Je sanca ze zaujmem nejaku zenu ked vypadam ako dieta aj telo ako dieta aj penis ako dieta a mam 28?
Je sanca?
XXL ja to len berem v skutocnosti ako to je, vypadam tam ako keby som mal 13-14 do tvare ani fuzy mi nerastu a mam 28.
Janko nebud taky negativista i pesimista Ono to vyzera, ze clovek na teba utoci, ale ti chce pomoct.A ked nechces cakat 22 rokov tak si hladaj 17 rocnuMusela by som tvoju fotku vidiet. Pod tym detskym pojmom si mozem predstavit vselico..
charizma je naj
ewans, co dnes vyhral etapu, ma 165 cm a urcite nema komplexy.
..podla mna charizma je ovela viac..
Ja som o vyske nikde nespominal ze to je problem, len sa ma pytal cloo na vysku vahu tak som povedal a absolutne to neni garancia ze ked budem mat okolo 50 tak budem vypadat o 20 rokov mladsie a aj keby to teraz ako mam cakat 22 rokov a potom ako velky pan povedat ze pozrite ako ja vypadam v 50 a ako vy moje rovesnicky ked ste sa mi smiali pred 20 rokmi.
Kamoš, riešiš hluposti. Je úplne jedno akú máš výšku(ty máš normálnu výšku) telo ako dieťa ako myslíš? Vsak každý má normálne telo, či už s tukom alebo minimom svalstva, nikto nie je vyšportovaná, to je v pohode. Penis máš ako dieťa to znamená 3 CM v pozore? Neverím, v pozore máš minimálne 10, 12,13,15...koľko si myslíš že má veľkosť vagína? Žene stačí na uspokojenie 9-10 cm. Ja mám penis tak 12 CM tiež žiadne "delo" v nohaviciach nemám, práveže ho mám v kludovom stave tak 4-5 CM. Riešiš hluposti, ries to ako dokážeš ženu milovať srdcom.
Je pravda ze ty budes mat vyhodu vo vyssom veku ked budes vyzerat mladsie a uz nie ako decko. A maly penis ma dost muzov a partnerku si najdu. Zatial si najdi aspon kamosky. Mozno sa raz niektorej z nich zapacis. Poznam pary kde je zena vyssia, aj o dost a ani jednemu to nevadi.
Ty si dobre vymyslas, mas 170 cm a pokladas sa za liliputana? Tvoj problem je v tvojej hlave. Ja mam 175cm a vzdy som patrila k vyssim dievcatam a bola 2. al.3.v rade.A ty mas fyzicku poruchu ci si len chudy a vyzeras mladucko? Vsak to je vyhoda v 50ke budes vyzerat najlepsie, ked vsetci odkvitnu.Co sa dievcat tyka, tak moj najlepsi kamarat ma asi vysku nechcem prehanat 160cm alebo aj menej. My 2 ked ideme po meste tak to je namet na vtipy.Ale on je taky ukecany mudruje filozofuje usta mu neprestavaju mliet, ze ja zboznujem byt v jeho pritomnosti. My sa mozme s nim denne rozpravat hodiny a nikdy ma neomrzi.Jeho tatko je od neho este nizsi, nielen ze sa ozenil, este ma aj milenku.. Tak neviem si predstavit, ze vyska je problem. K penisu sa nevyjadrujem, to neviem ako treba riesit.Na rast je zevraj dobry basketbal hlavne ked si vo vyvine, moze to pomoct podrast si myslim.Ja som hrala 8 rokov na zakladnej od 1.- 8. triedy a aj som podrastla. 5x do tyzdna trening bomba relax.
Ehm ak sa ti da, prosim ozvy sa mi na email Zdravo22@centrum.sk
Našiel som ich rôznymi spôsobmi, niektoré osobným zoznámením, napr. pri venčení psa, iné na internete. A berú ma normálne, aj samé od seba mi bežne aspoň nejakú správu napíšu, aj von niekedy s niektorou z nich idem, k nedávnym narodeninám mi od jednej prišla poštou pohľadnica, druhá mi dokonca kúpila malý darček. Takže nemôžem povedať, že by si ma ako kamaráta nevážili. :)