Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to prekonat? Ako sa odosobnit?

Príspevok v téme: Ako to prekonat? Ako sa odosobnit?
Katka92

Ahojte, moj problem spociva v tom, ze som zamilovana do svojho kolegu. Najhorsie je, ze ten clovek ma iba vyuzil na sex a nic viac a ja hlupa som sa samozrejme namotala. Necudujem sa ani sebe,je to taky miestny vysoky, pohladny krasavec po ktorom nejedna zena vo firme zazera. Viem ale, ze odomna nechce vztah ani nic podobne... Ničí ma, ked vidim ako bali ostatne zeny, kolegyne, kamosky a vsetko co sa da.. Velmi ma to boli a najhorsie natom je to, ze vzdy ked navrhne sex ja podlahnem.. Nedokazem mu povedat nie. Mam 26 rokov, som dospela, vela ludi si mysli, ze aj vyrovnana zena. So zamestnanim som velmi spokojna, je to mala, ale prosperujuca firma na Stredom Slovensku a nerada by som tento problem riesila vypovedou. Ako mu mam odolat, ako sa mam odmilovat? Potesili by ma vase rady a skusenosti.. Dakujem

SofiaElla

Iné, ako prestať s ním spávať, ti nepomôže. Dopredu počujem tvoje argumenty, že mu nevieš odolať atď. Keď nevieš, tak sa nepýtaj. Keď vedieť budeš, tak to bude zas iná téma, ale vtedy už aj budeš vedieť, čo máš urobiť ;)