Ahoj vsetkym.Mam 21 rokov a trpim veľmi častým močením.Nikdy nemam prazdny močový mechur.Nic ma neboli,nepali urológ to skonštatoval na hyperaktivny močový mechúr beriem lieky už druhý mesiac a nič nezabera.Nemam ani zuženu mocovu ruru,lekár mi robil cystoskopiu.Stoho dôvodu si nemôžem najst ani priateľa,lebo isto nemôžem ani sexualne žiť možno by som preniesla nejaké baktérie poh.stykom.Co mam robiť?Nechcem takto žiť to si to mam rovno hodiť?Je to nábeh na rakovinu?
Nemožnosť vzťahu, zdravotný problém
Tomáš 12345- inak ty si tu nedávno založil temu o nejakých uzdravovacich zazrakoch.Myslis žeby mi ten kňaz pomohol odstrániť tento zdravotný problem?
Aj bez toho aby si mala priateľa môžeš žiť skvelý život.
ano-aj: mam to už dlhodobo,práveže niesom v strese ani nič podobne..nemyslím nato,ale močový mechur neoklamem
otázka znie odkedy to máš? lebo spúšťačom môže byť aj stres z niečoho čo si zažila??? ja ked som v strese tak mi treba tiež každu chvilu chodiť na wc... zo stresu môžeš aj hnačkovať aj zvracať...
a najhoršie je že čím viac sa na to sústredíš že "určite ti bude treba cikať" tým je to horšie...treba preto odputať pozornosť, studujes? alebo chodíš do práce? ako tam fungujes?
psychologa si skušala?
Druhy mesiac este nie je dlha doba.Liecba sa niekedy hlada dlhsie.