Zápach z úst

Príspevok v téme: Zápach z úst
Dani333

Ahojte,

už dlhšie ma trápi zápach z úst. Nemyslím si, že by to mohlo byť nedostatočnou hygienou. Zuby si umývam niekoľkokrát za deň, používam zubnú niť, ústnu vodu, medzizubnú kefku, čistím si aj jazyk, o zuby sa príkladne starám. Umyjem si zuby a o chvíľu už znovu cítim ten zápach, musím denne žuť žuvačky. Neviem čo s tým. Je to veľmi nepríjmené, hanbím sa. Ešte ma napadlo, pijem veľa kávy s mliekom, môže to byť dôvod? Mám ísť k lekárovi? Nedávno som bola na zubnej prehliadke, kazy nemám.

Ďakujem a každú radu xxx

hartak

pre dani333,odporučam MMS od Jim V.Humbla,su to dve zložky ktore sa zmiešaju,použivam to už roky a nie len na reflux,momentalne si robim kupele chodidiel,užastne,jednoduche,učinne,...najdeš to na ...vylieč sa.sk,alebo cz,doporučam obj.aj navod na tej istej adrese,...pozor je velu kričiacich a jačiacich kritikov tejto metody,nedaj sa ,kašli na nich,..mam to vyskušane na sebe,je to super! a na tych šašov,ktory to kritizuju, kašlem z vysoka...a ešte na koniec,použivam aj zapper,frekv.generator ,od dr.Huldy Clarkovej,dalsia užastna vecička... rad pomaham druhym a nie len na tejto urovni...držim palce,rozhodnutie tvoje

kamelia

Kľudne môžeš mať cukrovku a ani o tom nemusíš vedieť. Príznakom cukrovky je aj zápach z úst. Určite navštív všeobecného lekára a ten ťa pošle ďalej. Nepodceňuj to.

miskovicka69

zápach z úst môže byť aj dôsledkom nejakej choroby. byť tebou idem aj k doktorke, nech ťa poposiela na nejaké vyšetrenia.

mjanik

akupunktúra-problém je v žalúdku, v akupunktúre hovoríme,že je prehriatý.Liečba-schladiť ho.Liečba je jednoduchá

Danielllita

Tam asi nebude problem v ustach. Podla toho co pises, ktovie ci nemas nejaky skryty virus v tele alebo bakterie, chod urcite k lekarovi nech urci pricinu. Nech Ta vysetri na helikobaktera. Ak mozem poradit, skus na cas vynechat kavu aj mliecne vyrobky, pi bylinkove caje a uvidis ci sa nieco nezlepsi. Ono by to mohlo byt aj zo zaludka. Ked sa nic nezlepsi, bude to v tele nejaky virus, bakteria alebo ako to uz bolo spomenute mandle, nejaky problem v krku alebo helikobakter, moznosti je vela. Zuvackami len potlacis pricinu ale Ty ju musis odstranit a na to potrebujes zistit z coho to pochadza.