Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PN pomôžete mi?

Príspevok v téme: PN pomôžete mi?
Tinmonda

Ahojte. Chcela by som sa opýtať,.. ukončila som strednú školu v druhom ročníku, kvôli zdravotným problémom.( Moje diagnózy sú atypická mentálna anorexia a sec.socialna fóbia). Som evidovaná na úrade práce, ale keďže mám zdravotne problemy, navrhli mi PN. Na PN som už niekoľko mesiacov, môj stav, ktorý trvá už 2 roky sa nezmenil.Doktorka mi stále hovorí aby som chodila viac medzi ľudí, a mám skúšať. Zamestnať sa nemôžem, lebo jednoducho, nevydržala by som tam. Skúšala som to a nešlo to. Brigádu som ukončila. A tak sa chcem opýtať: keďže nemám žiadneho zamestnávateľa, a ani nepoberam žiadne peniaze (okrem ZŤP), viete mi povedať, aké by boli následky, keby mi prišla kontrola, a nebola by som doma?

swistica

okamzite by pn neukoncili :-) Dostala by predvolanie na komisiu, kde by mohla dolozit doklad ze bola napr. u lekara, alebo na nakupe potravin (tam treba doklad z nakupu).

swistica

Opytaj sa doktorky, ci nemozes mat neobmedzene vychadzky. Registrujem, ze ludia na pn so psychiatrickou diagnozou su stale niekde na kavicke, v nakupnom centre atd. bez ohladu na cas. Takze zrejme sa to da takto spravit. Doktorka bude mat urcite podrobnejsie informacie.