33 rokov panic a po mesiaci vo vzťahu chce dieťa. Štve ma to!

Príspevok v téme: 33 rokov panic a po mesiaci vo vzťahu chce dieťa. Štve ma to!
Pablino

Nikdy som nemal skúsenosti so ženami. Vždy som som sám a osamelý. Vzťah som chcel a nevyhýbal som sa ženám, ale nedarilo sa mi. Teraz, keď už som o vzťahu ani nesníval, prišla žena. Viete čo ma neskutočne štve? Že ma nechápe. Sme spolu štyri mesiace a ona mi už tri mesiace piluje uši s tým, že chce mať dieťa. NEEXISTUJE!
Pochopte ma. Ja som toto sexuálno-vzťahové nikdy nezažil. Chcem si to užiť bez urevaného decka. Nechcem to tak, že okúsim vzťah a hneď bude tehotná.
Ja chcem kľudne aj päť rokov byť len sám s ňou. Len si užívať, my dvaja, naša spoločnosť, výlety, dovolenky. NECHCEM ŽIADNE DECKO MEDZI NAMI. Ja som vo vzťahoch a v sexe absolútne neskúsený a chcem sa do toho dostať a trošku byť v tom a ona to nevie pochopiť. Ona mala viacero vzťahov a už si svoje skúsenosti nabrala, ja ich len naberám. Povedal som jej, že dieťa nechcem aspoň päť rokov nášho vzťahu, lebo chcem len ju a našu spoločnosť, že ja sa nechcem hneď o ňu deliť ani so svojim vlastným dieťaťom. Že najskôr až najbližšie o tri roky a to ste mali vidieť tie scény. Vraj som úchylné prasa, ktoré chce len sex, ako každý chlap. Och, ona vôbec nechápe, že ja žijem nepoznané a že je to moja nová situácia. Celé mi to vadí, že ma tak tlačí do decka, ona by nedbala, ona ho chce. Pomóc.

daniela2

nebrala som manžela len na oplodnenie, ale brala som to tak, že keď by som bola slobodnou matkou, vybudovala a vydrela som si nejaké zázemie, aby som to zvládla aj sama. No a svadbu sme mali po tom, ako sme pol roka spolu chodili. Nechcela som a nemala som na čo dlhšie čakať. Je tak, že ani po 5. rokoch toho druhého nepoznáme a nemilo môže prekvapiť. Zažila to moja kamarátka. A ľudia sa tiež v priebehu času menia.
A manžel bol na tom tak, že mal aj on po dlhšom vzťahu a nejak sa cítil na to, aby bol otcom.
Ja som mu povedala, že mám 28 rokov, a nechcem aby bolo dieťa nejak postihnuté kvôli tomu, že by som ho mala v staršom veku. Jednoducho nemám prečo a nechcem čakať. Ber alebo choď preč. Nejak v takom zmysle. Možno to bolo príliš chaotické.... ale život pred nás kladie emocionálne také situácie, kde nejde o racionalitu, ale o pocity. No a čo manžel? POznala som ho už predtým. Vedela som, že je inteligentný, vedela som zdravotný stav, a chcela som dieťa. S manželom alebo bez neho. A nerobila by som haló okolo toho, keby bol panic. Tak čo je to diagnóza, alebo čo?

BJ 2

Ked nad tym tak rozmyslam este, tak zacinam si byt isty, ze je to ten dovod, co som spominal, teda nasla si ta len na oplodnenie. Bud velmi opatrny. Rovnako treba byt opatrny, ked tlaci zena do manzelstva prilis rychlo, uz prvy rok. A hlavne ked je cudzinka. To sa zase stalo mojmu znamemu, a hovoril som mu, ze chce ziskat iba obcianstvo a vyhody cez neho. Nastastie do toho nesiel. Bola to nejaka cernoska. Vacsinou si vyberaju na taketo manipulacky prave panicou a muzov, co maju problemy najst si vztah.

