Zlé,neprajné dievča

Príspevok v téme: Zlé,neprajné dievča
Julin-a

Mam problém,ktorý má začína trápiť.Som zlá a závistlivá.Hlavne voči ľuďom,ktorých poznám.Ked vidím pár,hneď začnem v duchu nadávať a priať zle.Nechcem taká byť.Hoci by som nikdy nikomu neublížila (nesom schopná ublížiť ani muche),zato priať zle veci to mi ide.:(
Možno preto som taká,lebo som nikdy nezažila lásku, nemám kamarátky ani kamarátov.Mala som v minulosti dve kamarátky. S jednou kamarátkou,som sa prestala stýkať odkedy má priateľa.Proste jej to neprajem.S druhou má takisto nebaví chodiť von,lebo vkuse rozpráva len o sebe a vyzerá to tak že ja ju vôbec nezaujimam..Normálne niekedy prajem iným smrť.(Tým koho poznám).Napríklad keď čítam o nejakej autonehode, viac mi je ľúto cudzich ľudí,ktorých nepoznám.Keby sa stane niečo zle niekomu koho poznám napr.starym rodičom,tetam proste vzdialenejšej rodine ani to somnou nehne.Mam pocit, že im to niekedy prajem.Nenavidim ich. A hlavne nenávidím všetky šťastné páry,lebo mne láska nieje dopriata a musím žiť so samotou.Samu seba zbožňujem a vždy si kúpim nejakú drobnosť,oblečenie,sladkosť na potešenie.Najviac ma štve,že som schopná priať smrť.Ako som už spomenula,nikdy som nikomu nijak neublížila,ani by som toho nebola schopná.Vo svojej podstate možno niesom zlý človek,len mám tuto negatívnu stránku osobnosti.Da sa tej nenávisti, ktorú cítim voči ľuďom a voči láske zbaviť?Je natom niekto podobne?Mám čerstvých 19 rokov..

Bibo2

Ja som presne taky isty a uz som to aj prestal riesit.
Chcel by som presne taku istu frajerku ako ty aby sme vsetkych mohli nenavidiet a opovrhovat nimi spolu.

Zuzulik8

Musis pracovat na sebe aby si bola stastna a potom doprajes stastie aj inym. Si este v puberte cize tvoja osobnost sa este vyvija. Psycholog nie je zly napad. Moze len pomoct.

Julin-a

noc- ano návštevu psychologičky už zvažujem len neviem či mi pomôže..Proste cítim že veľa ľudí sa stoho teší že som sama tak asi aj preto som taká