Uvedomil som si, ze som zavisly na tomto fore. Chodim tu aspon 10x za den, aby som cital vsetko co tu pribudlo, zamyslam sa nad problemami inych ludi a obcas aj ja tu niecim prispejem. Zabera mi to strasne vela casu a myslienok, ktory by som mohol vyuzit inak, uzitocnejsie, ale neviem sa zbavit toho nutkania sem chodit. Poradte mi, ako sa zbavit tejto chorobnej zavislosti a viac tu nechodit a uzivat si zivot na ine ovela krajsie uzitocnejsie veci?
Zavislost na tomto fore!
Ja sem chodím už takmer 7 rokov s prestávkami, ale závislosť na tejto stránke nepociťujem.
6 týždňový pobyt v psychiatrickej liečebni bez prístupu k internetu. Choď k psychiatrovi, a na požiadanie Ťa pošle. Len pozor na to, že ak tam natrafíš, na takého, čo je na tomto fóre rovnako závislý, tak sa o ničom inom nebudete vedieť rozprávať. :-))
Nika vies, ja aj ked idem na bicykel, tak zastavujem kazdu chvilu a pozriem sem, a aj ked soferujem auto alebo som u niekoho na navsteve...
A ban vam mozu dat, tak sa prihlasite pod inym nickom pripadne z ineho zariadenia.
Neda sa to liecit ako zavislost, ze by som s tym isiel za lekarom?
viem presne o com hovoris...
ja som to tak mala a proste som si povedala ze tu nebudem chodit a ze tym padom mam cas na ine dolezitejsie veci a tak chodim tu mozno tak 2 denne na par sekund...a funguje to! prestalo ma to bavit..
Podla mam to su take docasne riesenia na chvilku, kym nevydrzi a spravi si novy ucet alebo si odblokuje stranku alebo nieco :) a tiez si myslim ze bude len nervozny a bude ho to stale len tahat sem...ja si myslim fakt ze treba si najst nieco lepsie co bude cloveka bavit, co ho zamestna a sem prist len raz za cas :)
Niesi sam neboj..Takych ludi je tu x čo nevydržia ani deň bez fóra a takí tu zvyknu urážať iných,alebo zakladat fake temy.
Zabloku si tuto webstranku a mas pokoj :-)
Ked tu daco skarede vyparatis, dostanes od admina ban a uz sa sem nedostanes :-)
Pripadne o ten ban mozes urcite poziadat i sam.
Tak si najdi nieco, co bude pre teba zaujimavejsie :) nejaky iny konicek alebo nieco...ja som mala to iste s facebookom, lenze potom prislo vela povinnosti, tazky semester, tazke skuskove, brigada atd a postupne cim menej som tam bola, tym menej mi to chybalo, az teraz obcas mozno 1-2x denne kuknem nachvilu nieco vtipne abo tak a idem si robit svoje :) teraz napriklad ako uz mam po skuskach, tak som si ten cas vyplnila hranim hier..je to sice sedenie za pocitacom, ale vecer napriklad ked nikam nejdem a som doma, tak lepsie si nieco zahrat, niecomu sa venovat ako len bezmyslienkovite si rolovat fb...tak sa skus pomaly postupne kontrolovat a urci si cas kolkokrat denne na kolko minut tu budes a postupne skracuj :))
No lebo som si uvedomil, kolko je to zbytocneho casu, ze mi to nic neda a mohol by som ho travit relaxom niekde vonku alebo by som mohol nieco uzitocne tvorit. A okrem toho, ak som niekde mimo, ze sa nedokazem pripojit do tohto fora, tak som vylozene nervozny, ze mi to az tak moc chyba.