Je sanca ze zaujmem nejaku zenu ked vypadam ako dieta aj telo ako dieta aj penis ako dieta a mam 28?
Je sanca?
Tazko k tomu nieco povedat len na zaklade opisu na fore. Potencionalnu partnerku by iste zaujimali i dalsie zdravotne informacie typu plodnost, dedicnost atd.
Kazdopadne musis vzhladom na svoj zdravotny stav ponukat nieco navyse - mozno povahove vlastnosti, mozno majetkove pomery (pri peniazoch ale zaujimes len urcitu skupinu zien a to asi tiez nechces). Kazdopadne videla by som to skor tak, ze partnersky vztah moze vzniknut skor z dlhsieho kamaratskeho vztahu ako z nahodneho oslovenia neznamej zeny (ci uz v realite alebo vo virtualnej rovine).
Ale ako hovorim, vsetko co ti tu ktokolvek napise su len dohady (navyse ked si ani nenapisal nazov diagnozy). Skus sa popytat ludi co ta poznaju (surodenci, kamaratky, rodicia) aky nazor maju oni.
A kazdopadne skus este nejake alternativne liecitelske smery - mozno cinska medicina. No a nadeje sa netreba vzdavat, drzim palce :-)
Hormony som bral uz viacej nemozem lebo by mi to ohrozovalo dalsie zdavie, zabrali ako zabrali uz viac lekar neodporuca, mi hovoril ake rizika su s tym.
No skus ist este k lekarovi nech ti davaju nejake muzske hormony nech zmuznies. Lebo decko asi ziadnu pritahovat nebude, mozno max. pedofilku. Nejake hormony na to iste su, vsak aj transexualom ich davaju.
Prave som asi odpadla :D
Na internete mi odpisuju pokym neposlem fotku, alebo ked mam fotku tak vobec mi neodpisu. V reale ma neberu zeny vobec vazne skor srandu maju zo mna.
ked si nenatrafil prirodzene, tak skus na nete
Pre zeny to nie je ziadny problem, su este tym pritazlive a najdu su silnejsieho partnera aby ju chranil, este som nenatrafil na nejaku ktoru by to pritahovalo a asi ani taka nie je.
Je to kontroverzna tema, ale s takym vzhladom urcite najdes specializovany druh ludi ktory to ocenia! Laska! Peace! Ahoj pneumonia!
Hlas tenky, mam 170 cm a 70kg
Akú máš výšku, hmotnosť ? Máš aj hlas ako dieťa alebo si mutoval ?