Ahojte. Chcela by som sa opýtať,.. ukončila som strednú školu v druhom ročníku, kvôli zdravotným problémom.( Moje diagnózy sú atypická mentálna anorexia a sec.socialna fóbia). Som evidovaná na úrade práce, ale keďže mám zdravotne problemy, navrhli mi PN. Na PN som už niekoľko mesiacov, môj stav, ktorý trvá už 2 roky sa nezmenil.Doktorka mi stále hovorí aby som chodila viac medzi ľudí, a mám skúšať. Zamestnať sa nemôžem, lebo jednoducho, nevydržala by som tam. Skúšala som to a nešlo to. Brigádu som ukončila. A tak sa chcem opýtať: keďže nemám žiadneho zamestnávateľa, a ani nepoberam žiadne peniaze (okrem ZŤP), viete mi povedať, aké by boli následky, keby mi prišla kontrola, a nebola by som doma?
PN pomôžete mi?
okamzite by pn neukoncili :-) Dostala by predvolanie na komisiu, kde by mohla dolozit doklad ze bola napr. u lekara, alebo na nakupe potravin (tam treba doklad z nakupu).
by ukoncili tvoju pn a musela by si zacat pracovat
Áno beriem aj lieky. Už dva roky
Opytaj sa doktorky, ci nemozes mat neobmedzene vychadzky. Registrujem, ze ludia na pn so psychiatrickou diagnozou su stale niekde na kavicke, v nakupnom centre atd. bez ohladu na cas. Takze zrejme sa to da takto spravit. Doktorka bude mat urcite podrobnejsie informacie.