Bavilo by vás si s niekym len dopisovať bez možnosti osobného kontaktu?

Príspevok v téme: Bavilo by vás si s niekym len dopisovať bez možnosti osobného kontaktu?
Veronkuska

Otázka je položená jasne. Predstavte si, že si s tým človekom rozumie, ale nikdy vám nepošle fotku a ani sa s vami nestretne, jednoducho tieto dva body sú nemenné a aj po mesiaci, aj po roku.
Ako by ste reagovali? Vyrovnali by ste sa s tým a vystačilo by vám len dopisovanie alebo by vás to naopak frustrovalo, že sa to nikam neposunulo, lebo opačná strana nechce? Hm?

Kamka2

problemisko: Spoznali sme sa cez jednu srbskú internetovú zoznamku. Ja žijem v zahraničí a počula som že ich je v tomto meste vraj okolo sto tisíc, tak som sa tam zapísala s nádejou že snáď sa tak s niekým tu zoznámim alebo aspoň osobne spoznám, ale klikajú mi tam hlavne ľudia z Európy, ako z Vojvodiny, rôznych srbských miest, občas s Bosny, atď (prípadne ešte dvaja z Austrálie a jeden starší pán z USA). Tento je jediný s ktorým sme sa začali hlbšie baviť a vymenili sme si kontakty mimo ten portál.

123456Lenka

zalezi od osobnosti, ja si doazem pisat aj roky bez toho aby sme sa videli mam takeho virtualneho kamarata piseme si o beznom zivote aj o sexe aj zasrandujeme, sme od seba 34km nikdy sme stretko neriesili obaja mame partnerov bavi ma pisat si s nim.

Zuzulik8

Samozrejme takeho chlapa by som brala len ako kamosa a o nejakom vztahu s nim ani neuvazovala. Bol by pre mna kamaratkou v nohaviciach nic viac. Ziadne dvojzmyselne reci, vyznania lasky, posielanie pusiniek, nic take by neprichadzalo do uvahy.

Zuzulik8

Ja som mala take kamosky s ktorymi sme sa spoznali na forach o spolocnych zaujmoch a pisali sme si mesiace i roky a nikdy sa nestretli pretoze boli zdaleka. Co sa tyka muzov tak takeho kamosa som nemala, ale keby sme si dobre rozumeli, bol by chapavy, empaticky, bol by mi nieco ako butlavou vrbou a ja jemu tak si to viem predstavit.

Spammer

Ja si myslim, ze je to velmi individualne, podla toho s kym si o com pises a ako vas takato komunikacia oboch naplna. Hlavne u zien by som to bral tak, ze viete milovat aj bez sexu, cize skor by sa mal chciet stretnut chlap, ale zas ak nieco skryva, manzelstvo, handicap, mozno je vo vazeni a pod., tak mu to tiez moze takto vyhovovat. Kazdopadne je to pre oboch viacmenej neskodne, len netreba pisat o veciach, ktore sa daju zneuzit.

zemiakozrut

Kamka2
presne aj ty bud opatrna, to ze mate vela spolocneho si ako zistila?
Mnohi psychopati pritakaju na vsetko co napises ty len aby ta dostali kam chcu. Ty napises ze mas rada cokoladu, kolotoce, jazdu na koni a pod. A on aby ta zblbol to iste odsuhlasi aby to vyznelo tak ze ste si sudeni. Pozor najma na psychopatov, sadistov, obchodom s bielym masom(prostitucia)
Kolki cvoci uz tak zblbli nejake zeny a ked doslo k stretku uniesli ju,vaznili a znasilnovali
Najma cez internet to vyuzivaju
Javia sa ako dobri, pozorni, spolocenski, slusni, vzdelani, na urovni muzi ale to je len klamanie telom.