Ženy chcú peniaze/chlapi chcú sex?

Príspevok v téme: Ženy chcú peniaze/chlapi chcú sex?
letnateplota

Ľudia, prestaňte sa tu vzájomne stále osočovať a nadávať jedno pohlavie na druhé...

Ženy, prestaňte zovšeobecňovať že všetci chlapi sú prasce a chcú len sex... nie je to pravda, je veľa takých a ak máte skúsenosti len s takými tak buď hľadáte na zlých miestach alebo máte nemiestne nároky, preto stretávate práve takých. A potom odbijete aj takých ktorí takí nie sú, lebo automaticky už ste nastavené a očakávate to isté správanie.

Chlapi, prestaňte zovšeobecňovať že všetky ženy sú ku**vy a chcú len peniaze... nie je to pravda, je veľa takých a ak máte skúsenosti len s takými ak buď hľadáte na zlých miestach alebo máte nemiestne nároky, preto stretávate práve také. A potom odbijete aj také ktoré také nie sú, lebo automaticky už ste nastavení a očakávate to isté správanie.

Je to potom začarovaný kruh, ktorý sa stáva len silnejším a silnejším každým otočením. A potom sa v nás hromadí hnev/smútok/nenávisť a potom to takto dopadne že si tu nie len na fórach ženy nadávajú chlapom a naopak.

Mne ako chlapovi je tiež veľmi nepríjemné a je to dosť urážlivé ak ma žena automaticky považuje za prasa, ktoré chce len sex a pritom to vôbec nie je pravda. Takisto ja keď nejakej žene poviem že je kur**va bez toho aby som ju poznal tak sa tiež urazí. Ľudí treba najprv spoznať a až potom odsudzovať.

IvetaNina

Za svoje tri dekády života som si uvedomila, že tí čo majú peniaze a vzhľad vzťahy ešte ako-tak dávajú, ale zvyšní sa trápia a známosť si hľadajú ťažšie.
Najhoršie sú na tom muži, ktorí sú škaredí a zároveň bez peňazí.
Nemyslím si, že každý človek sa dostane v veľkým peniazom. Niekto to nevie a vedieť nebude. Nemá zmysel pre peniaze alebo podnikanie. Nič mu to nehovorí. Niekto ich zarobí ťažšie a menej a niekto ľahšie a veľa. Nie každý vie chodiť v živote, často sa zabúda, že človek tu predsa nebol, žije pár rokov a veľa vecí mu ísť nemusí.
Čo som si všimla vo svojom živote vo vzťahovej otázke sa najviac trápia neatraktívni ľudia, ich mi je fakt niekedy ľúto, majú to ťažšie a často si vytrpia. Majú buď jeden vzťah a potom dlho nič, alebo potom už vôbec nič, často vzťah za život. Viac si ho vážia zatiaľ čo atraktívni ľudia po týždni od rozchodu nový partner. To je môj názor.

Fullhd

Je treba si uvedomit ze zena je tak dizajnovana desattisice rokov.Jednoducho zena miluje peniaze,je to pravda ci sa vam to paci alebo nie.Nech ma krasne modre oci,krasne stavane muzne telo ci srsi z neho sebavedomie,je drsny a neviem este aky-ziadny muz ktory je chudobny nie je sexi,pritazlivy.Zena da vzdy prednost muzovi ktory pride na aute a odvedie si do vlastneho bytu alebo domu a naopak vzdy odmietne krasneho,miluckeho chlapca s nausnickov ktory prisiel na rande MHD a chce si ju odviest do detskej izby.

