. zit? Mas pocit ze sa pomocis pri styku? Nepomoze ist pred tym na zachod? Testy na bakterie ti snad uz robili, ak nie, daj si spravit.