Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je sanca?

Janko3442422

Ehm a ako si nasiel kamaratky? Uplne normalne ta beru ti obcas aj zavolaju alebo ked sa niekde ide tak ta pozvu?

ehm

Tom Cruise, 170 cm, 67 kg; Lionel Messi 169 cm, 68 kg, Vladimír Putin 168 cm, 71 kg .... mužov takej telesnej konštrukcie je celkom dosť a nemám pocit, že by ich niekto prirovnával k deťom, takže sa až tak nepodceňuj.
Na druhej strane je pravda, že ženy chcú randiť takmer vždy s vysokými, sám si kvôli výške (ja mám dokonca len 166 cm) neviem žiadnu nájsť, hoci mi inak ženy často hovoria, že povahou a vlastnosťami som super. Takže nájsť si vzťah máš dosť obmedzené šance.
Ale aspoň kamarátky si nájsť môžeš, tých mám ja kopec a kým s nimi neusilujem o vážnejší vzťah, tak vzhľad neriešia a neodsúvajú ma bokom.
Takže ideálne pre teba bude venovať sa budovaniu kamarátstiev, práci a koníčkom a na vytvorení nejakého partnerského vzťahu radšej nejak nelipnúť.

ehm

Tom Cruise, 170 cm, 67 kg; Lionel Messi 169 cm, 68 kg, Vladimír Putin 168 cm, 71 kg .... mužov takej telesnej konštrukcie je celkom dosť a nemám pocit, že by ich niekto prirovnával k deťom, takže sa až tak nepodceňuj.
Na druhej strane je pravda, že ženy chcú randiť takmer vždy s vysokými, sám si kvôli výške (ja mám dokonca len 166 cm) neviem žiadnu nájsť, hoci mi inak ženy často hovoria, že povahou a vlastnosťami som super. Takže nájsť si vzťah máš dosť obmedzené šance.
Ale aspoň kamarátky si nájsť môžeš, tých mám ja kopec a kým s nimi neusilujem o vážnejší vzťah, tak vzhľad neriešia a neodsúvajú ma bokom.
Takže ideálne pre teba bude venovať sa budovaniu kamarátstiev, práci a koníčkom a na vytvorení nejakého partnerského vzťahu radšej nejak nelipnúť.

Pneumonia

Ahoj Anita! Co si myslis o teme ja myslim ten je ako niekto s prepadnutym hrudnikom ide za vzpieraca a cely svet za to moze.

Janko3442422

Vsak to bolo aj na vyske kde tie zeny mali 23-25 rokov, vsak su aj male zeny, ale to neznamena ze sa im pacia deti, tiez sa im pacia muzi. A vela normalnym velkym muzom sa pacia tie male zeny a takym nemozem konkurovat ani nahodou.

problemisko

niecim sa odlis a zaujmes, zacni sa napriklad pekne, extravagantne obliekat. najdi si na insta toho typka, aky je chudy.
www.instagram.com

noc

skolu, uz neries, pubertalne myslenie je ine ako myslenie dospelych. su aj zeny tintitka, drobne, chudulinke, male. nevadi.

Janko3442422

Swistica vsak kamaratky ani nemam kvoli tomu, vsak aj na skole vzdy ma davali zeny bokom a pohybujem sa iba v muzskom kolektive a tam okrem podpochovaciek to nikomu nevadi.