Nikdy som nepracovala

Príspevok v téme: Nikdy som nepracovala
monika777

Mám vyštudovanú pedagogiku,otehotnela som, keď som končila Bc. Pokračovala som ďalej štúdiom Mgr., Mgr. som úspešne dokončila. Pred pol rokom sa mi narodili dvojičky. Som teda mama troch detičiek, mám 28 rokov. Zatiaľ som ešte nepracovala, len študovala. Na materskej budem najbližšie 3 roky. Nebudem mať problém sa zamestnať v budúcnosti? Nakoľko nemám prax, a budem mať 31-32 rokov, keď nastúpim prvý krát do práce.

jeanValjean

Bude to skok do studenej vody.Pravidlá sa vždy presne určujú hneď na začiatok, korektnosť, lojálnosť, úprimnosť ak toto nájdeš si v pohode.

Milagros

Naivny vola sa to planovanie buducnosti, tym zenam je jasne ze na materskej nebudu do konca zivota, je tiez normalne ak ma obavy o to co v buducnosti bude.

naivny

Pekný fake táto téma. Autorova fantázia. Pochybujem, že dáka ženská s dvomi polročnými deckami, má energiu vypisovať tu na fórum a uvažovať vôbec o nejakej práci. Keby sa jej práve končila materská, skôr by som tomu veril. Čo sme chodili na návštevu k dakomu kde boli bábätká, ženu ani náhodou nenapadlo lámať si hlavu nad tým, čo bude po materskej. Dokonca, keď sa ich môj otec na niečo také pýtal, priam im to zle padlo.

Milagros

Musia z teba citit sebavedomie, entuziazmus a chut pracovat. Prestuduj si ako si napisat motivacny list, ako sa spravat pri pohovore atd. Musia z teba citit doslova take nadsenie pre tu pracu, neboj sa ospevovat svoje kvality a prizvukovat ako si pomozu tym, ze ti tu pracu daju. Nesmies posobit ako uslapnuta ustrachana myska. A potom nesmies sa nechat demotivovat ak by ti aj dlho nic nevychadzalo a vela krat ta odmietli. Lebo ti najuspesnejsi ludia na najlepsich poziciach boli mozno 100x odmietnuti a nenechali sa zlomit a isli si stale za svojim a vytrvalost sa im vyplatila.

naty_gresova

Podľa mňa si na tom fajn, lepšie už mať materstvo za sebou a potom sa môžeš práci venovať, myslím, že by nemal byť problém s ničím ;) Len sa skús vzdelávať popri materskej ešte

mydia

niekde to môže byť problém, niekde nie, záleží kam sa budeš chcieť dostať, len veľa ľudí, čo sledujem aj vo svojom okolí vôbec nerobí svoju profesiu respektíve to čo vyštudovali

swistica

Zamestnanie najdes v zavislosti od odboru, ktory si vystudovala. Niektore aprobacie su ziadanejsie, ine menej. Ako tu uz niekto pisal, zamestnavatelovi moze vyhovovat, ze ti da nizsi plat a tak ta zamestna. V tom by asi problem nebol. Otazne je, ci si ty sama budes vediet v zamestnani poradit. Ak sa clovek niecomu nevenuje, tak logicky zabuda. Odporucam teda, zacat na sebe pracovat. Zopakovat si odborne poznatky, sledovat aktuality, sledovat odborne fora, nejaky ten kurz sa asi da absolvovat i na materskej. Mozno by si popri materskej mohla i na nejaky znizeny uväzok pracovat Mozno 5 hodin tyzdenne by si oducit zvladla a ziskala tak nejaku prax.

Maya222

Ahoj, najdes si neboj sa, moja veduca tak tiez bola, ze niekolko rokov na materskej a az potom sa zamestnala. Mas aj tu vyhodu ze budes mat matersku za sebou. Len ti poradim aby si sa priebezne pripravovala, opakovala si veci vo svojom obore a sledovala zmeny aby to na teba potom nebolo vela :)

pepsi333

No to si neviem predstavit ako pojdes do prace po 3 detoch a ako to zladis so skolkou a podobne. Budes to mat tazke jedine ze ti niekto s detmi pomoze a povaruje ale bude to tortuta vsetko stihat nato sa priprav