Čo si myslíte vy ?

Príspevok v téme: Čo si myslíte vy ?
Tutenstein_xD

Ahojte. Dnes by som chcel riešiť niečo úplne iné. Určite viacerým ľuďom na tomto fóre stúpa tlak, keď vidia, že sa stále dookola zakladajú témy o vzťahoch a stále tam chodia vypisovať poniektorí ľudia jedno a to isté. Dnes by som chcel ale riešiť niečo úplne iné, aby ste prešli myšlienkami aj inde.

Čo si myslíte o tom, že môžu existovať aj iné planéty na ktorých je rovnako život ako na tej našej ? Ja som niekedy premýšľal aj nad tým, že čo ak existuje planéta na ktorej je rovnaký život, ako na tej našej na ktorej žijú rovnako vyzerajúci ľudia ako my, ibaže s tým, že majú iné kontinenty, iné jazyky a možno inú kultúru.

Napadla vás niekedy aj takáto predstava ? Alebo si viacerí predstavujete bytosti, ktoré sú podobné mimozemšťanom, ktorí vyzerajú podobne ako ich stvárňujú vo filmoch ?

Taktiež ma niekedy napadlo, či aj medzi nami nežijú nejaké stvorenia, ktoré človek nestretne na bežných priestoroch ako sú lúky alebo miesta na ktorých stretávame ľudí deň, čo deň.

Niekedy ma napadlo, či niekde v hustých lesoch dosť ďaleko od bežnej civilizácie nežijú naozaj nejaké stvorenia, ktoré sme ešte nikdy predtým nevideli a možno ani neuvidíme. Nehovorím teraz o mimozemšťanoch, ale o stvoreniach, ktoré nie sú podobné ani človeku, ale ani bežnému zvieraťu. Myslím skôr niečo medzi. Pozeral som teraz na YouTube viacej videí s touto tématikou a tak ma zaujíma aj váš názor.

Tomas12345

Zemský povrch máme už docela dobre prebádaný, takže ak existujú nejaké nové druhy tak pravdepodobne to bude v hlbokomorskom prostredí alebo v podzemí ktoré nemáme ani zdaleka prebádané. V neobjavených hlbinných jaskyniach sa kludne môžu vyskytovať zcela neznáme druhy.

Hovorí sa o stolových horách na ktorých by mohli prežívať istý druhy dinosaurov. V Afrike dokonca existuju ocite svedectva o videní sauropoda v močiaroch tuším v Kongu.

Ak existujú nejakí vyvinutí mimozemstania potom určite musia mať špeciálne vyvinuté ruky na uchopenie a nohy na chodenie a lezenie. Bez špeciálne vyvinutých rúk a noh si neviem predstaviť ako by tieto tvory mohli vytvarát stavby.

Kalgan1 :

Co myslíš tým najbližším vesmirnom okolí ? Našu slnečnú sústavu ?

Kalgan1

Vesmir je nepredstavitelne velky. Nekonecny. Zakon pravdepodobnosti tu je vyexponovany na maximum = v nekonecnom vesmíre kazda pravdepodobnosť môže nastať. Preto je pokojne mozne, ze v nasej gakaxii so 100miliardami slnecnych sustav, sme jediny inteligentny druh. V galaxii hned vedla moze byť inteligentných druhov tisícky. To, ze nemame dokaz od miozemšťanov je len nasledok faktu, ze vesmir je naozaj velmi velky. Aj keby sme trebárs zajtra zachytili signal z inej sustavy, ti mimozemšťania mozu byt uz davo mrtvy. Rychlost svetla je na pomery velkosti kozmu este menej nez slimacie tempo... Každopádne vieme, ze v najbližšom vesmirnom okoli sme sami. Takze by sme sa mali trochu snazit nepozabijat sa navzájom alebo neznicit jedinu obývateľnu planetu v nasom okoli...

ehm

Tutenstein,
ak si pozrieš toto video, tak by bolo neuveriteľné, aby sme boli vo vesmíre sami www.youtube.com Proste je to taký obrovský priestor, že niekde niekto ešte byť musí. A vôbec by ma neprekvapilo, keby niekde mimozemšťania vyzerali ako my alebo nám veľmi podobne.
Ale na našej planéte už na súši neprebádané miesta nie sú, takže také neznáme stvorenia tu isto nežijú. Jedine, ak tu žijú nejaké stvorenia, ktoré našimi zmyslami vnímať nedokážeme.

Akonato

To si pamatam v jednej konverzacii akoze hovorila babe ze je stetka, ona napaprdena a potom vyslo najavo, ze to je troll.

SofiaElla

Akonato, tebe sa to hovorí. Cez môj nick - ktorý som najskôr ani neregistrovala, vypisoval niekto a asi dosť často. Neviem to momentálne posúdiť, keďže sem nechodím každý deň. Tak som sa zaregistrovala na zeleno - čiže email nebol zverejnený. Rozmýšľala som nad tým, že zdravie.sk toto nemá nijako právne ani materiálne ošetrené, a čo sa stalo - presne si niekto zaregistroval ten istý nick, ako som používala ja. Samozrejme, že o rovnaký nick a email adresu nešlo a nejde - ide o nerozoznateľné a mätúce znaky, ktoré úmyselne vytvorený nick použil tak, aby užívatelia nadobudli pocit, že príspevok píše pôvodný registrovaný nick. Doslova z tohto dôvodu, a len preto, že zdravie.sk podcenilo situáciu s nickmi a emailami, som si zaregistrovala aj email, aby sa už nikto nevydával za mňa.

Akonato

Takze od Simiony vietor fuka to zas bude nejaka kvargla.Staci ti? Vsak ked uz niekto nevie na fore vo svojom mene nazory prezentovat, ale ide skodit v mene druhych, asi aky charakter moze mat tato osoba? No ale fotku si sem nevycapi na to uz guraz nema.Zapamataj si toto robia len zbabelci.Stane sa, ze clovek zaspasuje, ale ne ze sa registruje.Pre mna su to chori ludia

SofiaElla

Liquid, aj mne to spravila istá Simiona (priznala sa k tomu, takže to viem), ktorá môže byť možno aj kdekto ďalší. A áno, ak sa registruješ ako registrovaný nick a dáš za ním napr. medzeru, my - užívatelia v tom rozdiel neuvidíme. Nick pôsobí ako pravý. Ale na to som už adminov fóra upozornila, keďže u mňa to bolo presne tak isto.

Najčítanejšie články