Zdravím banda.
Po rokoch snaženia sa, dvorenia sa, doliezania a ponižovania som to vzdal. Už za nimi nechodím a ani sa nesnažím či už o romantickú lásku, strieborný vietor alebo nebyť stále panic.
Akosi mi to už je jedno. Som vo fáze, že to neriešim a fáza prijatia, že budem navždy panic. Poviem ako je, ale zas sa nechcem ľutovať: Na svoj vek nevyzerám ani kúsok mužne, som paličkový typ chlapa, strašne chudý a prácu mám tiež takú, že by jej to asi vadilo :D.
Pozorujem na sebe, že to behanie a lovenie mi robí strašne zle na psychiku, ja si to doma analyzujem a rozmýšľam, kde som urobil chybu. Zrkadlo, moja verná nepriateľka, je trochu radca, ale snažím sa si to nepripúšťať. No, ale štve ma to a serie, tieto neúspechy.
Mal som skúsenosť, že som sa dvoril istej žene a viete, toľko toho okolo toho, snaženia, stresu, nehania za ňou až som si raz povedal, že aj keď ju chcem a zaujíma ma, seriem na to a končím. Paradoxne, už po prvom dni, extrémne uvoľnenie a vlna pohody. Zrazu som prijal to, že mám hovno a od toho začínam a cítil som sa super.
Viete ako, aby chlap furt behal za ženskou, to môže ako radu navrhnúť len ten, komu tá baba dá po prvom behaní. Ten, koho stále odmieta, alebo len odsúva do zóny bľabotania ti to ako užitočný recept na nedeľný koláč pre vnúčatá neponúkne.
(31 ročný corgoň, panic)
Vzdal som to. Už neriešim ženy.
Je pravda ze muzni muzi to maju v baleni zien o nieco lahsie ale zas takych tak vela nie je a ked sa pozrem okolo seba vselijaki chlapi maju babu, aj chudi, tucni, vysoki a nizki. Poznam hned dva pary kde je baba vyssia od muza aj o hlavu. A o chudych chlapov ani nehovorim. Chlap si najde zenu aj ked je skaredsi od certa. Ak si ziadnu nevie najst je to najcastejsie v tom ze je mov narocny a ine ako modelkovske typy neberie, prip. je chyba v charaktere alebo je extremne hanblivy. Skus na sebe zacat pracovat a zacni chodit na sedenia k psychologovi.
Za nikým nebehaj, keď to má prísť, príde to. Na tomto fóre sa podpory nedočkáš, len sa Ti vysmejú. Väčšinou sú tu samí zakomplexovaní jedinci čo si potrebujú niečo dokazovať. Držím Ti palce.
Neviem, preco sa vsetci panici vyhovaraju na stihlost a chudu postavu.Mne sa vzdy pacili extremne chudi muzi vydoky, vyssi odo mna a 3x som bola do takeho zamilovana.Lepsie ako rozkysnuty.A okrem toho teraz je v kazdom meste posilovna, co ti brani nabrat nejake bicepsy.Chudy chlap s vyholenou hrufou, kockami na bruchu a strednymi svalmi a este ked ma peknu tetovacku- vzdy sa za takym otocim.Hovori ti nieco kick- box a karate? Tak tam taku postavu dostanes, ked budes mat moderny uces a pekne handry, neverim, ze by si bol skaredy.A tieto pohrebne reci v 18ke.Ja teraz vela stretavam muzov s vysportovanou postavou, to za komunistov neexistovalo objednaj si muzsky magazin o zivotnom style napr.Brejk, Menshealth, Mensworld, tam mas 1000 rad ako dobre vyzerat, ake vonavky pouzivat, ako balit babu, co sa zenam paci, ako zaposobit, ako byt dobry milenec...Ja som toto riesila s viacerymi muzmi, co boli panici a nariekali- vsetci moje rady odmietli, odmietli investovat peniaze do vyzoru, obliekaju sa jak 100 rocny, vlasy neupravene, okuliare jak z 19.storocia, posilovna su pre nich zbytocne vyhodene peniaze.Len sa povaluju, su lenivy,maju 40 rokov stale su panici a chybu hladaju v zenach a nie v sebe.A ked im niekro poradi otocia sa mu zadkom.Tvoj osud je v tvojich rukach- alebo budes ko ..a tak aj dopadnes, alebo sa zamyslis a nieco pre svoj vyzor spravis.A potom si daj najkrajsiu fotku na profil na zoznamky, nezavazne konverzuj a mozno nejaku ocaris.Napis, ako si dopadol
Úspešný alkoholici no samý úspech ale aspoň je sa na kom sa rozosmiať to pripúšťam.Jeden hlúpejší face ako druhý a do zrkadla sa radšej nepozrú stále ten hlúpy ožratý dement a denne chlast a na tom istom mieste.Ale snaha porovnať sa na koho nemáš tá je stále tá istá.Luzery Untermensch Bettler.
Preto ste stále tam kde všetci na jedno miesto aj patríte a lacná krčma a chlast je vašimy verným fanúšikmi a môžete si byť istý že má tákú sexicu o akej sa vám žebrakom ani nesnívalo.
Paci sa mi s akym humorom to pises. Si vtipny.