Čo mám robiť? .. chýba mi ..

Príspevok v téme: Čo mám robiť? .. chýba mi ..
zbabralsomto

Rozisla sa so mnou lebo som ju zanedbaval, kaslal som nato ze ma zaujem, ze mi pisala, volala ..nemal som zaujem akosi o nu az tak ako ona. A zrazu po rozchode mi strasne chyba ..
Je mi smuno lebo odkedy sa prestala ozyvat zrazu jej niet a chyba ...
Ako je to mozne?
Preco vtedy nie a teraz ano?
Chcel by som vediet ako sa ma, co robi, ci uz ma niekoho ..
Som somar ze som ju nechal ist lebo zeny
co stretavam ma akosi nezaujimaju tak ako ona zaujala ..
Lenze pycha a hrdost mi brania sa ozvat ako prvy ..ona sa uz neozve kedze som na posledne jej snahy o kontakt nereagoval .
Co je to so mnou?
Preco je to tak?
Snazim sa posobit pred ostatnymi ze som nad vecou ale trapi ma to ..

verutak

Veru veru si to zbabral a vies preco?
Lebo si cocot!
Hrajes tazkeho frajera zo seba a teraz si padol na hubu lebo nosis vysoko nos a teraz ta podkopla tvoja pycha

skromnost

Ty si ju bral ako samozrejmost a bol si si kou isty na 100% kedze sa holka doprosovala a mala zaujem.
Teraz ked ju nemas zrazu si zistil ze Aha, kde je? Chyba mi tym dvorenim ku mne ..
Prirovnal by som to k vode, ak ju mas beries ako normlanu vec, tecie tak tecie, umyvas sa, zuby myjes, ruky ...riad a pod.
Ale ked ju odstavia zrazu ..VODA ? Preco netecie? Ako sa umyjem? Ako umyjem rad, ruky, zuby?
Zrazu zistis aka cenna ta voda pre cloveka je? Ze bez nej sa zit neda
Ak ti chyba skus jej napisat, za pokus nic nedas, a ego svoju pychu zahod za hlavu. Ta musi teraz prec. Pycha v laske nema co robit.
Skus teraz lebo o par rokov budes lutovat co si mohol spravit a nespravil si.

NikA-28

Ahoj, necitala som nejako extra komentare, len tak zbezne som preletela prvu stranu, ale napisem ti moj pohlad...
Podla mna ak si si naozaj uvedomil, ze ti chyba, ze ju lubis a ze chces byt s nou a travit s nou cas a ak si si naozaj na 1000000000% isty, ze sa k nej uz nebudes spravat tak, ako to bolo predtym, ale ze si budes vazit atd, tak to skus :) ale naozaj len, ak to nie je teraz zato, ze ti je smutno, ze nemas nikoho, ze ti zrazu dakto nehladka ego tym, ze sa ti doprosuje, vola, stara sa atd a ty ju pekne krasne ignorujes....teda, ak ti je prednejsia ako tvoje ego, kedze si pisal, ze sa kvoli pyche neozves...
Pisem to preto, lebo mne sa tiez stala podobna vec a uvedomila som si, co som mala, az ked som stratila, lenze dostala som sancu a teraz je to vsetko uz inak a dobre :) ale musis naozaj vediet, ze ju chces, lebo keby sa k tebe aj vratila a ty by si bol zasa rovnaky, to by som jej teda nezavidela....no ale, ak sa neozves aj napriek tomu, ze vies, zeby si chcel, tak potom asi nie je pre teba az taka dolezita ;) cize podla mna si to poriadne premysli a zisti, co chces a podla toho sa spravaj a nepocuvaj tu reci typu ze muz sa nema ozyvat a doprosovat a bla bla neviem, co presne tu nizsie pisali....je normalne, ak si clovek prizna svoju chybu a podla toho sa sprava a nie len mat vysoke ego a tvarit sa ako pan sveta ;)

Margitiyk_T

To tak bohužiaľ býva, že človek zistí čo mal až vtedy, keď o to príde. A v tvojom prípade to je tiež tak. Skús o ňu zabojovať, ak ti to dovolí. Ak nie, tak na ňu zabudni a hľadaj si novú.

Pneumonia

Ja by som sa nad takou vecou iba tvarila ze..ech..fuuu..to smrdi..niekto to nestihol..to co jedol male deti? Ale nie. Ja necham taky problem pre ludi k tomu urcenych nebudem si spinit nove nechty.

Najčítanejšie články