Zdravím,som s priateľkou už vyše 2 roka,máváme sex iba s kondómom...naposledy keď sme mali sex tak som kondóm pred nasadením natlakoval vzduchom či tam dierka nebude,nič nebolo...nasadil som a skontroloval,tiež v pohode,ak som si istý že to je v pohode (čo som bol) tak kľudne ejakulujem do kondómu a predtým nevytiahnem,tak som to aj spravil...po sexe si dám kondóm dole a nafuknem či je aj po sexe pohode a nič,žiadna dierka len dole pri tej gumičke čo drží to už nebolo vlhké lebo sex trval dlhšie...stale to tak robievame a odhadzujem kondóm až keď som si na 100% istý že stým nič nieje...tak to bolo aj tentokrát. S priateľkou ešte nemáme 18 a nemá nikdy pravidelnú menštruáciu,stále jej meškajú...raz jej meškali aj 2 mesiace. Teraz jej meškajú už 10. deň (v jej prípade je to normalné) lenže sa mi sťažovala že mala také jednorázové krvácanie (viem že to zvyklo keď sa oplodní vajíčko) ale pýtam sa či to môže byť aj niečo iné ako tehotenstvo...bojím sa aj ja aj ona ale som si zároveň istý že ten kondóm nemal chybu ani pred ani po nasadení (nafukoval som to). Viem že dievčatá zvykli mať v teenagerskom veku nepravidelný cyklus...tak sa vás pýtam či to krvácanie zvyklo byť aj z niečoho iného... :( poprosím o normálne odpovede...
Môže to byť niečo iné ?
Zle ste radili. Autor nebol spokojny a zalozil temu i na konkurencnom fore
www.modrykonik.sk
Sťažuje sa že má bolesti také isté ako pri menštruacii ale menštruacie nikde??pondelok kupujem tester
.
Ďakujem,bol som len zvedavy že čo ine mohlo byť to krvacanie pretože som si istý že kondom bol pohode....
Tak nech si spraví tehotenský test. Keď jej už 10 dní mešká a keby sa oplodnilo vajíčko, tak by to už test ukázal.
môže to mať aj zo silnejšej ovulácie.
Však nech si spraví tehotenský test.
Tak to dopadne keď sexujú deti… nech si urobí test ak sa dá
Je to premna velky stres pretoze na nas vek by to nebolo asi najlepsie...to krvacanie aj meskanie tak prkne pasuje vsetko dotoho ze by mohla byt vtom...a tak sa bojim aj ked po sexe som nafukol a nic tam nebolo...
neplas sa, menzes bezne meska, klud.