Veštice

Príspevok v téme: Veštice
Lia373883

Ahojte :)

Chcela by som sa spytat , či má tu niekto skúsenosti s vesticou? Prípadne aký máte názor na veštenie? V poslednej dobe mám pocit , že tapam a viem že niečo je v mojom živote zle ale nedokážem sa pohnúť ďalej. Myslíte že by mi mohla niejaku veštica s týmto pomôcť? Ukázať mi správny smer?

Ak by mal niekto pozitívne skúsenosti s niejaku vesticou v Bratislave , tak by som bola vďačná za kontakt.

1vka

hej hej, pick a card su dobre, i ked nie vzdy sedia, zavisi od vnutorneho kludu jedinca a schopnosti pocuvat vlastnu intuiciu.

Medea7

Izaias ja som prijala Boha a Krista za svojho Pána, je mi absolútne jedno koľko tu budem. Cesta k nim je ťažká. Ale modlitba je krásna. Ďakujem.

Izaias 53

Medea7 ..čokoľvek chceš vedieť o Bohu čokoľvek chceš od neho získať tak jedinou cestou je mesiáš. Nazaretský Ježiš Kristus.
Kľúčom je jeho krv. Pokým táto krv nepríde na teda pomocou vyznania Boh ťa nevidí!!!! Boh sa už pozerá len na kríž a na Syna ..a každého kto sa tam tiež pozerá prijíma. Môžeš hovoriť o Bohu ako ťa skúša-chce ťa vytrénovať alebo sa ti darí nedarí koli tomu tamtomu..za všetko aj tak môže Diabol..ved sama ked zhodnotíš ako svet vyzerá musí ti to zapadať...Lenže Ježiš ho porazil na kríži..to je tutovka..neodvrátiteľná porážka. Keď to prijmeš budeš aj ty víťaziť nad ním. Príde milosť od Boha a zbavíš sa hriechov,kliatieb,chorôb budeš nové stvorenie..
Skús sa modliť nahlas túto modlitbu:

Nebeský otče. Prichádzam k tebe v mene Ježiša Krista a ty si povedal, že nikoho kto by k tebe prišiel v jeho mene nepošleš preč. Vyznávam, že som hriešnym človekom a viem, že odplatou za hriech je smrť. Vyznávam svoje hriechy s odvraciam sa od nich. Verím Ježiš, že si syn Boží a spasiteľ sveta. Verím že si bol vydaný pre moje hriechy na smrť a vzkriesený z mŕtvych na tretí deň pre moje ospravedlnenie. Verím že tvoja krv ma očistila od všetkých hriechov a prijímam ťa za svojho spasiteľa a Pána. Odovzdávam ti svoj život a ďakujem ti, že si prišiel do môjho srdca. Amen

Po tejto jednoduchej modlitbe skús hovoriť a oslovovať Ježiša..on tam stojí vedľa Boha a je napísané že dňom nocou sa prihovára :)

Medea7

Áno ale s tým ublizovanim som myslela tak ze v tej sfére u Boha tam pravdepodobne platia iné zákony. Je to ťažké s tým Bohom že čo vlastne od nás chce a co bude potom. No radostný život teda nezijem, ako to Boh vidí to ja neviem.

Izaias 53

Medea7
Áno ..o Bohu sa dá kecať dve na tri ..že čo kto si o tom myslí. Lenže ak chceš vedieť čo Boh si myslí o veštení pozri sa do Biblie. Ideálne ked ta sprevádza Svätý Duch len tu to je ťažko na tomto fóre ako som viackrát zachytil.

Levitticus 19:31  Neobrátite sa k veštcom, vyvolávajúcim duchov, ani sa nepojdete pýtať k vedomcom zanečisťovať sa nimi. Ja som Hospodin, váš Boh.

Leviticus 20:6  A čo do duše, ktorá by sa obrátila k veštcom, vyvolávajúcim duchov, alebo k vedomcom, aby smilnila idúc za nimi, obrátim svoju tvár proti tej duši a vytnem takého človeka zprostred jeho ľudu.

