dobrý den
mam dlhodobejsiu krizu v desatrocnom vztahu, obaja mame kratko pred 30tkou, byvame spolu 3roky-kupili sme si byt
problem je ani neviem v com- asi ze sa v niecom hrozne zmenil a v niecom naopak vobec nezmenil
je mily, pozorny ale poslednou dobou zacal viac chodit "na jedno" zvycajne to skonci totalnou ozierackou party kde nakoniec skoncia v stip bare-zevraj on sa iba pozera(:-))
v domacnosti mi tiez velmi nepomaha, je dlho v praci pri inych ludoch je aktivny, ale ked pride domov tak len sadne pred televizor
teraz sa k tomu pridala kolegyna, z ktorej je ocividne namakko a ja sa citim uplne nanic, aj ked sa snazim/alebo 10rokov som sa snazila byt vtipna, mila, chapava, uz totalne nevladzem a len si prajem aby to nejak skoncilo-napr aj neverou!je to normalne?po desiatich rokoch vztahu?
pomaly rozmyslam nad zalozenim rodiny, ale neviem ci je to spravne s nim-uz vidim, ze by vsetko ostalo na mojich pleciach a pre neho by sa nic nezmenilo
v podstate sa bojim, ze aj ked ho najviac milujem nie je spravne v tomto pokracovat, ale rozchodu sa bojim-co ak to budem lutovat?som aj trochu ziarliva(jemu to nedavam velmi najavo) neviem ci zvladnem ked ho uvidim s nejakou novou
hrozny boj srdca a rozumu
uz som si vypisala plusy a minusy a minusy jednoznacne prevazuju
neviem zahodit 10 naozaj krasnych rokov plnych zazitkov, smiechu
rozchod po 10 rokoch?
problem je v tom, ze chodis vyplakavat sem na forum namiesto, aby si to povedala jemu, povedz mi jeden dovod, preco mu nepovies to, co pises sem, niektori chlapi su blbci a potrebuju usmernit, inak ti budu skakat po hlave, ale to plati pre obe pohlavia
treba si otvorit hubu, ked sa ti nieco nepaci, to je cely problem, ak si ju otvoris, poziadas o napravu a nestane sa tak, potom su na rade dalsie moznosti....
jednotka, racionálne čo si uvedomuješ, tak to je správne. Emocionálna agónia z toho, že nie si spokojná môže a bude pokračovať, až kým to nebude pre Teba neúnosné a rozídeš sa vtedy. Len či sa oplatí investovať ešte emócie a hlavne čas na človeka, ktorý toho nie je hoden a na svoj úkor?
tu nejde o svadbu a dieta, na dieta sa necitim este ja, on by uz chcel, ide o to, ci sa rozist s clovekom, ktoreho milujem, lebo racionalne je to spravne rozhodnutie, ci je spravne posluchnut viac rozum ako srdce?
uz viem ze na dlzku vztahu sa nemam ohliadat
podla mna ste uz prilis dlho spolu, bud by ste sa mali niekde pohnut alebo by ste ten vztah mali ukoncit.
Zuzulik8 - vobec by nebolo v poriadku, ak by si poza partnerov chrbat zacala niekoho hladat. Dufam, ze toto si nemyslela vazne.
na dovolenku si chodila aj doposiaľ s ním. Vieš, aj to má výpovednú hodnotu, že nechceš dieťa. Keby si ho milovala tak, ako ho nemiluješ, chcela by si jeho pokračovanie v malom vydaní vo svojom náručí.
Co na nom milujem? To aki sme ked sme spolu, mame si co povedat,nasmejeme sa
Neviem co nas zeny pri takych muzoch drzi-asi nedostatok sebavedomia?strach zo samoty po tolkych rokoch?
Urcite si nechcem zacinat nieco este pocas vztahu
Ideme este na dovolenku tam a po nej sa rozhodnem
rozpravat a rozpravat, treba mu to vsetko povedat, ono kazdy vztah je po desiatich rokoch iny, to nie len u vas neboj sa. treba proste aby sa obaja snazili :)
Zatial sa s nim nerozchadzaj ani nerob radikalne riesenia ale zacni si hladat ineho chlapa. Daj si inzerat na zoznamku a chodievaj na rande. Nebudes tak naviazana na tohto a nebude ti tak ublizovat jeho spravanie.