Menstruacia pocas tehotenstva?

Tinka234234

Ahojte chcela by som sa spýtať či niektorá z vás mala počas piateho týždňa tehotenstva slabučký krvavý výtok keď sa utrela po malej potrebe .? Ja som bola už s tým v nemocnici a povedali ze tehotná som vraj môže ísť o slabučký menzes ? !!!

Ivulik94

Ahojte mala som pohlavny styl nechraneni viac krat urobil sa do mna ...a teraz neviem ci som tehotna alebo nie neviete mi niekto poradit ? Mala som take spinenie krvave potom 2 dni nic vcera zase take spinenie krvave a do rana zase nic a teraz zase len tak spinim..myslite niekto ze aj to moze byt znak tehotenstva ?poradte mi niekto prosim

jakvali

Dobry chxela by som sa opytat ci mozem byt tehotna pocaas kramov ..
dostala som ich dneska mam si urobit test??? Poradte mi prosim dakujem...

dievcatko112

Ahojte chcela by som sa vas este opytat ci je mozne otehotniet aj cez menstruaciu,,,pohlavny styk som mala druhy den po tom ako mi zacala menstruacia ale mali sme kondom a spravil sa dokonca aj vonku ale clovek si nieje nikdy na sto percent isty...a kondom nam urcite nepreskol ale bojim sa ci nieco nemohlo stiect dole spod kondomu dakujem a ak by som otehotnela pocas menstruacie tak sa okamzite zastavi alebo ako?

Januleta

ahojte,mala som s priatelom sex a chceme mat babo,a prvich 6dni som mala bolesti v bruchu aj prsia ma bolievali mam nafuknute brucho a menstruaciu som cakala as koncom mesiaca a som dostala menstruaciu,mala som spinenie a potom silne krvacanie ako normalna menstruaciu Prosim Poradte mi:)

lioness_01

normálna menštruácia počas tehotenstva nemôže byť... ak niekto tvrdí opak, tak klame, resp. netuší čo to je menštruácia a čo to je tehotenstvo.

menštruácia je krvácanie a odlučovanie výstelky maternice - sliznice - ak je žena tehotná, tak sa logicky žiadna sliznica nemôže odlučovať, keďže plod je uhniezdený v sliznici, ak by sa tá odlúčila, tak je to prirodzene potrat.

áno, môže byť krvácanie počas tehotenstva v prvých mesiacoch v čase očakávanej menštruácie, ale rozhodne to nie je menštruácia !!!

krvácanie je skôr v podobe špinenia, určite nie je takej intenzity ako normálna menštruácia

Charlotte.19

kludne sa mozestat ze menstruaacia je aj v tehotenstve,respektiive prve mesiace tehotenstva...moja teta toho casu v 35-ke otehotnela s mojim strykom a mala normaalne menstruaaaciu do 4 mesiaca..to ze je tehotnaa sa dozvedela az ked sa v nej baabo pohlo..:))