Mam problém,ktorý má začína trápiť.Som zlá a závistlivá.Hlavne voči ľuďom,ktorých poznám.Ked vidím pár,hneď začnem v duchu nadávať a priať zle.Nechcem taká byť.Hoci by som nikdy nikomu neublížila (nesom schopná ublížiť ani muche),zato priať zle veci to mi ide.:(
Možno preto som taká,lebo som nikdy nezažila lásku, nemám kamarátky ani kamarátov.Mala som v minulosti dve kamarátky. S jednou kamarátkou,som sa prestala stýkať odkedy má priateľa.Proste jej to neprajem.S druhou má takisto nebaví chodiť von,lebo vkuse rozpráva len o sebe a vyzerá to tak že ja ju vôbec nezaujimam..Normálne niekedy prajem iným smrť.(Tým koho poznám).Napríklad keď čítam o nejakej autonehode, viac mi je ľúto cudzich ľudí,ktorých nepoznám.Keby sa stane niečo zle niekomu koho poznám napr.starym rodičom,tetam proste vzdialenejšej rodine ani to somnou nehne.Mam pocit, že im to niekedy prajem.Nenavidim ich. A hlavne nenávidím všetky šťastné páry,lebo mne láska nieje dopriata a musím žiť so samotou.Samu seba zbožňujem a vždy si kúpim nejakú drobnosť,oblečenie,sladkosť na potešenie.Najviac ma štve,že som schopná priať smrť.Ako som už spomenula,nikdy som nikomu nijak neublížila,ani by som toho nebola schopná.Vo svojej podstate možno niesom zlý človek,len mám tuto negatívnu stránku osobnosti.Da sa tej nenávisti, ktorú cítim voči ľuďom a voči láske zbaviť?Je natom niekto podobne?Mám čerstvých 19 rokov..
Zlé,neprajné dievča
Julin-a si taká klasická, priemerná, nevraživá Slovenka, určite sa nemusíš až tak znepokojovať :) a určite aj s veľkými nárokmi na chlapov.
Jaj a ešte by som ti chcela dodať, že ja síce niesom akože veriaca, ale aj v biblii je napr napísané, že miluj druhých ako samého seba. No a ide o to, že keď si uvedomíš, že druhí ľudia sú taký ako aj ty, teda s podobnými pocitmi, problémami a pod. tak k nim budeš vedieť cítiť viac pochopenia a súcitu.
No to je normálne, že keď sama nie si šťastná, tak to nedokážeš dopriať ani druhým, podľa mňa normálna ľudská vlastnosť. Ale je pekné, že si to vieš takto úprimne priznať.
Ja som si hľadala aj prácu kde som úplne sama a ľuďom sa už v podstate vyhýbam, hlavne ženám, lebo väčšina z nich len nenávistne zazerá. Ja sama totiž som so svojím životom, výzorom, mužom a pod. vlastne spokojná, ale nebolo tomu vždy tak, takže ťa chápem. Občas stretnem človeka, ku ktorému spontánne pocítim lásku, ani ho nemusím poznať, len mu ide z tváre niečo príjemné a nenamyslené, ale to je ozaj dosť málokedy.
Nuž jediná možnosť je popracovať na svojom živote, aby si sa cítila dobre a potom ti to nebude prekážať ani u iných.
Tebe sa v detstve muselo stat nieco strasne hrozne, ked si plna takejto zloby a nenavisti. Porozmyslaj nad nejkou terapiou...
Súhlas s Pochop.
jaj, vlastne pises, ze nemas kamaratov. snad sa toho zbavis, ked budes chciet.
Nataly- poslala som ti e-mail:))
Black sabbath
ale sa vas tu zislo rovnakych
Julin-a to akokeby ja som písala :D som taká istá úplne.
Napíš mi kľudne na nataly2001@centrum.sk, pokecáme, ak chceš :)