Ženy chcú peniaze/chlapi chcú sex?

Príspevok v téme: Ženy chcú peniaze/chlapi chcú sex?
letnateplota

Ľudia, prestaňte sa tu vzájomne stále osočovať a nadávať jedno pohlavie na druhé...

Ženy, prestaňte zovšeobecňovať že všetci chlapi sú prasce a chcú len sex... nie je to pravda, je veľa takých a ak máte skúsenosti len s takými tak buď hľadáte na zlých miestach alebo máte nemiestne nároky, preto stretávate práve takých. A potom odbijete aj takých ktorí takí nie sú, lebo automaticky už ste nastavené a očakávate to isté správanie.

Chlapi, prestaňte zovšeobecňovať že všetky ženy sú ku**vy a chcú len peniaze... nie je to pravda, je veľa takých a ak máte skúsenosti len s takými ak buď hľadáte na zlých miestach alebo máte nemiestne nároky, preto stretávate práve také. A potom odbijete aj také ktoré také nie sú, lebo automaticky už ste nastavení a očakávate to isté správanie.

Je to potom začarovaný kruh, ktorý sa stáva len silnejším a silnejším každým otočením. A potom sa v nás hromadí hnev/smútok/nenávisť a potom to takto dopadne že si tu nie len na fórach ženy nadávajú chlapom a naopak.

Mne ako chlapovi je tiež veľmi nepríjemné a je to dosť urážlivé ak ma žena automaticky považuje za prasa, ktoré chce len sex a pritom to vôbec nie je pravda. Takisto ja keď nejakej žene poviem že je kur**va bez toho aby som ju poznal tak sa tiež urazí. Ľudí treba najprv spoznať a až potom odsudzovať.

Cicimbrus

Uplne hlupe temy tu zaklada inteligentna osoba. Co je pozoruhodnejsie, vy ste schopni jak slintajuci pes, co mu podhodia kosticku vypisovat tu este vacsie hluposti.

dopreuz

omg dobreuz - hned ako som videl nadpis, tak som vedel ze urcite budes reagovat. Tebe naozaj nedochadza, ze tieto temy niekto zaklada, aby si sa ty chytil a zase to viedlo cele len k invektivam. Maj uz rozum konecne a nedaj sa na vsetko nachytat.

Muzvmodrom

Žena, v tom prípade nechceš chlapa ale chces majetok,luxus,peniaze. Presne opak lásky. Láska nehľadí na nič, láska miluje, lebo miluje.

Xxl

Zena nemoze muzovi nic okrem sexu ponuknut
1.Kto k tebe vstaval v noci, ked si bol maly a mal teplotu? Kto ti prikladal obklady?.
2.Kto celu noc nespal ked si bol chory a starostil sa o teba
3.Kto ti chystal desiatu pral zehlil pradlo daval ti jest 3x denne?
4.Kto ta vodil na kruzky, povzbudzoval ta v uspechoch a bol smutny, ked boli kamarati na teba zly
4.Kto chodil do prace a platil najom, aby si mohol studovat
5.Kto ti stopkal ponozky a bol ochotny polozit za teba zivot
6.Kto ti bude v manzelstve varit, robit poriadok drhnur kuchynu, vodit deti do skolky, prikladat im obklady a stat frontu u lekara?
7.Kto chodil kazdy den nakupovat, aby si mal co jest?
8.Kto chodil do roboty, aby ti kupoval pekne veci a nechodil si nahy???
To vsetko robila tvoja matka- zena, sestra- zena, raz tak bude robit tvoja manzelka.Moja mama chodila do 2 robot aby sme vyzili, chodila za mna pracovat na 1.smenu aby dom si mohla skolu dokoncit
A TY MAS TU DRZOST SA PYTAT CO TI MOZE ZENA PONUKNUT??????????????????????????
9.Kto ti daval opisovat ulohy v skole, odhryzavat desiaty, pisal za teba ulohy alebo ta doucovsal zameskane ucivo? Spoluziacky kamaratky a muzi ako pupok sveta sa pytaju- zena je len hovno co mi nema co ponuknut.Akoze niektori chlapi by si taku roznozku medzi nohy zasluzili, ze amen....

zena

Veľký omyl! Som žena a chcem chlapa s vysokým postavením, fešáka, inteligentného intelektuála, s vilou, bazénom, chatou, Land Roverom najvyššej triedy, patričným kontom a keď si ešte na niečo spomeniem, napíšem. Hláste sa!

Lialiana

Presne tak, dobreuz nič v zlom ale tvoje myslenie je ešte nezrelé, keď budeš mať 30 budeš sa smiať nad tým aký si bol

Muzvmodrom

"Žena nič iné okrem sexu chlapovi nemôže ponúknuť,,
To je snáď najväčšia hlúposť tú ktorú som čítal. Absolútne nevieš podstatu ženy a muža na tomto svete, sex je len čerešničkou na torte vo vzťahu medzi mužom a ženou, je to najintímnejši prejav ich duševnej lásky. Človek sa narodil pre lásku čiže srdce či už muža alebo ženy je potrebné napĺňať vzájomnou láskou.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.