Ľudia, prestaňte sa tu vzájomne stále osočovať a nadávať jedno pohlavie na druhé...
Ženy, prestaňte zovšeobecňovať že všetci chlapi sú prasce a chcú len sex... nie je to pravda, je veľa takých a ak máte skúsenosti len s takými tak buď hľadáte na zlých miestach alebo máte nemiestne nároky, preto stretávate práve takých. A potom odbijete aj takých ktorí takí nie sú, lebo automaticky už ste nastavené a očakávate to isté správanie.
Chlapi, prestaňte zovšeobecňovať že všetky ženy sú ku**vy a chcú len peniaze... nie je to pravda, je veľa takých a ak máte skúsenosti len s takými ak buď hľadáte na zlých miestach alebo máte nemiestne nároky, preto stretávate práve také. A potom odbijete aj také ktoré také nie sú, lebo automaticky už ste nastavení a očakávate to isté správanie.
Je to potom začarovaný kruh, ktorý sa stáva len silnejším a silnejším každým otočením. A potom sa v nás hromadí hnev/smútok/nenávisť a potom to takto dopadne že si tu nie len na fórach ženy nadávajú chlapom a naopak.
Mne ako chlapovi je tiež veľmi nepríjemné a je to dosť urážlivé ak ma žena automaticky považuje za prasa, ktoré chce len sex a pritom to vôbec nie je pravda. Takisto ja keď nejakej žene poviem že je kur**va bez toho aby som ju poznal tak sa tiež urazí. Ľudí treba najprv spoznať a až potom odsudzovať.