Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo si myslíte vy ?

Príspevok v téme: Čo si myslíte vy ?
Tutenstein_xD

Ahojte. Dnes by som chcel riešiť niečo úplne iné. Určite viacerým ľuďom na tomto fóre stúpa tlak, keď vidia, že sa stále dookola zakladajú témy o vzťahoch a stále tam chodia vypisovať poniektorí ľudia jedno a to isté. Dnes by som chcel ale riešiť niečo úplne iné, aby ste prešli myšlienkami aj inde.

Čo si myslíte o tom, že môžu existovať aj iné planéty na ktorých je rovnako život ako na tej našej ? Ja som niekedy premýšľal aj nad tým, že čo ak existuje planéta na ktorej je rovnaký život, ako na tej našej na ktorej žijú rovnako vyzerajúci ľudia ako my, ibaže s tým, že majú iné kontinenty, iné jazyky a možno inú kultúru.

Napadla vás niekedy aj takáto predstava ? Alebo si viacerí predstavujete bytosti, ktoré sú podobné mimozemšťanom, ktorí vyzerajú podobne ako ich stvárňujú vo filmoch ?

Taktiež ma niekedy napadlo, či aj medzi nami nežijú nejaké stvorenia, ktoré človek nestretne na bežných priestoroch ako sú lúky alebo miesta na ktorých stretávame ľudí deň, čo deň.

Niekedy ma napadlo, či niekde v hustých lesoch dosť ďaleko od bežnej civilizácie nežijú naozaj nejaké stvorenia, ktoré sme ešte nikdy predtým nevideli a možno ani neuvidíme. Nehovorím teraz o mimozemšťanoch, ale o stvoreniach, ktoré nie sú podobné ani človeku, ale ani bežnému zvieraťu. Myslím skôr niečo medzi. Pozeral som teraz na YouTube viacej videí s touto tématikou a tak ma zaujíma aj váš názor.

SofiaElla

Tutanchamon, ak ťa táto téma zaujíma, tak si pozri dokument, ktorý bol natočený už - bohužiaľ - so zosnulým Stephenom Hawkingom. Jednoducho a veľmi zrozumiteľne vysvetľuje svoje názory na vesmír a rôzne domnienky ľudstva ohľadne vesmíru (aj prípadného života vo vesmíre) - ktoré prezentuje na báze nám poznateľnej fyziky, matematiky, chémie a to všetko v zrozumiteľnej reči pre laikov. Možno sa raz potvrdí, že nie vo všetkom mal pravdu, ale na dnešnú dobu to je veľký mozog (aj keď už nie je ako človek medzi nami).

Akonato

No ta Kamka hovorila, ze si dnes niekto zaregistroval jej prezyvku a v jej mene vypisuje bludy.Moju prezyvku si dnes teraz niekto zaregistroval a bude traposiny co som nikdy nepovedala tu vypisovat.Evidentne ten clovek neni v poriadku moze to byt Dobre-uz vsak uz dostal ban alebo mozno sa aj mylim a nejaky uchyl odinakial.Takze toto forum uz tym padom nebudem navstevovat

Liquid

Ano ako si povedal malo tpho je preskúmaneho..zevraj 5 az 7 percent dna oceanu a 1 percento ako takeho oceanu je preskumane...a urcite ziju takýto domorodci to som niekde čítala ale bohužiaľ ich nazov si nepamatam ..väčšinou tam vladne kanibalizmus kedže nevnímajú zmeny a novodobé veci

Akonato

Ano je to zaujimave henten magor si zaregistroval moju prezyvku takze sem chodit neni ziadna sranda vyslovene mate docinenia s psychopatom vrahom zlodejom cimkolvek no nebudem to rozoberst. tTutenstein keby si sa dozvedel, ze niekde ziju ludia, aky vplyv by to malo na tvoj zivot? Nrmame sa jak skontaktovat a tym to hasne..Pokial by neovladli nasu planetu ale na to tu mame inych magorov.A davajte si pozor co tu zverejnujete, nejaky psycho vas kontroluje.

Tutenstein_xD

Čo sa týka tých neprebádaných a neobjavených miest, tak tuším, že celkovo more je najmenej preskúmané a len na niekoľko percent, ak si to dobre pamätám, keď som to raz čítal. Podľa mňa aj pod morom sa skrývajú veľké tajomstvá.

Taktiež určite existujú aj miesta na sušine, ktoré sú taktiež neprebádané a človek si môžeš len domýšľať, či tam aj nejaký život je, či tam žijú zvieratá alebo možno aj ľudia, ktorí žijú úplne mimo bežnú civilizáciu a nemajú ani len potuchy, že existujú stroje ako sú autá, motorky, vlaky a vôbec internet, mobily atď.

Liquid

Skôr naši ,,dvojici ,, su v dalsich dimenziách ale žijú úplné inac s inými problémami...
Podla mňa je dost môžné že v hlbokých lesoch alebo aj moriach ...oceanoch ..ziju rozne bytosti kedze je tolko vela miest neprebadanych ludskou rukou Čo je aj na niečo dobré môžno to tak pravé ma byť a neporusit to zbytočne

swistica

V celom tom zistovani ide tiez predovsetkym o ziskanie novych technologii. Zial situacia ako v Star Treku,kde väcsina ras viacmenej spolupracovala asi nehrozi.

Tutenstein_xD

swistica všetci ale dobre vieme, že ľudská zvedavosť nemá hraníc a bežní ľudia, ako sme napríklad my dvaja ani len netušia, čo Američania do Vesmíra vyšpúšťajú. Určite sa snažia získať stále novšie a novšie informácie o tom, aký ďalší život sa nachádza vo Vesmíre. Ja osobne si ale myslím, že nejaké zistenia, ktoré by to určite potvrdili nikdy nenájdu. Aj keď ako píšem, bežní ľudia nemejú ani len potuchy, aké zistenia už možno našli, ktoré verejnosti nebudú nikdy poskytnuté.

rep to je taktiež dosť možné, že sa vyskytujú medzi nami, a my o tom ani len netušíme.