Čo mám robiť? .. chýba mi ..

Príspevok v téme: Čo mám robiť? .. chýba mi ..
zbabralsomto

Rozisla sa so mnou lebo som ju zanedbaval, kaslal som nato ze ma zaujem, ze mi pisala, volala ..nemal som zaujem akosi o nu az tak ako ona. A zrazu po rozchode mi strasne chyba ..
Je mi smuno lebo odkedy sa prestala ozyvat zrazu jej niet a chyba ...
Ako je to mozne?
Preco vtedy nie a teraz ano?
Chcel by som vediet ako sa ma, co robi, ci uz ma niekoho ..
Som somar ze som ju nechal ist lebo zeny
co stretavam ma akosi nezaujimaju tak ako ona zaujala ..
Lenze pycha a hrdost mi brania sa ozvat ako prvy ..ona sa uz neozve kedze som na posledne jej snahy o kontakt nereagoval .
Co je to so mnou?
Preco je to tak?
Snazim sa posobit pred ostatnymi ze som nad vecou ale trapi ma to ..

petronneta

Lebo muž je lovec. A kým si nevie vážiť, čo si uloviť, nie je zrelý na vzťah. Teraz Ti je napr. hrdosť dôležitejšia ako ona. Tak si buď hrdý.

Dbr_uz

Nič sa nedeje, jednoducho sa treba cez rozchod preniesť a uvedomiť s, že sloboda je naj a slobodní ľudia sa majú najlepšie.

DanielaPP

Ono je to tak, niektori ludia si nevazia co sa im nuka a cakaju nieco lepsie a lepsie ...nieco dokonale ..
.. a tak pasivne cakaju a cakaju az zistia ze 40-45 na krku a oni su stale sami a bez vztahu
Druha sanca uz nemusi prist ..
To je ako ten pribeh
Veriaci muz nebral na vedomie varovanaia hasicov nech opusti svoj dom lebo sa vali povoden, cakal ze ho zachrani Boh a odmietal akukolvek pomoc od hasicov, policajtov ..s vetou Mna zachrani Boh
A ked voda stupla a vsetci opustili dedinu a zachranne zlozky , muz zacal plakat na streche svojho domu, Pane preco si ma nezachranil, ostal som tu uplne sam, nik tu uz nieje, dom je zatopeny a voda stale stupa, zaklady domu sa trasu a slabnu pod tarchou vody pomoz mi!
Nato sa Pan ozval, ja som ti prisiel na pomoc niekolkokrat a stale si ma odmietol, v podobe hasicov, policajtov aj rybarov na clne ..tvoja odpoved bola nie, ja cakam inu pomoc
Ty si natom podbne, mozno Boh ti do zivota poslal toto ziena a ty plny hrdosti si myslis ze mas na nieco lepsie a tvaris sa nad vecou ..co konkretne ti na tej babe vadiko ze si jej zaujem ignoroval?
Alebo ta bavi takto sa hrat s citmi?

Xxl

Neboj sa par x sa ti to este stane, ze budes ignorovat dievca co po tebe ide az ostanes sam a v 30ke ti to dopne, ze vlastne ty ju chces , tak potom ju uz len tak lahko nepustis a mas nadej na stastny vztah.Mne urobil chalanisko to iste a velmi som dufala, ze sa spamata.Ale pochybujem, ze place teraz do vankusa, skor place na ramene inej.

Tutenstein_xD

Prečo sa pred ostatnými pretvaruješ, že si nad vecou, keď to tak nie je ? Na čo zbytočne zo seba robíš hrdinu ? Keď vnútri si ranené srdce ?

Očividne sa dievča snažilo a zaujímala sa o teba a preto ťa stále kontaktovala. Ty si to všetko púšťal vedľa ucha a ignoroval si ju. Keď si somár, tak si teraz vyplakávaj koľko chceš.

A ešte si aj veľmi hrdý na to, aby si sa jej ozval prvý, tak čo potom chceš ? Aj keby si ju teraz začal kontaktovať ako prvý, tak by som tomu nedával veľkú šancu, že by sa ti ozvala naspäť.

Ale keďže si až príliš hrdý, tak čakaj aj mesiac, kým sa ti ozve zase prvá, ak to vôbec ešte niekedy urobí.