Sex a kariera

Príspevok v téme: Sex a kariera
Skoga

Doby den
S priateľom sme mali vzťah na diaľku a neskôr som sa rozhodla, ze sa presťahujem za ním do zahraničia aby sme boli spolu viac a zistili ci to ma vôbec zmysel. On bol ten kto to navrhol. Predtým som tiež žila v zahraničí kde som bola sebestacna aj sebavedomá. Po presťahovaní sa do krajiny kde zatiaľ neovládam jazyk a kde mi musí pomôcť skoro so všetkým keďže bývame veľmi od ruky a mesta mi sebavedomie trochu ubúda no snažím si to nepripúšťat. On mi vraví ze ma má velmi rad a je to také vážne aj s jeho rodinou že ma vlastne akceptujú už ako člena rodiny. To by bolo fajn lenže doma za zavretými dverami cítim ze niečo nie je v poriadku. Keďže ma veľmi priťahuje( a to sa často v mojom prípade nestáva že ma muž tak priťahuje) , mam chuť na sex s nim vždy keď sme v posteli. Som však žena ktorá má radšej keď muž je iniciativnejsi. To sa vsak nikdy nedeje. Aj sme sa o tom bavili. Povedal ze je unavený z prace a chápem ze aj toho ze sa asi za mňa cíti byť zodpovedný. Pri posteli ma stolík v ktorom ma strašne veľa kondómov a par sexuálnych hraciek..viem ze to použil s niekym predomnou, sme starší tak jasne ze mal sexuálny život, tak isto ako aj ja a to je ok. No mam celkový dojem ze ma rad sex alebo mal a veľa veci s ním chcem vyskúšať no keď sme v posteli tak on je buď na telefóne alebo unavený alebo keď máme sex tak nevyzerá že si to tak užíva.. Trápi ma to a aj som mu to povedala. Odpoveď bola opäť únava lenže viem ze keď napr nie som doma tak masturbuje. Chcela som aby sme mali dáke role play, aby ma zviazal atd. (úplne to s nim chcem) a on to vie a ja viem ze to ma rad lenže mi povedal ze musí mať pocit ze keď toto robi so ženou že žena je dominantná v tom ze je sebestacna. Veľmi ma to ranilo lebo je jasne ze ja tu sebestacna par rokov nebudem určite kedze som v novej krajine a nemám tu nikoho. Hoci pracujem a zarábam si slušne trápi ma skôr pozícia že som klesla a robím nekvalifikovanu prácu a vo vidine že som konečne našla muža na rodinny život som sa vzdala kariéry. Lenže to vyzerá ze muž vlastne potrebuje ženu ktorá má kariéru a je sebavedomá aby si užil sex. Môže to byť tak ako si to sama vysvetľujem? Neviem či sa s ním porozprávať o tom zase po miliónty krát... No vo vnútri sa cítim nespokojná a neviem ci mam radšej odist ako sa takto cítiť zbytočne. Už sa aj sama bojím nejaký sex iniciovať lebo viem ze bude vyzerať že si to neuziva a potom vinim samu seba čo robím zle...

Skoga

No neviem ci to mame vymenené. Ja som momentálne ta 'slabsia' žena ale ja s tým problem nemam. Nemám ani problém úplne nepracovat ak by som sa mala starať o deti... Pretože on ma svoju firmu co zaberá veľa času a ak by som aj ja bola karieristka tak by to nebolo moc dobre.. Čo sa týka sexu tak sam vraví ze ma rad pasívne ženy ale také ktoré sú sebestacnu že nie závislé na ňom. Tak neviem... Sex ani nemávame, rozprávanie sa o tom mam pocit ze ho ešte viac odradí a skratka neviem ako vniest do života aby mal chuť na sex so mnou.

Angelika23

Chýba akoby harmónia a súlad medzi vašimi "rolami".
Ako pozri, nemusí to byť zrovna váš prípad, ale v dnešnej dobe pribúda žien, ktoré majú dobrú kariéru, zázemie, ktoré si však musí vedieť udržať a vypracovať, čím sa stáva akoby agresívnejšou, tvrdšou a prenáša sa to aj do jej súkromného života a vzťahov, pritom vo svojom najhlbšom vnútri sa túži chlapovi skôr oddať a aby sa jej on zmocnil a vlastne ju pasívny chlap, ktorého má, nevie uspokojiť.

Chlap pri takejto žene, ktorá ho ovláda, je presvedčený, že sa mu jej dominancia vlastne páči, ale v skutočnosti je to neprirodzený stav, kedy on tiež cíti vnútornú nespokojnosť.

Potom sa to prejavuje tak, že na partnerku stráca chuť, možno ani sám nevie prečo, keď môžeš byť aj pekná baba a on čumí radšej na porno. Partnerka to začne riešiť ako "problém", čo je tiež mužský prístup k životu. Obidvaja majú vymenené role a cítia sa nespokojne.
Tiež to kecanie o sexe a sexuálne hračky proste tú spontánnosť nevyvolajú.
Ty strácaš sebavedomie ešte aj v tom pracovnom živote, o ktorý si možno dúfala, že sa aspoň budeš môcť oprieť a ktoré si predtým mala. To len zvyšuje ten pocit nespokojnosti.
Skús sa uvoľniť, zjemniť, netlačiť a byť viac ženou, či ho to trocha neprebudí z tej letargie. Nie netlačiť "naschvál", to je tiež agresívny prístup, len s opačným znamienkom. V obidvoch prípadoch nastáva napätie.
Proste len buď ženou a možno to v ňom prebudí chlapa. Vždy je to o princípe- protiklady sa priťahujú a vy máte vo svojom vzťahu podľa mňa "prehodené" role, čiže sa priťahujete ale tak nejako "divne" a celkom to nefunguje.