Nikdy som nemal skúsenosti so ženami. Vždy som som sám a osamelý. Vzťah som chcel a nevyhýbal som sa ženám, ale nedarilo sa mi. Teraz, keď už som o vzťahu ani nesníval, prišla žena. Viete čo ma neskutočne štve? Že ma nechápe. Sme spolu štyri mesiace a ona mi už tri mesiace piluje uši s tým, že chce mať dieťa. NEEXISTUJE!
Pochopte ma. Ja som toto sexuálno-vzťahové nikdy nezažil. Chcem si to užiť bez urevaného decka. Nechcem to tak, že okúsim vzťah a hneď bude tehotná.
Ja chcem kľudne aj päť rokov byť len sám s ňou. Len si užívať, my dvaja, naša spoločnosť, výlety, dovolenky. NECHCEM ŽIADNE DECKO MEDZI NAMI. Ja som vo vzťahoch a v sexe absolútne neskúsený a chcem sa do toho dostať a trošku byť v tom a ona to nevie pochopiť. Ona mala viacero vzťahov a už si svoje skúsenosti nabrala, ja ich len naberám. Povedal som jej, že dieťa nechcem aspoň päť rokov nášho vzťahu, lebo chcem len ju a našu spoločnosť, že ja sa nechcem hneď o ňu deliť ani so svojim vlastným dieťaťom. Že najskôr až najbližšie o tri roky a to ste mali vidieť tie scény. Vraj som úchylné prasa, ktoré chce len sex, ako každý chlap. Och, ona vôbec nechápe, že ja žijem nepoznané a že je to moja nová situácia. Celé mi to vadí, že ma tak tlačí do decka, ona by nedbala, ona ho chce. Pomóc.
33 rokov panic a po mesiaci vo vzťahu chce dieťa. Štve ma to!
pošli ju kadeľahšie, neni normálna ked hned na zaciatku vztahu, ze sa este ani nepozáte, neviete ako to bude s chemiou, zjavne nijak kedze si s nou 4 mes a nič... takze táto nie je tá prava, netrap sa...
No takže.Jasne že ak decko nechceš tak ho nemaj.Zbytočne by trpelo kebyže zistilo že ho nemáš rád.Ale nechápem jedno.To čo si robil celý život ,že si až doteraz panic??Kebyže máš 20 rokov tak ok ale 33???To už je trošku extrém nie?
Presne tak, fake tema a nie jedna za dnesny den. Nas blokovany troll to nevydrzal a pise si tu zase pod viacerymi nickmi sam so sebou.
Jednoznacne navrhujem rozchod.
Toto som zazil ja ked som mal 24 a frajerka mala 19 a po piatich mesiacoch chodenia zacala rozpravat o svadbe a decku. Ja som myslel ze sa zblaznila, mala len 19 a uz chcela decko a svadbu.
Mal som dost, ja len 24rocny chalan ktory sa chce zabavat, cestovat, uzivat si slobodu, milovat sa a uzivat spolocne chvile vo dvojici so vsetkym co k tomu patri a ona mi pilila stale usi so svadbou a deckom.
Prisiel som k nim na navstevu a este aj pred jej rodicmi ma strapnovala ze chce sa vydavat a mat dieta. Prisli sme k mojim rodicom a dettto. Mal som dost a do roka sme sa rozisli.
Navrhujem aj tebe podobne ak s tym ta tvoja neprestane. Je logicke ze ked si si doteraz nevrzol za 34rokov tak si chce vrzat ostosest a nie prebalovat plienky a nespat v noci..
Logicke .. a tri.mesiace chodenia je malo ved sa len zpoznavate preboha ..
Jej riadne j"be
rozíď sa s ňou preboha! máš právo na to si užiť! je to od nej veľmi nefér že ťa chce zviazať dieťaťom... je to nefér fakt....
ona už mala niekoľko vzťahov tak to vôbec nechápe aký to je pocit! okamžite ju pošli kade ľahšie nech si nájde podobného chlapa čo už mal 450 vzťahov a chce sa usadiť...
ty si začni hľadať iné a dobehni to čo si zameškal... aspoň s 3 ženami sa ešte vyspi a maj zo 2-3 krátke pol ročné vzťahy. a potom sa môžeš rozhodnúť či chceš alebo nechceš decko..
píšem to lebo viem aký to je pocit, mám 25 rokov a nikdy som nemal frajerku a chcem to zmeniť ale do 30.ky si chcem len užívať a strieddať baby tak ako to robili ostatní keď mali 17-25 rokov. máme na to plné právo a nikto nám nebude trvdiť opak, obzvlášť nie ľudia, čo už vystriedali niekoľko partnerov! takže šup šup, pošli ju do ri ti skôr než nebude neskoro.
mňa sa jedna pýtala že či sa už nechcem oženiť a presne toto som jej povedal že nech ide do ri ti akože ja som nemal možnosť ešte ani na diskotéke si nezáväzne užiť a už sa mám ženiť? túúúdle.... tiež si chcem aspoň trochu užiť...
fake téma
Niektoré slovné spojenia sú zo slovníka dobreuz.
Neverím že s tebou chce po mesiaci dieťa. Je to vymyslená téma. Aj keby jej ako tykali hodiny, t nie si plemenný kus keď si do 33 žiadnu nemal.
Tak jej to na rovinu povedz a rozidte sa. Lebo z tohto vztahu evidentne nic nebude, mate uplne ine priority a ciele. Ty si potom skus najst radsej nejaku ovela mladsiu, tej este nebudu tikat biologicke hodiny a nebude ta tlacit do zalozenia rodiny.
Kamka2
Omg. Nechcem dieťa. Len pred časom som spoznal sex a už dieťa? Neexistuje. To sa s ňou radšej rozídem. Strašne mi vadí, že ma do toho tlačí. Ja dieťa nechcem a možno ani vôbec.
Ona má rovnaké právo mať od vzťahu nejaké očakávania a predpoklady ako ty. Nie je to jen vina že ty si bol do svojich tridsiatich troch rokov panic a ak je ona v rovnakom veku ako ty, tak nemyslím že je od teba reálne a férové očakávať od nej, aby do ona do svojich tridsiatich ôsmich rokov bola bezdetná, keď potom sa jej už tehotenstvo nemusí podariť, zvyšuje sa riziko že sa jej narodí postihnuté dieťa, alebo sa môže stať že ty sa na ňu po tých piatich rokoch čo budeš naberať opozdené sexuálne skúsenosti vykašleš a nájdeš si nejakú inú (napr. mladšiu) a ona si už v takom veku bude ťažšie hľadať partnera a zakladať rodinu a môže sa jej stať, že zostane nedobrovoľne osamelá a bezdetná.
Celkovo v tvojom príspevku píšeš len o sebe, len o tom čo ty chceš pričom je jasné že jej pocity a situácia sú tí úplne na obtiaž (narozdiel od jej tela). Ani sa nečudujem, že ťa tak nazýva ako si písal.