Veštice

Príspevok v téme: Veštice
Lia373883

Ahojte :)

Chcela by som sa spytat , či má tu niekto skúsenosti s vesticou? Prípadne aký máte názor na veštenie? V poslednej dobe mám pocit , že tapam a viem že niečo je v mojom živote zle ale nedokážem sa pohnúť ďalej. Myslíte že by mi mohla niejaku veštica s týmto pomôcť? Ukázať mi správny smer?

Ak by mal niekto pozitívne skúsenosti s niejaku vesticou v Bratislave , tak by som bola vďačná za kontakt.

Zuzana209

suhlasim s "Izaias 53" chodenie k vešticiam je kliatba, ja sama som pred obtrátením sa k Bohu - chodievala k vešticiam a dokonca som sama veštila - nevieš si predstaviť čo všetko som si vytrpela a ako nesmierne to ľutujem, Boh ma vyslovene vytiahol z "jamy smrti" v poslednom momente, môj vnútorný život sa menil na úzkosti, strach, neustále ma všetko hnevalo, nedokázala som už ani len vydržať sama so sebou, stratila som všetok vnutorný pokoj - vôbec som netušila, že v biblii je napísané, že veštenie je kliatba...

Hneď na to zabudni a radšej úprimne hľadaj Boha, On ti pomôže hľadať odpovede na to, čo ťa trápi...( toto nie sú len trápne frázy, ja som to zažila, Boh počúva - aj odpovedá - ale musíš sa k nemu približovať)

naivny

vyveštím Ti ja. Ak chceš niečo v živote dosiahnúť, choď si za tým. A prorokujem Ti, že sa Ti to buď vydarí, alebo nie. A teraz niečo omnoho vážnejšie. Ak nechceš utrácať peniaze na bosorky, tak žiadnu vešticu, či veštca v živote nevyhľadáš. V téme uzavretý alebo manipulátor tam baba vyhľadala nejaké tri, a všetky tri jej povedali to, čo si namýšľala, a takmer sa potom nervovo zrútila.
Normálny človek nejde k veštici. Zo žartu môže, vážne nie. Ale peniaze sa nevyhadzujú von oknom ani zo žartu.
Ok?

Kirschen3

Ja by som sa velmi bala ist k vestkyni a vyhybam sa im oblukom.Nikdy by som nechcela vediet svoju buducnost dopredu co ma caka.Radsej si urcujem svoje ciele do buducnosti sama.Fakt obdivujem ludi co tam chodia a maju odvahu vyhladat taketo osoby.Oni sa fakt neboja zlej predpovede alebo ze ich poškodia kartami?Clovek musi byt silny aby sa k niecomu takemu niekedy uchylil.Moja sestra navstivila vestkynu a vsetko co jej povedala kladne sa obratilo na negativne udalosti.Stratila pracu a rozisla sa s priatelom.

Tutenstein_xD

Moja mama chodí k jednej vešetici. Bola tam už viackrát. Tak, ako jej veľa vecí vyšlo, čo povedala, tak jej aj viacej vecí nevyšlo, takže asi tak.

Izaias 53

Nie nie sú to podvodníčky. Mnoho z nich má naozaj tieto schopnosti ale človek keď veští alebo si necháva veštiť stiahne na svoj život kliatbu a myslím že každý normálny človek nechce byť prekliaty. Dokonca sa tieto kliatby dedia. Stále sa pozrieť na Rómske etnikum ktoré sa odjakživa venovalo okultizmu.

blbereci

lia2561, ako by si to napisala ty? to sa neda inak

idem si zohnat z bazosa cierneho kocura a zacinam podnikat. kto sa ku mne prida?, vo dvojici to pojde lepsie.
a vestit treba tak 3 x do mesica, okolnosti sa menia

swistica

Vestice z reklamy a bilbordov su podla mna podvodnicky. Ak ma niekto schopnost vidiet veci z buducnosti,pochybujem ze by tieto svoje sluzby poskytoval za peniaze. Nerozumiem vsak tvojim pohnutkam ist k vestici. Ved ak veris, ze buducnost je dana a vestica ju vidi,v com ti ma poradit? Pri takomto presvedceni sa veci stanu aj bez rady od vestice. Ak naopak veris, ze buducnost si ovplyvnujes ty sama, tak potom vestnica ju nemoze vidiet.
Ak sa nevies dalej posunut, tak mozno skor pomoze psycholog,ktory ti bude klast vhodne otazky a ty sama zistis co vlastne chces dalej robit.
Za mna teda vestenie rozhodne nie,nehovoriac tiez o tom, ze ak si krestanka, neodporuca to ani toto nabozenske ucenie.

lia2561

@blbereci nechcem ta urazit , ale vypatlany je očividne tvoj slovnik. Keď s niečim človek nesuhlasi, tak sa daju použiť aj jemnejšie vyrazy.

Najčítanejšie články