Ahojte. Dnes by som chcel riešiť niečo úplne iné. Určite viacerým ľuďom na tomto fóre stúpa tlak, keď vidia, že sa stále dookola zakladajú témy o vzťahoch a stále tam chodia vypisovať poniektorí ľudia jedno a to isté. Dnes by som chcel ale riešiť niečo úplne iné, aby ste prešli myšlienkami aj inde.
Čo si myslíte o tom, že môžu existovať aj iné planéty na ktorých je rovnako život ako na tej našej ? Ja som niekedy premýšľal aj nad tým, že čo ak existuje planéta na ktorej je rovnaký život, ako na tej našej na ktorej žijú rovnako vyzerajúci ľudia ako my, ibaže s tým, že majú iné kontinenty, iné jazyky a možno inú kultúru.
Napadla vás niekedy aj takáto predstava ? Alebo si viacerí predstavujete bytosti, ktoré sú podobné mimozemšťanom, ktorí vyzerajú podobne ako ich stvárňujú vo filmoch ?
Taktiež ma niekedy napadlo, či aj medzi nami nežijú nejaké stvorenia, ktoré človek nestretne na bežných priestoroch ako sú lúky alebo miesta na ktorých stretávame ľudí deň, čo deň.
Niekedy ma napadlo, či niekde v hustých lesoch dosť ďaleko od bežnej civilizácie nežijú naozaj nejaké stvorenia, ktoré sme ešte nikdy predtým nevideli a možno ani neuvidíme. Nehovorím teraz o mimozemšťanoch, ale o stvoreniach, ktoré nie sú podobné ani človeku, ale ani bežnému zvieraťu. Myslím skôr niečo medzi. Pozeral som teraz na YouTube viacej videí s touto tématikou a tak ma zaujíma aj váš názor.