Zavislost na tomto fore!

Príspevok v téme: Zavislost na tomto fore!
Stalestale

Uvedomil som si, ze som zavisly na tomto fore. Chodim tu aspon 10x za den, aby som cital vsetko co tu pribudlo, zamyslam sa nad problemami inych ludi a obcas aj ja tu niecim prispejem. Zabera mi to strasne vela casu a myslienok, ktory by som mohol vyuzit inak, uzitocnejsie, ale neviem sa zbavit toho nutkania sem chodit. Poradte mi, ako sa zbavit tejto chorobnej zavislosti a viac tu nechodit a uzivat si zivot na ine ovela krajsie uzitocnejsie veci?

petronneta

6 týždňový pobyt v psychiatrickej liečebni bez prístupu k internetu. Choď k psychiatrovi, a na požiadanie Ťa pošle. Len pozor na to, že ak tam natrafíš, na takého, čo je na tomto fóre rovnako závislý, tak sa o ničom inom nebudete vedieť rozprávať. :-))

Stalestale

Nika vies, ja aj ked idem na bicykel, tak zastavujem kazdu chvilu a pozriem sem, a aj ked soferujem auto alebo som u niekoho na navsteve...
A ban vam mozu dat, tak sa prihlasite pod inym nickom pripadne z ineho zariadenia.
Neda sa to liecit ako zavislost, ze by som s tym isiel za lekarom?

nezavisla

viem presne o com hovoris...
ja som to tak mala a proste som si povedala ze tu nebudem chodit a ze tym padom mam cas na ine dolezitejsie veci a tak chodim tu mozno tak 2 denne na par sekund...a funguje to! prestalo ma to bavit..

NikA-28

Podla mam to su take docasne riesenia na chvilku, kym nevydrzi a spravi si novy ucet alebo si odblokuje stranku alebo nieco :) a tiez si myslim ze bude len nervozny a bude ho to stale len tahat sem...ja si myslim fakt ze treba si najst nieco lepsie co bude cloveka bavit, co ho zamestna a sem prist len raz za cas :)

Tyrius-1

Niesi sam neboj..Takych ludi je tu x čo nevydržia ani deň bez fóra a takí tu zvyknu urážať iných,alebo zakladat fake temy.

swistica

Ked tu daco skarede vyparatis, dostanes od admina ban a uz sa sem nedostanes :-)
Pripadne o ten ban mozes urcite poziadat i sam.

NikA-28

Tak si najdi nieco, co bude pre teba zaujimavejsie :) nejaky iny konicek alebo nieco...ja som mala to iste s facebookom, lenze potom prislo vela povinnosti, tazky semester, tazke skuskove, brigada atd a postupne cim menej som tam bola, tym menej mi to chybalo, az teraz obcas mozno 1-2x denne kuknem nachvilu nieco vtipne abo tak a idem si robit svoje :) teraz napriklad ako uz mam po skuskach, tak som si ten cas vyplnila hranim hier..je to sice sedenie za pocitacom, ale vecer napriklad ked nikam nejdem a som doma, tak lepsie si nieco zahrat, niecomu sa venovat ako len bezmyslienkovite si rolovat fb...tak sa skus pomaly postupne kontrolovat a urci si cas kolkokrat denne na kolko minut tu budes a postupne skracuj :))

Stalestale

No lebo som si uvedomil, kolko je to zbytocneho casu, ze mi to nic neda a mohol by som ho travit relaxom niekde vonku alebo by som mohol nieco uzitocne tvorit. A okrem toho, ak som niekde mimo, ze sa nedokazem pripojit do tohto fora, tak som vylozene nervozny, ze mi to az tak moc chyba.