Ahojte, viem, že väčšina chodíte do práce, máte povinnosti, brigády atď. no ak ste niekedy boli v takej situácií, ako dlho ste boli len zavretý doma? V zmysle, že ste vôbec nevychádzali z domu ani vyniesť smeti alebo do obchodu napr. alebo také niečo. Ja som bol naposledy von minulý pondelok a som v pohode :D Cvičím, čítam si, pozerám seriály, filmy...dá sa to. Študujem a mám prázdniny, takže preto to mám teraz tak. Priatelia sú v iných mestách a tak, takže aj preto. A ako dlho ste boli medzi štyrmi stenami najdlhšie? Aký to na vás malo efekt? Chytali ste z toho depresie a necítili ste sa dobre alebo ste to vnímali ako relax a nemali ste s tým žiaden problém? Ďakujem pekne. :)
Ako dlho ste boli len doma?
Mesiac kvoli tehotenstvu a bolo to o nicom. Stale len lezat, aj chrbat ma z toho bolel. Sediet aj chodit som mala zakazane.. nerobilo mi to dobre, byt zavreta. Krizovky a knihy pomohli, ale vzdy len na chvilu.
ja 3 tyzdne a to kvoli chorobe!
Asi mesiac zo zdravotnych dovodov a veru prekazalo mi to. Pri dobrovolnom rozhodnuti mi vyhovuje byt doma tak tyzden. Potom uz potrebujem ist von.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.