Co sa tyka moj nazor je tiez velmi odlisny.Ked som otrocil a bol este posuk na slovensku poznal som vela chlapov z ktorich srsalo sebavedomie,boli dost razni,drsnaci a v kolektive oblubeni,no aj tak im to bolo na prd.Niektori mali vztah ale vzdy im to nevydrzalo.Zbali zenu ale nedokazalo si ju udrzat.Vzdy dotycna zbalila kufre ked sa dozvedeli ze ma 5 bezucelovych uverov a jazdi na bycikli do prace.Ano su aj taki ktori maju vztah alebo su v manzelstve ale maju tazky zivot( nedostatok financi).Nehovoriac o tom ze nie kazdemu to vydrzi.Muzi chcu jednaznacne uspech ale silne sebavedomie nestaci.Dokonca si myslim ze sebavedomie u muza nehra ziadnu rolu.Je k nicomu.Myslim si ze najdolezitejsia vlastnost u muza je jednoznacne ODVAHA a nasledne realne vysledky,ciny.Zeny stale hovoria ze muzi su zbabelci a ja s nimi suhlasim.Dokaz toho moze byt kazdy sebavedomy,neuspesny muz alebo kazdy uspesny podnikatel ktory ani zdaleka neposobi sebavedomo.Mne osobne sebavedomie nikdy v zivote nepomohlo.

Takto to vidim ja...

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Xxl

Dobre uz - hovoris to akoby si zarabal statisice a zeny stali frontu na tvoju penazenku.Dneska strasne vela mlafych ide na vysoku a do zahranicia, kde zarobi 3x tolko, ovlada jazyky, pc ma milion moznosti,, neviem preco si kazdy mysli, ze zena od rana do vecera striehne na niekoho penazenku. A keby aj tie statisice niekto mal a nepustil z nich ani korunu, tak zaujem rychlo opadne.Neni nic ubohejsie ako bohaty a lakomy chlap.Ale za to moze tato spolocnost- keby zeny a muzi rovnako zarabali, kazdy by bol sebestacny. No ale s tym muzi nesuhlasia, zeny si nezasluzia vela penazi, tak musia obliehat niekoho, kto tie peniaze ma.A mimochodom Dobre uz, myslis si, ze muzi su taki cnostni a po zenskych peniazoch nejdu? Keby muzi zarabali 500€ a zeny priemerne 2000€ to by si videl tie fronty pred dverami zien- a kup mi toto, kup mi hento a auto a dovolenku neviem co.Ja som zaxila viac x muzov co si odo mna pytali peniaze, ja som chodila do roboty oni nie a to uz je ubohost najvyssieho stupna. Bola som hlupa chcela som im pomoct a nsmiesto vdaky mi este vynadali. Dneska by som tie peniaze radsej spalila jak pomahala nejakemu kretenovi alebo ich dala mame a ocovi.

miskovicka69

tak ale na tomto jedinom fóre môžu také veci písať, tak isto s tým neprestanú. sem chodiť len sem-tam a je to najlepšie.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

drahouskaznr

Ja si myslím, že každý chce volačo, kto nechce sex? Kto nechce prachy? Všetci chcú a chceme a budeme chcieť. Každopádne keď sa vyjadrím k tomu, že sa tu každý osočuje, tak si myslím, že je to také ako keby tu sedeli 10 ročné deti. Každý je hrdina za fiktívnym nickom, účtom, môže povedať čo chce a komu chce a možno v reálnom živote to je tichý a utiahnutý človek, plný nenávisti tak si to kompenzuje tu.

Xxl

Dobre uz, ja ti nijaku zenu nevnucujem, aj v partii chlapcov mozes prezit vesely i prijemny zivot.Vzdy ked si predstavim kolko mas rokov a jak sa vehementne branis zenam musim sa smiat.Si si isty ze mas 20 a nemas 50? Mala som spoluziaka co bol panic a odmietal zeny, potom som zistila ze pozera porno kazdy den a plati si prostitutky.Takze muzi maju 2 tvare- na jednej strane vystupuje ako nezavisly muz na druhej strane robi nieco uplne ine.Tak neviem ktory je tvoj pripad.

haAha

Sex za peniaze sa nazýva prostitúcia.

Ženy ktoré chcú len peniaze sa nazývajú zlatokopky.

Každá žena chce sex, ale je otázka že s kým.