Ahojte, moj problem spociva v tom, ze som zamilovana do svojho kolegu. Najhorsie je, ze ten clovek ma iba vyuzil na sex a nic viac a ja hlupa som sa samozrejme namotala. Necudujem sa ani sebe,je to taky miestny vysoky, pohladny krasavec po ktorom nejedna zena vo firme zazera. Viem ale, ze odomna nechce vztah ani nic podobne... Ničí ma, ked vidim ako bali ostatne zeny, kolegyne, kamosky a vsetko co sa da.. Velmi ma to boli a najhorsie natom je to, ze vzdy ked navrhne sex ja podlahnem.. Nedokazem mu povedat nie. Mam 26 rokov, som dospela, vela ludi si mysli, ze aj vyrovnana zena. So zamestnanim som velmi spokojna, je to mala, ale prosperujuca firma na Stredom Slovensku a nerada by som tento problem riesila vypovedou. Ako mu mam odolat, ako sa mam odmilovat? Potesili by ma vase rady a skusenosti.. Dakujem
Ako to prekonat? Ako sa odosobnit?
Najpodstatnejšie je, aby si sa zmierila s tým, že tento muž s tebou vzťah nechce bez ohľadu na to, ako veľmi by si ho chcela ty. Skús sa stretávať s inými ľuďmi, chodiť na miesta, kde môžeš stretnúť niekoho, kto vyplní to miesto, ktoré si chcela aby vyplnil on. Držím palce!
No čo, namotala si sa na kretena. Ešte ta to chvilu potrápi, potom dáš výpoved alebo sa stane zázrak a príde niekto nový, kto ta bude namotávať.
Takýchto kretenov je veľa, nie si prvá ani posledná. Pre neho si handra, oblbol ťa a on to dobre vie. Nikdy jeho nebudeš, a nemáš čo lutovať. Nemala si sa namotať, mala si ho tiež len využiť, ale ked bol dobrý a sladký, tak je to tažké.
Teraz hlavu hore a obrat list. Chce to tréning pozerat sa na neho uz inak, vnimat ako hmyz napríklad.
Neviem, ja by som asi musela odist z tej prace, aby som sa z toho dostala :)
Kalgan, viem a som si vedomá, že agresívne reakcie nič pozitívne nevyprodukujú. Nemyslím si, že som agresívna alebo panovačná voči Tomášovi. Málokto však zaznamenal, že o týchto veciach, som sa bavila s Tomášom v jeho téme (volala sa nejako - už nie som katolík), kde mohol všetky svoje "posadnutia" vysvetliť - tú tému založil on sám.
Napriek tomu sa rozhodol, že zas treba každému vypisovať, že "vzťah je len bonus a Boh je cesta".
Myslím, že toto tu nikto nehľadá, hoci Tomáš má slobodnú vôľu napísať, čo chce, ak sa to neprieči .... (nebudem vypisovať)
Napriek tomu mám pocit, že to preháňa a že možno nie je úplne psychicky vyrovnaný s určitými situáciami.
Moje komenty nemajú viesť k jeho derešpektu - práve naopak, majú viesť Tomáša k tomu, aby sa nad mnohými vecami zamyslel, nad ktorými doteraz možno nerozmýšľal.
Presne bud to ber tak ze si to užiješ, ale ak máš iné plany ako zbaliť ho tak on chvíľu vydrží ale potom no neviem.
*zmierena
SofiaElla: naco tak agresivne na Tomasa? Mne tiez lezu na nervy nabozenske litanie, ale respektujem vieru druhych ludi a ich nazor. Tomas povedal svoj nazor zo svojho uhla pohladu. Kazdy by mal napisat svoj nazor na temu a dat nejaku radu. A nie sa tu donekonecna hadat len preto, ze s niekym nesuhlasim. To nemozes niektore komentare proste ignorovat? A to vravim v dobrom.
Katka92: ak nemas pevnu volu, tak ti nic nepomoze. Ak sa chces nechat vyuzivat len sex, je to tvoja volba. Ak ta sex s nim bavi a si ierena s tym, ze spolu nebudete, tak v com je problem? Ja by som kazdopadne na to proste zabudol a ho neriesil. To ľudia v súčasnosti nemajú žiadnu pevnu volu a rozplacu sa ako male deti, ked nieco co chcu, nedostanu? Vsak sa zamysli nad tym, co si napísala a pozri sa na to realisticky. Ked ta bavi sex, tak si ho užívaj a nevyplakavaj. Ak ta to boli, ze je s inymi, tak ho prestan riesit.
Nepochopila si to. Precitaj zas.
Lebo si ešte mladá preto to nevieš. Keby si bola staršia ver tomu žeby si odolala. A len práca by ta zaujímala.