Ahojte, moj problem spociva v tom, ze som zamilovana do svojho kolegu. Najhorsie je, ze ten clovek ma iba vyuzil na sex a nic viac a ja hlupa som sa samozrejme namotala. Necudujem sa ani sebe,je to taky miestny vysoky, pohladny krasavec po ktorom nejedna zena vo firme zazera. Viem ale, ze odomna nechce vztah ani nic podobne... Ničí ma, ked vidim ako bali ostatne zeny, kolegyne, kamosky a vsetko co sa da.. Velmi ma to boli a najhorsie natom je to, ze vzdy ked navrhne sex ja podlahnem.. Nedokazem mu povedat nie. Mam 26 rokov, som dospela, vela ludi si mysli, ze aj vyrovnana zena. So zamestnanim som velmi spokojna, je to mala, ale prosperujuca firma na Stredom Slovensku a nerada by som tento problem riesila vypovedou. Ako mu mam odolat, ako sa mam odmilovat? Potesili by ma vase rady a skusenosti.. Dakujem
Ako to prekonat? Ako sa odosobnit?
Sofia si nasla novu obet? Dobreuz vymazany, tak podme do Tomasa? Admin mal s dobreuzom vymazat aj teba. Inak tu nebude nikdy pokoj.
ehm - problem bude teda velmi pravdepodobne v tvojom nizkom sebavedomi, ktore potencionalna partnerka urcite vnima
ehm nie to nola otazka na autorku ze aky ma penis ten jej krasavec ked je nanho namotana :-)
Swistica, nie je to o prehnaných nárokoch, vyberám si len nízke ženy a žiadne modelkovské typy, ale obyčajné prirodzené ženy. Ale aj také mi už viackrát povedali, že im sa proste páčia len vysokí muži.
Diziana, to je otázka na mňa? ak áno, tak mám ho normálny, zhruba priemerný. Ale v tom problém nie je, lebo aj tak ho žiadna ešte nechcela vidieť :D
mozem intimnu otazku?aky ma penis?myslim tym ci je hruby,dlhy.je to dolezite
ehm - a nebude to potom aj o tvojich prehnanych narokoch? Nehladas 170 centimetrovu skoro-modelku? Ked si nizssi, vyberaj si medzi nizssimi zenami. Je ich vela :-)
Toto temu o nejakom firemnom krasavcovi berme s rezervou. Ktovie ci to je vobec realne.