Zavislost na tomto fore!

Príspevok v téme: Zavislost na tomto fore!
Stalestale

Uvedomil som si, ze som zavisly na tomto fore. Chodim tu aspon 10x za den, aby som cital vsetko co tu pribudlo, zamyslam sa nad problemami inych ludi a obcas aj ja tu niecim prispejem. Zabera mi to strasne vela casu a myslienok, ktory by som mohol vyuzit inak, uzitocnejsie, ale neviem sa zbavit toho nutkania sem chodit. Poradte mi, ako sa zbavit tejto chorobnej zavislosti a viac tu nechodit a uzivat si zivot na ine ovela krajsie uzitocnejsie veci?

Bubliii

Anjelik, 100% suhlas! Aj ja sem chodim uz dlhsie a pamatam si este, ked si aktivne prispievala. Mala som obdobia, ze som tu aj polroka nebola. A ked som sa vratila, tak to bolo to iste. Nieco ako 150dielny serial slovenskej produkcie, kde aj ked clovek vynecha 2 serie, tak na deji sa nic nezmeni.
Takze autor, neboj, to je len taka faza, myslim ze ta tiez coskoro prestane bavit sem chodit a prispievat, hlavne pri sucasnej "urovni" tohto fora a istych prispievatelov. Schvalne, skus sa k tejto teme vratit tak za polroka a zhodnotit, ci ti to nieco dalo :)

anjelik *

Píšem ti ako niekto, kto na toto fórum chodil dennodenne a kto aj veľmi často radil ...a dá sa povedať, že pre určitú skupinu bol aj obľúbený. Ale. Čím dlhšie sem budeš chodiť, tým skôr zistíš, že je to stále o tom istom. Že témy sa opakujú so železnou pravidelnosťou, že sa vždy vyprofiluje niekto, na koho ostatní útočia, že tvoje rady sú viac menej zbytočné, lebo ľudia si idú stále to svoje. A tak postupne budeš chodiť menej a menej...až sa jedného dňa odmlčíš. Prestane ťa baviť čítať urážky na svoju adresu..ak nejaký troll zistí, že máš potrebu sa obhajovať. Skôr, či neskôr, na to prídeš sám a začneš si vážiť svoj čas a prestaneš s ním plytvať na hlúpe hádky a čítanie vymyslených tém. Ale pre teba ten čas ešte nenastal..nuž, čítaj ďalej a uvidíš, že raz to príde. :o)

NikA-28

Ja viem ze dostanes uz data za par drobnych, tak ale najdi si taky pausal alebo si nabijaj kredit, kde tie data nemas..tym uz obmedzujes aspon ten cas kde nemas wifi...alebo si kup telefon bez internetu len nejaky tlacitkovy :D

Stalestale

Nika vies v dnesnej dobe dostanes za par eur k pausalu neobmedzene data a to aj do zahranicia. Chodievam do Rakuska na kavicku a aj tam sa pripajam a pozeram si to tu.
Este mi napadlo, ze ak je tu nejaka zavislacka, tak by sme to mohli skusit spolu, ze by sme sa venovali jeden druhemu a kaslali na toto forum. Zartujem :)

swistica

Alebo sa priznaj pod akym nickom sem chodis a urcite sa uz najde niekto, kto ti tu zneprijemni fungovanie tak, ze uz nebudes chciet prist. vid. temy poslednych tyzdnov po ktorych dost ludi prestalo prispievat.

NikA-28

Alebo skus niekoho poprosit ak byvas s niekym abo tak aby ti s tym pomohol a nutil ta vypnut alebo co...mozno je to blbe prirovnanie ale ja tiez mam slabu volu a ked chcem cvicit tak sama sa nikdy nedonutim ale akonahle chodime s frajerom ta mi je blbe a hanba povedat ze sa mi nechce tak idem a vtedy da uz donutim...tak mozno by ti pomohlo keby bol niekto kto by ta donutil to vypnut a nepozerat a tak...a casom uz ani nebudes pocitovat podla mna taku potrebu

NikA-28

Tak neviem no, ak nemas velmi pevnu vôľu, ze si nevies povedat a teraz dost obmedzim, skus sa len najprv porozpravat so psychologom abo co...alebo napriklad si nekupuj data, maj pristup na net len doma napriklad na wifi a tym padom ti odpadava cas na bycikli von v aute atd :)