Rozchod a jeho nasledky

Príspevok v téme: Rozchod a jeho nasledky
Lepo123

Ahojte uz som tu nejake temy pridaval ohladom tretieho rozchodu s tou istou zenou.lde o to ze po poslednom navratesme spolu zili 2,5 roka a pred 2 mesiacmi sa odstahovala a nastal 3 rozchod. Problemi sa proste vratili znova. Najprv mi vravela ze ma ma rada ale potrebuje pokoj( dozvedel som sa ale ze sa vyjadrila ze je koniec len mi to nechcela povedat ) ale ja som to po mesiaci nevydrzal a ukoncil som to s tym nech sa uz odstahuje nadobro pretoze takto sa uz motame 5 rokov dookola. S prestavkami sme boli spolu 19 rokov. Ide o to ze sa s tym neviem nejak zrovnat najhorsi je ten facebook a pokec pretoze tam vidim ze svieti aj do 2 v noci a tym padom rozmyslam. Rozumovo to proste chapem ale srdce ma nepusti. Viem ze aj ona sa trapi ale pred sebou robime ze sme v pohode. Ja ale nie som ona ma kamaratku o ktoru sa oprela a kydaju na mna. Ja som ostal v byte celkom sam a je to dost tazke. Mame spolu 8 rocnu dceru a tym padom musime byt v kontakte stale. Cvicim beham ale ten kolotoc v hlave je nieco strasne. Vecer si musim dat nejake vino aby som vobec zaspal. Myslel som si ze to na 3 pokus uz budem zvladat v pohode ale nie. Proste sa potrebujem len vykecat lebo nemam komu. 5 rokov trapenia je na kona vela a zda sa mi ze to este chvíľu potrva. Rozmyslal som aj nad novym vstahom ale zda sa mi nefer hľadať si len fukacku rán. Neviem ako dalej už.

Lepo123

To ano dieta je prvorade...my co sa tyka malej sme sa vzdy chovali rozumne ziadne nadavanie pred malou na seba alebo nebodaj za by sme viedli o nu nejaku vojnu.... Lubime ju rovnako .... Len vtedy 1x to bol neriadeny rozchod z mojej strany prosenie opijanie... Striedanie dievcat.... Na 3x uz na to idem s rozumom lebo viem ze nic s toho nepomaha.... Ale boliet to boli aj ked menej.... Mrzi ma to ale zivot je uz raz taky.... Potrebujem len cas asi

kuzelnicka

Keď to sa stáva, najskôr je potrebné si v sebe veci ujasniť a fakt dávaj bacha na to aby to dieťa netrpelo, to je podstatné!

Lepo123

To teda je komplikovane.... Najhorsie je na tom to dieta ale malej sa venujem a problemi mi nerobí v tomto smere.... Takze som s nou v neustalom kontakte..... S tou kamaratkou som aj rozmýšľal ale viem ze uz som to spravil pred tym a dievca sa zamilovalo a ja som cuvol lebo som s tým nebol vysporiadaní....zbytocne som jej ublížil

janulienocka2

Je to dosť komplikované a myslím, že to zrejme budúcnosť nemá, preto sa treba otriasť a ísť ďalej, časom sa to všetko ukáže, že to bolo potrebné a aj čo ti to dalo do života

bia554

no evidentne to nie je nic moc ked to ani po tolkych pokusoch nevyslo. musi proste ist dalej, treba sa zamestnat a jasne s dcerou sa treba stretavat ale mozno by bolo fajn keby ste teda vy dvaja teraz udrzali fakt len velmi malo kontakt, len kvoli dcere, vybavit co treba a hotovo. a mozno by nebolo zle sa zase zacat stretavat aj s inymi zenami, nevravim, ze teraz vymetat bary a kazdy vikend ina ale tak mozno tiez len tak najprv ako kamaratku si najst a uvidis co to s tebou spravi

Lepo123

Ahojte momentik fajcit fajci a dost vinko tiez kazdy vecer ale v tom som ja nejaky problem nevydel hoc nefajcim pivo si dam. Na terapiu som ju presviedcal ale odmietla to..... Ono ako najviac ma ranilo to ze ma takto ohovorila a este aj jej kamarati mi vyhrazne sms posielali..... Ja som u nej vypozoroval ze ona je chvylu v klude a potom sup potrebuje slobodu.... Uz ked sa 3 x vratila tak mi zabila ze uz sa jej nabazila a teraz chce zit pokojne( co bolo 2 roky) lenze uz na jar som badal ze ma tulave chodnicky zase.... Osobne mozno este pride faza ze zase naznaky zmieru.... Ale ja uz to chapem ze toto nikam nevedie.... City tam samozrejme este su ale rozum mi vravy ze 4x to skusat by uz bola hlupost.... Asi by som s nou nikdy nebol stastny.... 5 rokov sa motame v kolotoci rozchodov a návratov a vsetko iniciuje ona podotykam( to nevravym o tom ze pomedzi to si najde vzdy nejaku zaplatu ktoru po pol roku odkopne) ....uz len nejako preklepat ten 3 rozchod ?

SofiaElla

Vopred sa ospravedlňujem za spam, budem reagovať mimo témy na Tomáša.
Tomáš - partnerský vzťah nie je žiadny bonus, je to prirodzený inštinkt a všeobecný a živočíšny pud jedincov na Zemi. Okrem toho, je to emocionálne spojenie dvoch citových bytostí (naschvál nepoužijem výraz "človek", lebo vedci už zistili, že aj zvieratá majú emócie a mnohé druhy ostávajú len s jedným "vyvoleným" do konca života" -labute, niektoré druhy tučniakov, napr. atď).
Bonus takisto nie je viera v inštitúcie, ktoré človek umelo vytvoril - a vytvoril ich pre upevnenie svojej moci. Áno - píšem o katolíckych inštitúciách - ktorých sa ty bojíš ako čert kríža.
Takže viera v inštitúcie - hoci ty to nazývaš Bohom - to nie je cesta pre nikoho. Vzťah ťa buď napĺňa alebo nie. A viera v Boha a skutočná láska nikdy nebudú v rozkole. Pretože láska - vzťah - Boh- je vždy v súlade.

Snehuliak

Potrebujem poradiť alebo sa len vyrozprávať. Mala som vstach boli zme spolu sedem rokov. Už zme chceli aj rodinu ale našiel si milenku a je s ňou stretávam ich v robote. Je to pre mňa veľmi ťažké neviem ako sa mam s tím virovnat

momentik

ona chodi na pokec hladat noveho? A S KAMOSKOU TA OHOVARAJU? sorry capslock. ona bude nejaka jednoduchsia, predpokladam, ze pije a fajci. neviem, ako ti poradit, ale spis si na papier vyhody, nevyhody, co chces, nejako si to ujasni v hlave, co chces.

Tomas12345

SofiaEllla :

Však ja ani nikde netvrdím že milovať môžu len veriaci. Tvrdím len to že lásku by mal človek hľadať predovšetkým v Bohu a partnerské vzťahy nebrať ako to najväčšie šťastie v živote ale skôr len niečo ako bonus.