Zdravím,som s priateľkou už vyše 2 roka,máváme sex iba s kondómom...naposledy keď sme mali sex tak som kondóm pred nasadením natlakoval vzduchom či tam dierka nebude,nič nebolo...nasadil som a skontroloval,tiež v pohode,ak som si istý že to je v pohode (čo som bol) tak kľudne ejakulujem do kondómu a predtým nevytiahnem,tak som to aj spravil...po sexe si dám kondóm dole a nafuknem či je aj po sexe pohode a nič,žiadna dierka len dole pri tej gumičke čo drží to už nebolo vlhké lebo sex trval dlhšie...stale to tak robievame a odhadzujem kondóm až keď som si na 100% istý že stým nič nieje...tak to bolo aj tentokrát. S priateľkou ešte nemáme 18 a nemá nikdy pravidelnú menštruáciu,stále jej meškajú...raz jej meškali aj 2 mesiace. Teraz jej meškajú už 10. deň (v jej prípade je to normalné) lenže sa mi sťažovala že mala také jednorázové krvácanie (viem že to zvyklo keď sa oplodní vajíčko) ale pýtam sa či to môže byť aj niečo iné ako tehotenstvo...bojím sa aj ja aj ona ale som si zároveň istý že ten kondóm nemal chybu ani pred ani po nasadení (nafukoval som to). Viem že dievčatá zvykli mať v teenagerskom veku nepravidelný cyklus...tak sa vás pýtam či to krvácanie zvyklo byť aj z niečoho iného... :( poprosím o normálne odpovede...
Môže to byť niečo iné ?
Dobre ale to krvacanie mala uz cca pred 3 tyzdnami....a menstruacia este stale nikde
sa sexovat, tak potom coho sa "bojis" teraz? nasledkov? zodpovednosti? ved si uz velky chlapec, ak robis veci kt. robia dospeli, potom sa tak aj zachovas alebo sa mylim?
Pokiaľ si kontroloval kondóm a bol v poriadku, tak nemá byť z čoho tehotná. To zakrvácanie mohla byť kľudne aj ovulácia.
Niesom lenivý a to už nezmením,ja som sa pýtal len na názor
tak ked si lenivy davat pozor s kondomom + vytahovat vcas tak potom sa zodpovedne postavís aj k pripadnemu tehotenstvu, zamestnás sa a zabezpečíš partnerku a dieťa a nebudete na krku rodičom,
treba kupit aj pharmatex čipky +kondom, treba sa chraniť dvojmo...