V Biblii Boh cez prorokov desiatky krát vyjadril ako veštenie nenávidí..toto je len jeden verš. Základ dal v Mojžišovom zákone. Tu je vyjadrená kliatba aká na človeka príde (v prekliatí je zahrnuté aj modlárstvo,okultizmus,cudzie božstvá ,zlodejina, cudzoložstvo vražda atď.) :

Deuteronomium 28:15  Ale stane sa, ak by si nepočúval na hlas Hospodina, svojho Boha, tak, aby si ostríhal a činil všetky jeho prikázania a všetky jeho ustanovenia, ktoré ti ja prikazujem dnes, že prijdú na teba všetky tieto kliatby a dostihnú ťa.
16  Prekliaty budeš v meste a zlorečený budeš na poli.
17  Prekliaty bude tvoj koš i tvoje koryto na cesto.
18  Prekliaty bude plod tvojho života i plod tvojej pôdy, mladé tvojho rožného statku i matky tvojho drobného stáda.
19  Prekliaty budeš, keď budeš vchádzať a zlorečený budeš, keď budeš vychádzať.
20  Hospodin pošle na teba zlorečenstvo, desivú bezradnosť a kliatbu na všetko, po čom siahne tvoja ruka, čokoľvek budeš robiť, dokiaľ nebudeš zahladený a dokiaľ skoro nezahynieš pre svoje zlé skutky, pretože si ma opustil.
21  Hospodin učiní to, aby sa ťa pridŕžal mor, dokiaľ ťa nevyplieni zo zeme, do ktorej ideš, aby si ju zaujal do dedičstva.
22  Hospodin ťa bude biť suchotinami, zimnicou a horúčkou, veľkou horúčavou a mečom, suchom a rudou, a budú ťa prenasledovať, dokiaľ nezahynieš.
23  Tvoje nebesia, ktoré sú nad tvojou hlavou, budú meďou, a zem, ktorá je pod tebou, bude železom.
24  Hospodin dá, aby dažďom tvojej zeme bol prach a popol, ktorý sostúpi na teba s neba, dokiaľ nebudeš zahladený.
25  Hospodin dá to, aby si bol porazený pred svojimi nepriateľmi. Jednou cestou vyjdeš proti nemu, a siedmimi cestami budeš utekať pred ním, a budeš sa ponevierať po všetkých kráľovstvách zeme na postrach a na postrk.
26  A tvoja mŕtvola bude za pokrm všetkým vtákom nebies i šelmám zeme, a nebude toho, kto by zaplašil.
27  A Hospodin ťa bude biť egyptským vredom a bolestnými opuchlinami na zadnom tele, chrastami a svrabom, takže sa nebudeš môcť vyhojiť.
28  A Hospodin ťa bude biť šialenstvom, slepotou a chvením srdca.
29  Budeš hmatať o poludní, jako hmatá slepý v hustej tme, a nebudeš mať zdaru na svojich cestách, ale budeš vždy len utískaný a olupovaný po všetky dni, a nebude toho, kto by zachránil.
30  Ženu si zasnúbiš, ale iný bude s ňou ležať; vystavíš dom, ale nebudeš bývať v ňom; vysadíš vinicu, ale jej nebudeš ako obecné sebe oberať.

A to nie je všetko..mnoho týchto kliatieb sa dá preniesť do tejto doby..viď choroby ako psoriáza, dermatitídy, srdcové choroby, ťažké duševné choroby atď. Takže tak..ale je z toho cesta von pretože je napísané:

Galatským 3:13  Kristus nás vykúpil zpod prekliatia zákona tým, že sám sa stal za nás prekliatym, lebo je napísané: Prekliaty každý, kto visí na dreve,
14  aby na pohanov prešlo v Kristu Ježišovi požehnanie Abrahámovo, aby sme dostali zasľúbenie Ducha skrze vieru.

Nádherné zasľúbenie-môžem potvrdiť a 100% funguje :)

response

Vestica Zana je celkom fajn, no to je asi tak vsetko..vyvesti ti aj cez SMS alebo zadarmo na stranke ivestenie:
www.ivestenie.sk

www.ivestenie.sk

Ak vies anglicky, tak je kopa vesteckych interaktivnych videi na youtube ZADARMO, staci, ak si zadas "pick a card" a vyberies kartu, ktora ta cimsi oslovi :
www.youtube.com

Medea7

Izaias ale Boh nám neodpovedá, len nám kladie životné skúšky. A my sa tu tocime, že ako to riešiť. A my sme není super inteligentne tvory. Ze toto je dobré a toto už nie.

miladkaM

osobnu skusenost nemam, no ako nejak ma to tam netaha, lebo nemam v to nejaku tu doveru a isto si nemyslim, ze by ma prave vestica naviedla na chodnik k spokojnejsiemu zivotua

zadorka

..ja skusenost nemam..ale kamaratka ano a su to za mna vyhodene peniaze podla toho, co mi hovorila..len keci a nic vecne..