Vzdal som to. Už neriešim ženy.

Príspevok v téme: Vzdal som to. Už neriešim ženy.
Ivono

Zdravím banda.
Po rokoch snaženia sa, dvorenia sa, doliezania a ponižovania som to vzdal. Už za nimi nechodím a ani sa nesnažím či už o romantickú lásku, strieborný vietor alebo nebyť stále panic.
Akosi mi to už je jedno. Som vo fáze, že to neriešim a fáza prijatia, že budem navždy panic. Poviem ako je, ale zas sa nechcem ľutovať: Na svoj vek nevyzerám ani kúsok mužne, som paličkový typ chlapa, strašne chudý a prácu mám tiež takú, že by jej to asi vadilo :D.
Pozorujem na sebe, že to behanie a lovenie mi robí strašne zle na psychiku, ja si to doma analyzujem a rozmýšľam, kde som urobil chybu. Zrkadlo, moja verná nepriateľka, je trochu radca, ale snažím sa si to nepripúšťať. No, ale štve ma to a serie, tieto neúspechy.
Mal som skúsenosť, že som sa dvoril istej žene a viete, toľko toho okolo toho, snaženia, stresu, nehania za ňou až som si raz povedal, že aj keď ju chcem a zaujíma ma, seriem na to a končím. Paradoxne, už po prvom dni, extrémne uvoľnenie a vlna pohody. Zrazu som prijal to, že mám hovno a od toho začínam a cítil som sa super.
Viete ako, aby chlap furt behal za ženskou, to môže ako radu navrhnúť len ten, komu tá baba dá po prvom behaní. Ten, koho stále odmieta, alebo len odsúva do zóny bľabotania ti to ako užitočný recept na nedeľný koláč pre vnúčatá neponúkne.
(31 ročný corgoň, panic)

Pauluska

"kazdy si najde priatelku"
heh, to je blbost, len osameli nebudu chodit do mesta, podnikov a kin osamote, preto ich nevidis a preto veris tomu klamu

osamelych je velmi vela kazdej vekovej kategorii

plac

Tal presne kasli nane Ivano, moznk terz ked si sa nato wysral pride ta laska. Budes uvolneny a predtanes nasilu hladat a buuum! pride to.
Ale snaz sa lepsie vyzerat. Pekne sa moderne obliekaj, uprav vlasy, bradu, fuzy ak mas, navonaj sa, proste nebud ako ti dedinski vyrastkovia ze vyzeraju ako by z poľa dosli.

Teres

Co vy ste niektori spadli z ceresne?ako možete 31 rocnemu panicovi radit ze pride to samo?kebyze 16 rocnemu chlapcovi tak chapem ale 31 rocnemu? Tak preco to doteraz neprislo?co ma cakat len ci jak? Vy ste mimo

Nemamslov

Vy poniektorí ste pekne premotivovany..že pride to samo :DD väčšiu blbosť som ešte nepočula :D presne to môže byť schovaný pod paplonom..joj neznášam naivných ľudí hlavne naivne ženske..si myslíte že princ vám padne priamo z neba k vašej posteli

parchant

za tu vetu:to pride samo ,by som rozdaval; facky!nic nepride samo.nemozes byt schovany doma pod paplonom a cakat,ze vyhras loteriu na ktoru si nepodal tiket,alebo ze na dvere zaklope nejaka suka s metaxou v ruke

january

zajonufo, uplne s tebou suhlasim, tvoj koment by mali dat do hlavicky tejto stranky

toto je typ ludi, ktori ziadnu radu nechcu, su tvrdohlavi a stale sa budu stazovat. ich problem je v ich charaktere, ako tu pise zuzulik. tiez som asi dvom radila, kazdemu z nich radi plno bab a nic, ziadna zmena, stazuju sa a nariekaju uz roky.