Mam niektore priznaky tehotenstva.....ale aj menstruaciu...mala som nechraneny styk....mozem byt v tom??hm?? dakujem za odpovede...
Menstruacia pocas tehotenstva?
awoj chcem sa opytat ci mozem byt v tom ak som mala menstruaciu ako mam mat...velmi sa bojim mala som nechraneny sex a som si neista...prosim poradte mi...dakujem
no mala som nechraneny pohlavny styk.a na druhy den mi prisla mentstruacia .mozem byt tehotna?
hej no dpč moja holka papa anitku krasne kramy chodia ako maju len jej akosi ostava v posledne dni blbo a tak tie priznaky všeliake ma a sama ma upozornila na väčšie bruško dpč hadam neni tehotna....da sa otehotniet aj ked tesne pred antikou sme spolu spali?....a uživa ju aj teraz?
chod na pohotovost alebo pondelok na gyndu
prvy trimester je dost rizikovy, takze mozne je vsetko
ahojte. menstruacia mi meskala tyzden.mala som dva negativne a jeden pozitivny test. Priznaky tehotenstva- bolesti v brusku niekedy pichanie, unava, neustaly hlad, smad, ranne nevolnosti...a problem je ten ze som vcera dostala menstruaciu je sice slabsia ako obycajne ale sa velmi bojim ci som nepotratila...co si o tom myslite?
moja segra mala pravidelnu menstruaciu a do tretieho mesiaca tehotenstva mala menstruaciu a ani nevedal,ze je tehotna..neviem preco je to tak
Je mozne aby som bola tehotna a aby som mala menstruaciu pravidelnejsie ako ked som brala tabletky?
moja mama mi vravela,ze zeny kt.maju menst.aj pocas tehotenstva su tie kt.nemaju pravidelnu mesntruaciu,ze zene kt.ma pravidelnu menst.sa to nemoze stat,ze je tehotna aj to ma?hm co si myslite??
ano mozes mat menstruaciu,teda neviem ci je to ten spravny vyraz, lebo to nemoze byt presne to, ale je to slabsie ano