Samota

Príspevok v téme: Samota
Lollllle

Pocit samoty, uzkosti, plac. Bolest v hrudniku, zaludka... Pocit, ze som nieco urobila alebo neurobila, napatie. Toto citim teraz a kazdy jeden vecer. Cez den sa snazim byt vesela prwd vsetkymi a nikomu sa nestazovat, no ja to uz poslednou dobou nezvladam. Citim sa sama. Kamaratov mam, ale nikdy sa mi neozvu sami ani ma nezavolaju von. Na zs som bola sikanovana, ale toto s tym nesuvisi. Teraz uz budem druhacka, no toto co sa deje, ja neviem. Tie pocity su silne a neviem sa toho zbavit. Prosim, co mam robit. Nechcem citit tu bolest

Tomas 12345

Potakrv :

Každé náboženstvo tvrdí niečo iné, nemôžu byť teda všetky správne. Ja som evanjelik a svoje názory prečo je pravý evanjelicizmus a nie katolicizmus odvodzujem na základe Božieho slova - Biblie.

Prelolllle

V zdravom tele zdravý duch. Keď trpí duch, ozdraviť ho možno aj cez telo. Stanov si fyzické ciele: pondelok, prechádzka poobede alebo večer v prírode pri potoku, alebo v lese, utorok: cvičenie na urbanite, ak máte u vás také, streda: cykloturistika do najbližšieho mesta, dediny, stvrtok: nákupy. Kedy ma narodeniny a meniny rodič ci súrodenec. Zaobstarať to teraz a potom s tým nebudeš mať starosti. Piatok: alebo aj každý deň, podľa počasia, kúpanie.
Cez prázdniny je vhodná aj nejaká brigáda. Jednak si zarobíš, jednak fyzická práca pomáha proti trudnomyselnosti.
Mnohí ľudia sú nešťastní preto, že sa nudia.
Inak pes má tiež rad človeka. Ak je nejaký útulok v blízkosti, výber sa tam a zober niektorého chlapca na prechádzku. Môžeš aj viacerých naraz.
V novinách sú inzeráty, že hľadajú niekoho na pomoc v upratovaní. Čistiť okná nie je také ťažké. Tak nenariekaj, ale rob niečo. Práca šľachtí človeka.

Potakrv

Tomas 12345 akým právom ty tvrdíš ,ktoré náboženstvo je alebo nieje pre niekoho dobré!
Každé náboženstvo môže byť rovnako prospešné pre niekoho ako aj neprospešné.Aj to najlepšie náboženstvo nesprávne podané alebo chápané môže viac ublížiť ako pomôcť .Jedine vtedy sa ospravedlňujem ak Tvoje náboženstvo je najlepšie ty ho chápeš najlepšie a najlepšie ho vieš aj podať.Navyše dievča má v sebe množstvo nespracovaných programov ,ktoré sú uložené v podvedomí.Súčasné prostredie je len katerziou pre potlačené emócie.

Tomas 12345

Zuzana209 :

Nepochybujem o tom že na tom stretku v tom spoločenstve sú ludia c charakterovo skvelí, problém je ale viera ktorú oni vyznávajú a to je rimskokatolícke viera. Ak sa teda dotyčná bude zdržiavať v tomto spoločenstve, hrozí že ju to spoločenstvo navedie na rímskokatolícku vieru a to by bolo z hladiska jej spásy nedobré.

Skôr by som preto uvažoval aby hladala nejakú skupinu evanjelikov.

Zuzana209

ahoj, myslím, že si veľmi mladá a ten problém je vážny, teda najlepším riešením je nájsť pomoc..

ja verím, že takéto typy problémov sú aj duchovného charakteru a preto ti radím aby si našla aspoň jedného alebo skupinu zrelých kresťanov ( mám na mysli veriacich, ktorí aj žijú ako veriaci!) a aby si ich poprosila o takzvanú modlitbu príhovoru.

Ak si z Bratislavy môžeš prísť aj hocijakú stredu na toto stretko:

martindom.sk

po skončení programu choď za organizátormi a popros aby sa za teba modlili, neboj sa sú to veľmi ochotní ľudia...je tam veľa zrelých kresťanov, ktorí majú skúsenosti s pomocou druhým...

jetonatebe

tvoje šťastie zavisi od teba nie od druhých, si nájdi nejaké záluby , je vela kurzov na ktore sa možeš prihlasiť,
kurz nejakeho jazyka? hra na nejaky hudobny nastroj, karate? aikido? box? ...je tam toho....