BJ 2

Ak chce zena dieta po mesiaci alebo po par mesiacoch vztahu, tak je to rozhodne v neporiadku. Je to priskoro. Je to teda bud vymyslena tema, alebo je v tom nieco ine, preco chce dieta. Pravdepodobne ego, ze jej nazalezi na tom vztahu, chce proste len dieta, s hocikym, a je pripravena byt aj slobodna mamicka, keby daco... ak to nieje fake, rozhodne si stoj za svojim, daj tomu minimalne 2 roky ale aj to je v dnesnej dobe priskoro. Pride mi to, ze si ta nasla kvoli tomu, aby ju niekto oplodnil a ona mala svoje vysnene dietatko, kym bude tridsiacnicka. Dokonca si myslim, ze si preto nasla panica, aby ho lahsie zlomila, lebo bude z nej paf, ze ma konecne vztah, a nebude sa chciet rozist a podvoli sa. Varujem ta, aby si od toho dal ruky prec a dieta jej nespravil.

daniela2

ja som sa tiež tak dala dokopy s mojím, že som mu hneď na začiatku povedala, že chcem rodinu a deti/dieťa. Dokonca som sa s ním aj s tou podmienkou vyspala, že ak budem tehotná, nebude to vadiť.
Nevadilo to ani jemu. Teraz som od mája vydatá a na dieťati budeme "pracovať" v zime.
Kebyže mi povie, že on si chce 5 rokov ešte užívať, ani sex ani vzťah nie je.
Nevie čo je sex? No to, keď si to urobí sám. Na to nemusí predsa používať ženské telo. Alebo nech si zadováži erotickú pomôcku.
A keď ju berie ako človeka, nech ju rešpektuje.
Buď je doňho tak zamilovaná a dieťa chce preto, alebo má po krk neperspektívnych vzťahov, ktoré neviedli k založeniu rodiny.

Ananaska

Tento vzťah nemá zmysel. Aj keby že spolu ostanete, tak jeden sa bude musieť prispôsobiť a tým pádom budete trpieť obaja. Ak nieste obaja na rovnakej vlnovej dlžke, tak radšej choďte od seba. Ona ťa absolutne nechápe, ale chce mať svtebou dieťa. Ty ju chápeš, no rodinu ešte nechceš. Tiež mam podobnú skúsenosť :)

TakTiTrebq

Mily Pablino :)...
Skúsil si sa s nou o tom pobaviť ? Vysvetlil si jej, snazil si sa jej priblížiť svoje pocity ? Mam pocit ze nie....
Kolko ma rokov priateľka ? Mozno chce dieta lebo ju tlaci cas.. Som si ista ze to nemysli zle!...Podla mna Ta ma velmi rada a aj to je dovod preco o niecom takomto spoločnom a vaznom uvažuje. Váži si Ta ze si taky aky si - myslim ze ma rošt skusenosti s chlapmi. A ty si iny pretoze si nemal vzťah.
Ty sa nebran tym ze si chces uzivat a ze chces zrazu sexovat ci s nou ci kade-tade..... ze nemas dost skusenosti ze si si to este neodzil..
To akoby si mal pracu prvu v zivote a odchádzal by si kazdy den skor a vyhováral by si sa ze si nikdy nepracoval.. az pokym by ta nevyhodili ;)....
Zo psychologického hľadiska (som v poslednom rocniku psychológie) ženám zalezi na láske, materstva, porozumení, zatial co muzi maju na tychto miestach sex, sex, pracu :).
Podla mna spolu nebudete dlho , skončí sa to aby si sa mohol vyblázniť lebo to je to, čo chceš :)

aliria

heh podla mna ked sa toto dozvie, tak uz spolu nebudete. ako na jednej strane ta chapem, ze si to chces s nou uzit proste este vo dvojici, no taketo vyjadrovanie, tak to je trocha moc

Qwerty

Prečo stále píšete že je to faké tema.Skoda že nepíšeš koľko ma tvoja priateľka rokov.Necuduj sa jej že chce dieťa ak jej bijú biologické hodiny. Aj ty už máš vek že by si mohol mať dieta.Musis chápať že veľakrát je žena len matrac.Po viac neúspešných vzťahov potrebuje mať pri sebe normálneho partnera.Tvojej partnerke nevadí že si ty panic,čo by si si mal vážiť.Nechapem tá ak si chces užiť,tak si nájdi kurvu,milenku.A keby som bol tvojov partnerkou tak nechám ja teba.Nieco mi našepkáva že žena ktorá uvažuje ako tvoja je vpohode.A dávaj si pozor aby náhodou nebola stoho ďalšia slobodná mamina.

Turboterminator

No keby vedela s akym chlapom uvazuje o dietati hned by ju to preslo. Za mesiac to este nevie. Muzi by si len uzivali. Ak sa zena rozhodne pre dieta s muzom, znamena, ze ho miluje a chce jeho zmenseninu.