Preco je tak vela psychicky poznacenych dievcat?

Príspevok v téme: Preco je tak vela psychicky poznacenych dievcat?
Znechutenik

Prave som sa rozisiel s 3 frajerkou z dovodu depresii, nestalosti, pesimizmu, necinnosti.
Vsetky 3 mali rozvedenych rodicov a mnozstvo psychickych problemov, ktore nedokazem riesit, lebo to by som cele dni nic ine nerobil. Stale byt v napati, ze pridem domov z prace a co ma tam caka, ci usmev alebo frajerka schulena v kute so slzami v ociach. Ziadna aktivita, vsetko je zle, ludia zli, kazdy chce kazdemu zle, vsetci robia zle, kazdy okrada, stat je zly atd. Ja toto nechapem. U nas v rodine rodicia vzdy drzali spolu, mali rovnake ciele a sli si za nimi a preto sa im vzdy darilo. Ja cestu poznam, ale neviem si najst dievca ktore to ma v sebe nastavene tak ako ja.
Ako mam najst dievca, ktore je stale vesele, cinorode, aktivne, pracovite, vie sa popasovat s problemami, rada chodi medzi ludi, na vylety atd. Ja mam pocit, ze baby s normalnou psychikou, ktore neuzivaju antidepresiva, uz dnes neexistuju!

Prispejem

Navonok super dievča, krátko vo vzťahu ukáže zranenú, ubolenu dušu.. Ani neviete ako často :(... zranené cez rodičov, ex.. málo lásky, zneužívané, zdedené nesprávne hodnoty,vzorce.. Nepoznajú svoju hodnotu a pritom také super dievčatá.. V náručí ustrasene oči a 100x otázka prečo ma máš rád (doslova-ako je to možné) ? To trhá srdce! A pritom ste také úžasné!!

Broskynka

A nemoze prenasat ani mindraky a komplexy zo sucasnosti, ci buducnosti? Plati to, len o mindrakoch a komplexoch z minulosti? Ci tak vseobecne? :)

krigel

Poznacena,

ak ma niekto mindraky a komplexy z minulosti , neznamena, ze ich ma prenasat na partnera a nicit aj jeho. Naopak mal by to brat ako sancu zit inak. Partner to nie je predsa povinny znasat kazdodenne fnukanie, kvoli niecomu s cim nema nic spolocne a nie je ani psycholog aby to bol povinny liecit.

Zeby

Plati to aj pre muzov.Prv sa hraju na veselych,potom dobre,ze nie neplacu a to staci ked mam niekedy slabsiu chvilu a uz zacnu aj oni.To mam sa stale tvarit vyrovnane?

Ppznacena

No lebo maju na pizzu rodicov, vacsina otcov roka, co ich len spravili, zdrhli a neplatia na ne ani vyzivne a zrobena matka si na nich vybija ešte komplexy a frustracie. Vacsina Slovakov su na H, nevedia byť otcami, sú zbabeli a nezodpovedni. Ja som z takej rodiny a nemozem mat prilis zaluby kedze si zarabam na zakladne veci plus auto, vodičak a vsetky moje sny, teda to, co maju instagramove slečinky z dokonalych rodin len tak davno zadarmo od rodičov alebo frajerov. Všetky kamosky z okolia som stratila preto lebo nemozem si dovoliť davat peniaze na zbytočnosti. Nie je stazovanie, ale realita, ze dôvodom preco to tak je a prečo odo mna aktivni ludia bocia je ten, ako a kde som sa narodila. Mam priatela a o tom ako to mam som mu povedala raz. Nezvyknem sa stazovat, naopak, idem si za svojimi snami. Nechapem ale preco by sme mali ešte aj teraz v dospelosti platit za to, kde sme sa narodili, hovoris to tak ako by tie baby mohli za to, ze mali na pizzu rodicov a ze si zasluzia za to zit bez lasky aj v dospelosti a treba sa im vyhybat. Tak si hladaj take zo šťastných dokonalych rodin, prve co sa pytaj je aky ma vztah s rodicmi, ci su rozvedeni a pod. ked ti na tom tak zalezi. Moj priatel mal horšie detstvo, preto som s nim, rozumieme si. On to berie horsie, dokonca berie lieky na uzkost, obcas si vypije, ale ja ho podporujem a stojim pri nom preto ze ho lubim a viem ze s nim treba byt trpezlivy. A je to ovela lepsi clovek nez ti nonstop usmiati zvacsa falosni ludia.

domCCA

tak nieco sa im asi stalo a bohuzial stretol si sa prave s takymi, mam kamosku ktora je tiez na tom horsie, priatelovi nic nehovori lebo si je ista ze nenajde pochopenie poplace si sama v sprche ked je alebo ked on uz spi a ide dalej, neviem dokedy to takto vydrzi, ale neda si bohuzial poradit

Ovecky

Treba zacat hlavne od seba, kto si ty, ze sudis? Nevies cim presli, nemas ponatia. Ja som tiez bola optimisticky extrovert, ale ako roky utekali a narastali sklamania z rodiny, priatelov, prace a podobne, stal sa zo mna introvert. Stale si zachovavam optimizmus, ale uz nemienim na kazdeho ist priatelsky s otvorenou narucou. Zivot ta nauci. Mna opustili vlastni rodicia, ked som bola male dieta, nevlastny otec ma sexualne zneuzival, podrazili ma blizke kamaratky a pracovne sa mi nedarilo roky. Pri dnesnych platoch a cenach na Slovensku, ktora zena je akoze schopna si sama bez rodiny zarobit na vlastne? Vsetci maju utekat za hranice? Ludia su k sebe spravanim ako prasive psy. Co sa cudujes, ze ludia prepadaju negativite? Dnes musis mat stastie, na rodiny, na dobru pracu, na priatelov. A stastie ma velmi malo ludi. Daj si inzerat, ze hladas optimisticku extrovertku a podmienka je, ze taka bude 24/7- potom sa ozvi, ci si nasiel. A hlavne na Slovensku no. Vela stastia!

Znechutenik

Beee, vsetky cez internet. Vsetky pisali super, zdali sa byt sikovne, optimisticke, este aj prve osobne stretnutia budili dojem milych, usmievavych bab, mali plany... a to som zistil az ovela neskor, ze to vsetko boli plany iba recami. Ked bolo treba nieco urobit, tak to malo zrazu cas, kopa vyhovoriek, ale vedeli to vymysliet tak, ze tie vyhovorky mali logiku a az ked ich bolo prilis moc, tak vtedy som si uvedomil, ze to nie je mozne. No a postupne prve staznosti, plac, lutujte ma, vsetci mi nepravom ublizuju, a zrazu toto a toto ma trapi, zle detstvo... Vravim ok, nic sa nedeje, ideme riesit, ale nechceli ist k odbornikovi, ze to zvladnu same s mojou podporou, ale to nefunguje, pokial ja to nemam odzite, neviem sa do toho tak vcitit a realne pomoct, samozrejme potom prisli nezhody a koniec. Ale tie rozchody navrhli oni, kedze som tlacil na ne, nech naozaj vyhladaju odbornu pomoc, ze pomozem najst aj zaplatim ak treba a nic, nechceli. Potom ked sa rozisli, tak uz zasli, beru antidepresiva a dalej sa lutuju. Obcas napisu nieco v zmysle, som v pecku, potrebujem pomoc aj od teba. Ja reagujem iba velmi stroho, vecne, takze sa potom dlho neozvu.

krigel

Ano , nemozu za to vobec. Za ich chovanie moze prostredie, rodina, vlada, muzi, vesmir. Vsetci a vsetko ostatne, len nie ony.